Şimdi Ara

Otomatik bisiklet kilidi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu zamana kadar 3 kez bisikletim çalındı.şu anda kullandığım bisikletin kilidi üzerinde olmasına rağmen park ettiğim yerde üşendiğim için kilitlemiyorum.bu zamana kadar şifreli veya anahtarlı aldığım hiçbir kilidi kullanamadım.bu yüzdende çalınma korkusuyla demir yığını külüstür bisikletleri kullanıyorum.şöyle bisiklete monte edilen,otomatik açılıp kapanan,uzaktan kumandalı birşey var mı?pahalı bisiklet kullananlar bisikletlerini nasıl kilitliyor?sırf kilit yüzünden güzel bir bisiklet sahibi olamıyorum.

• Seni soğutmak istemem ama hırsızlar gözüne kestirdiyse açamayacakları kilit YOK MAALESEF
    İşte bu yüzden siz kaliteli bi kilit değil korunaklı bir yer bulun bisikletinize yoksa isterseniz 10 tane bağlayın sadece 3-5 dakika fazla uğraşırlar:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar değerli bir bisiklet alacaksan evde tutucaksın abi başka çaresi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok be,demek istediğim bu değil.bizim burada öyle kilit açan pro hırsızlar yok.çalanların çoğu çoluk çocuk zaten,ne anlar kilit kırmadan.bakıyorlar bisikletin kilidi yok,etrafında kimse de yok,binip gidiyorlar.hatta şu anda kullanmakta olduğum bisikleti yine birgün almış çoluk çocuk,eğlendikten sonra biryerde bırakıp gitmişler.bulanlarda polise teslim etmiş.bir sonraki gün gittim aldım karakoldan
    Kilit varsa kimse açmaya uğraşmaz.zaten dikkat çeker hemen.kilidin görünmesi bile caydırıcı.
    Nette baktım istediğim gibi birşey yok.ben mi imal etsem acabaihtiyaçtan doğan yeni bir sektör.dünyada milyonlar satar buuzaktan kumandalı bisiklet kilidi.basıyorsun kilitleniyor,basıyorsun açılıyor.bunu yapmak çok zor olmamalı.ön veya arka teker çatalına monte edilebilir.

• madem kilitle fazla uğraşmak istemiyorsun sana önerim şu.
    şifreli kilit al
    mesela şifresini 1234 koy
    kitlediğin zaman sadece tek rakamını değiştir.

kitliyken 1235 kilidi açmak için 1 saniyeni alır 5 i 4 yapmak ve kilit hemen açılır. ozaman uğraşmış olmassın.
  • Alarm taktır.

Telefondaki yazılım vasıtasıyla, sensörler belirli bir menzil dışına çıktığı anda deli gibi öten alarm sistemleri vardı. Bisikletli kilitlemek zor geliyor olabilir ama uygulamayı telefondan açmak da zor gelmez herhalde. Alarm sensörü için de kesenin ağzını bayağı bir açman gerekiyor, orası ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte bu yüzden 2 tane bisikletim var 1 tanesi performans için 1 taneside bakkal bisikleti bişi alcağım zaman kitlemiyorum bile 150-200 liralık bisiklet o yüzden çalınsada pek umrumda olmuyor diğerine bindiğim zamanda üstünden inmediğim için çalınma gibi bi olasılık olmuyor anca gasp filan olucak o durumdada yardırıp kaçmaya çalışırım olmadı yapcak bişi yok zaten ...
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşın trex marka bisikleti var.bir gün test sürüşü yapayım dedim.işte o güne kadar aslında hiç bisiklet kullanmadığımı anladım.meğer yıllardır bisiklet zannettiğim bir demir yığınının hamallığını yapıyormuşumo nasıl serilik?nasıl rahatlık? kuş gibi hissediyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bir arkadaşın trex marka bisikleti var.bir gün test sürüşü yapayım dedim.işte o güne kadar aslında hiç bisiklet kullanmadığımı anladım.meğer yıllardır bisiklet zannettiğim bir demir yığınının hamallığını yapıyormuşumo nasıl serilik?nasıl rahatlık? kuş gibi hissediyor insan

trek olmasın o
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    Evet o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.