Arkadaşlar 5 bin Tl kadar kredi çekeceğim otomobil almak için....
Özetle banka beni hangisinde daha az öper..???
otomobil kredisinde mi ihtiyaç kredisin de mi? Garanti de hesaplatıyorum otomobil kredisinde faiz biraz daha düşük....ama ekstra masraf koyarlar mı acaba? direk ihtiyaç kredisi mi çeksem?
Kesnlikle ihtiyaç kredisi. Hem aracının üzerine haciz konmamış olur,para ihtiacı olduğu zaman rahatlıkla satabilirsin.
aboo aynı konuyu ben açacaktım sen açmışsın acaba hangisi en uygunu birde ne marka almayı düşünüyorsun sen ?
quote:
Orijinalden alıntı: sümüksü
aboo aynı konuyu ben açacaktım sen açmışsın acaba hangisi en uygunu birde ne marka almayı düşünüyorsun sen ?
lincoln navigator 5.6 32V
kesin bir marka yok aklımda doğrusu...markadan ziyade ilk aşam önemli...kredi çekmek..sen ne düşünüyorsun??
ihtiyac kredisi al!
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
Kesnlikle ihtiyaç kredisi. Hem aracının üzerine haciz konmamış olur,para ihtiacı olduğu zaman rahatlıkla satabilirsin.
Ama arasındaki farkıda düşünmelisin ;)
5000 Tlde 5.475 2. el otomobil kredisi 5.534 tlde ihtiyaç kredisi
Vakıfbank
şimdilik mazda 323 GLX 1991 model LPGli o modelde doğan şahin alacağıma mazda tercih ederim
ihtiyaç kredisi kesinliklikle. hele 2. el alacaksan. başın ağrımaz. biraz faizi yüksek ama daha sorunsuz olur
quote:
quote:
Vakıfbank
İhtiaç kredisi: Tutar 5.000 tl Ay :24 Toplam geri ödenilecek tutar :6216 tl
Taşıt kredisi: Tutar:5.000 tl Ay:24 Toplam geri ödenilecek tutar:6198
Yani arada ufak bir fark var.Bence bunun için değmez uğraşmaya. Ayrıca şunuda belirteyim -Aracın hacizli olacak -Ekspertiz v.b bir çok işlem ile uğraşman gerekecek -Kredi bittikten sonra hacizi kaldırmak için uğraşacaksın -Banka ihtiyaç kredisinden daha fazla araştırarak krediyi verecek(yani onaylanmama-ekspertizin onay vermemesi-yada krediyi çekecek şahsın maddi durumunun banka kriterlerine uymaması ) gibi birçok etken devreye girecek. Dediğim gibi ben olsam ihtiyaç kredisi kullanırım.
Doğru diyorsun o zmn ihtiyaç kredilerine bakmamız lazım
quote:
quote:
quote:
Vakıfbank
İhtiaç kredisi: Tutar 5.000 tl Ay :24 Toplam geri ödenilecek tutar :6216 tl
Taşıt kredisi: Tutar:5.000 tl Ay:24 Toplam geri ödenilecek tutar:6198
Yani arada ufak bir fark var.Bence bunun için değmez uğraşmaya. Ayrıca şunuda belirteyim -Aracın hacizli olacak -Ekspertiz v.b bir çok işlem ile uğraşman gerekecek -Kredi bittikten sonra hacizi kaldırmak için uğraşacaksın -Banka ihtiyaç kredisinden daha fazla araştırarak krediyi verecek(yani onaylanmama-ekspertizin onay vermemesi-yada krediyi çekecek şahsın maddi durumunun banka kriterlerine uymaması ) gibi birçok etken devreye girecek. Dediğim gibi ben olsam ihtiyaç kredisi kullanırım.
+ araç kredisi alırsan,kredi bittiği zaman ruhsatın üzerindeki rehinlidir yazısını kaldırmak için tüm ruhsatı değiştirmen gerekebilir.Buda ayrıca bir külfet getirecektir tecrübeyle sabittir.