Şimdi Ara

OTOMATİK KAPANAN AYNALAR VE JAMMER İLE OTO HIRSIZLIĞI HK.DA !.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4'lüler yanıp sönüyor bir kere eğer bir kapı açık kalırsa sürekli yanıp sönüyor 3 saniye. Ben oradan anlıyorum kapanıp kapanmadığını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik 50 liralık dediğin alarmda normal merkezi kilitte sinyalleri yakması için yani kapının kilitli olduğunu anlaması için kapı swicine bakar.Kapı kapalı ise swic basar ise kapıyı kilitli farzeder.
    Benim dediğim olay başka.Kapı swice tam bassada kapı motoru kilit mekanizmasını
    kilitlemezse kapı açık kalacaktır.

Hırsızlar zaten bu eksikleri kullanır.
    Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim başımıza geldi.

Bagajdan laptoplar ve çantanın içindeki belgeler hdd ler vs gitti.

Araç c180

Mekan Vatan bilgisayarın girişinin önü (Ve güvenlik görmemiş,güvenlik kameraları da çalışmıyormuş!!) Bu nedenle Vatan bilgisayardan oldum olası nefret ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapılardan biri açık kalırsa tavan lambası açık kalıyor. Ordan da anlaşılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

En iyisi elle kontrol.Kapıyı kapatan bir adet mini kapı motoru var.Bu motor bozulsa bozulan kapı açık kalır.Sinyaller normal yanar.Sende kilitli diye gidersin.
    Halbuki elinle yoklasan motor kapıyı kapatmasada farkeder kilitlersin.Elle kontrole jammer mammer hikaye

Dandik 50 liralık alarmda bile eğer bir kapı kapanmazsa diğer kapılar kitlenmez

Konuya gelirsem madem sinyal kesilmekte, aynaların da kapanmaması gerekmez mi,aynalar mind control ile kapanmıyor ya?

Evet değinmek istediğim husus buydu. En rahatı araçtan inip aracı kitleyip uzaklaşırken baktınki aynalar açık bir sorun olduğunu anlayarak geri dönersin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.