Şimdi Ara

Otobüsteki kızın adama verdiği ayar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yine okuldan çıkmış eve giderken otobüs bekliyorum; her zamanki gibi ağzına kadar dolu bindim. Malum havalar yanıyor, ben de bir sonrakini beklemeye karar verdim. 5-10 dakika sonra boş bir otobüs geldi, bindim; körük kısmına geçtim rahat giderim diye. Otobüs 1-2 durak sonra tıka basa doldu. Adamın birisi arkaya geçerken oturan bir kıza doğru biraz fazla kaydı, kız da "ne yapıyorsun be adam. Taciz ettin beni resmen" diye bağırdı. Adam da bir şey diyemeden paldür küldür arkaya doğru devam etti.

• Adamın yerinde olsam kıza tekmeyi yapıştırırdım şerefsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Ayar nerede?

Adam kızın üstüne cinsel dürtülerine güvenerek yatmış sanırım kız bağırınca adam öyle bir kaçtı ki, otobüste geçecek yer yoktu nasıl geçti kimse anlamadı
  • Bu mu ayar
  • senin ayar anlayaşını biip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

Bu mu ayar

Hiç yoktan iyidir
  • evet bir yeri kalkmis klasik Turk kizi
  • ilk kez mi böyle bir olayla karşılaştın , hatta daha güzel sorayım ilk kez mi otobüse bindin
  • valla burda ayar dahil fazlasını yiyen kız olmuş bence. bide bağırmış zaten orda iyice yüzde sıfat kalmamıştır. kesin eve gidince ağlamıştır
  • Her konu açan kişileri liseli diye yaftalamayın belki konu sahibi arkadaşımız otobüste yolculuk yaparken kızın çığlığından korktu sizin başınıza böyle olaylar gelmiyor mu hiç hayret bir şeysiniz gerçekten artık size bir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 20 Nisan 2012; 17:48:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

valla burda ayar dahil fazlasını yiyen kız olmuş bence. bide bağırmış zaten orda iyice yüzde sıfat kalmamıştır. kesin eve gidince ağlamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 20 Nisan 2012; 17:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Ağır liseli deteced

Evet liseliyim, son sınıf öğrencisiyim. 11ÜS'le gidiyorum, sabah-akşam her gün bu tarz olaylarla karşılaşıyorum. Sadece bir tanesini yazdım, yorumları merak ettiğim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Ayar nerede?

Adam kızın üstüne cinsel dürtülerine güvenerek yatmış sanırım kız bağırınca adam öyle bir kaçtı ki, otobüste geçecek yer yoktu nasıl geçti kimse anlamadı

ilk mesaja mı gülüyoruz buna mı ??
  • Beyler parodi film çekeceğim. Önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Ağır liseli deteced

Mesajınız şikayet edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

/>

Adamın bardak dibisin
  • ben bunda bir ayar göremedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.