Şimdi Ara

Otobüste hoşlandığınız biri ile tanıştınız mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojo Moog

    otobüste hoşlandığım kıza en fazla ford yaparım.

  • Ekim ayında otobüste karşılaştığım kız beni facebookta ekledi. Sonra söyledi liseden ortak arkadaşımız varmış. Bende demiştim nasıl buldu ya diye kendi kendime. Aradan zaman geçti şimdi birlikte gidip geliyoruz okula. Çok severim kendisini.

  • Olm sizin gibilere bir denk gelirsem fena yaparım.
    Geçen ay metroda kız arkadaşımın yanına oturmuş biri. Konuşmaya çalışmış bir şeyler içelim falan davet etmiş benim kız arkadaş da ses etmemiş önce. Sonra adi herif ısrar edince s**** git lan demiş herif yüzsüz değilmiş de inmiş sonra. O sırada ben karşı koltukta falan oturacaktım da vay o i*** nin haline.
    İnşallah denk gelmem mekan tanımam dalarım yeminle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 19 Şubat 2012; 3:04:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gelenekizm

    Konuşmayayım diyorum illa kendinize laf ettireceksiniz. Ne biçim adamlarsınız insansınız siz. Çevrende hiç mi kız kalmadı da oraya buraya saldırıp duruyorsunuz. Tanımadığınız insanlara yazılma amacı içindesiniz. Kız arkadaşımın telini istemeye kalkmış birisi otobüste. Bi denk gelsem de sizin gibi adamlara şöyle sağlam bi hıncımı alsam.

    tel deyince saç teli anladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pipooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: moondalina

    Hiç unutmam bir keresinde işten eve gelirken pencere kenarındayım dolmuş bomboş hippi mi dersiniz ne derseniz böyle kaşında teller felan ama sağlam güzellikte bi kız geldi yanıma oturdu. Ben biraz heyecanlandım tabi bundan 2 sene önce felan 17 yaşındaydım. Onda muhasebeciydim üzerimde takım elbise, böyle baya fiyakalıydı ama, rahat 1.85 boy ve sarışınım. Yani bunları söylememin sebebi rahat bir 21 yaşında falan duruyorum. O zamanda elimde iphone 3g vardı, baya zenginde duruyordum yani.
    Baktım kız arada çaktırmadan bana bakıyor felan ben kafamı dayadım ön koltuğa öylece duruyorum artık bacaklarına mı bakıyordum bilmiyorum(mini etek giymişti) Cebimde hep yanımda dolaştırdığım şey vardı mmm şey rocco var ya hani dil üstüne konuluyor anladınız siz. Onu açtım 1 tane attım dilime, kafamdanda geçiriyorum kıza ikram edip konuyu açayım vs, cesaret edemedim ikinciyi attım yine cesaret edemedim üçüncüyü attım yine olmadı ağzımda nası yanıyo bi görseniz, 'hass seni şeker diye lanet' diye bağırdım, kız güldü art arda atarsan yakar tabi dedi, ben de güldüm ne yapim sana ikram edicem de cesaret edemiyorum dedim paketi koydum kucağına bu arada da kızarmışım iyice, neyse kız aldı koydu dilene neyse ordan muhabbeti açtık çok şirinsin falan dedi, az sonra evinin oraya geldiğimizi istersem ben de onunla gelebileceğimi bana bişeyler ikram etmek istediğini söyledi. Ben de durur muyum fırsat bu fırsat atladım hemen. Kız üniverste okuyormuş evde tekmiş ailesi başka şehirdeymiş, kısacası şahane bi gece geçirdik diyecektim ki, lan hem buraya kadar niye okudun ki? bunlar sadece amerikan filmlerinde olur hocam, işin aslı ben şekeri dilime koymaya devam ettim tam uzatacakken kız indi evine gitti, olay buydu yani, aşkımız başladığı anda bitti.

    hayatımdan 2 dk caldın.
    Lannnnnnnn :D

    harbi iyiydi bu




  • Çok mu kötüyüm lan istediğiniz kadar uyarın sonuçta sizin benim yorumu okumadan sizin yorumları okuyamazlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moondalina

    Çok mu kötüyüm lan istediğiniz kadar uyarın sonuçta sizin benim yorumu okumadan sizin yorumları okuyamazlar

    giriş çok iyi bi de, "hippi mi dersiniz ne derseniz böyle kaşında teller felan ama sağlam güzellikte bi kız" bu tasvirden sonra o yazı illa okunur, çok inandırıcı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aimar

    quote:

    Orijinalden alıntı: moondalina

    Çok mu kötüyüm lan istediğiniz kadar uyarın sonuçta sizin benim yorumu okumadan sizin yorumları okuyamazlar

    giriş çok iyi bi de, "hippi mi dersiniz ne derseniz böyle kaşında teller felan ama sağlam güzellikte bi kız" bu tasvirden sonra o yazı illa okunur, çok inandırıcı

    Saol hocam boşa roman yazmıyormuşum demek ki çıkarsa okunur ha? çok sevindim bak şimdi




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.