Şimdi Ara

Otomobil veri bağlantısı istemezken, mobil cihazlar neden şart koşuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabadaki navigasyon çevrimdışı çalışırken, telefonlar neden ille de veri bağlantısı istiyor? Telefon için harita indirme olayı var, arabadaki gibi kullanışlı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Arabadaki navigasyon çevrimdışı çalışırken, telefonlar neden ille de veri bağlantısı istiyor? Telefon için harita indirme olayı var, arabadaki gibi kullanışlı olur mu?

    Siz bölünmüş yolda yani 110 ile gidebileceğiniz yolda 30/40 ile giderseniz onu algılayıp sisteme o yolu yoğunluk olarak bildiriyor. Yani her navigasyon kullanıcısı aynı zamanda diğer kullanıcıların yardımcısı oluyor. Yoğunluk tespitleri yapılıyor sayemizde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Aslında telefonlarda da veri istemeyen yazılımlar var igo gibi... Burada önemli olan Gps türümüz agpsmi yani aslında Gps verisi olmayan hat direklerinin ortalamasını alarak yerinizi bildiren bir çok tabletteki sistem mi yoksa Gps ve glonas destekli veri gerektirmeden sizi kendi sensörü ile doğru düzgün bulan cihaz mı. Artık yeni telefonlarda Gps glonass ve agps hepsi bir arada yer alıyor sizin kullandığınız yazılım o donanım özelliğini ve veriyi açıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.