Şimdi Ara

Otobüs Yerine Uçak Kullanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün otobüs bileti aldım tabi ödediğim para içime oturdu.

Şöyle ki 180 km mesafe için 28 TL vermek zorunda kaldım.

Gel gör ki 2 gün önce İstanbul-İzmir gidiş dönüş biletini 48 TL ye satın aldım. Tarihi de önümüzde ki hafta öyle 2-3 ay sonrası falan değil.

Bu hafta için de istanbul antalya için uçak bileti aldım gidiş dönüş 130 TL vergiler dahil İstanbuldan antalya otobüsle sadece gidiş 90 TL

Gideceğiniz yere uçak vs gidiyorsa otobüs kullanmayın.
    200 km alan içerisinde tabi ki havaalanı yok kullanılmaz da ama uzun yolculuklarda asla otobüs tercih etmeyin saçmalık.

Bu arada istanbulda izmir sadece gidiş bileti 80 TL Bu işte saçmalıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeBeyiniz -- 1 Haziran 2017; 15:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otobüs her zaman son tercihim olur hep. Uçağa da hiç binmedim ancak otobüs yerine imkanım varsa treni tercih ediyorum. Çünkü otobüste sürekli oturmak insanı rahatsız ediyor. Trende kalkıp dolaşma imkanın oluyor. Ayrıca yine otobüste tuvalet yok.
  • Doğuya olan uçak biletleri pahalı oluyor ya. Otobüs bileti 2 sene önce 120 liraydı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama uçakla gidiş geliş 300e falan patlıyor. Bir de uçağa binmek için aktarma yapıp ankaraya yht ile gidiyorum 50 lirada tren bileti için gidiyor.

Ama şu var;otobüs ile sadece GİDİŞ 22 saat,uçak ile gidiş + hızlı tren + aktarmalar vs hepsi birlikte 7-8 saat falan.
  • Bu dönemde otobüs kullanan kaldı mı ya cayır cayır her yere uçak var maksimum 2 saat sürüyor otobüs gereksiz zaman kaybı
  • 19 liraya almıştım ben de en son uçuşumu. Gerçi sonradan 60 lira verip ekstra 15 kilo bagaj hakkı aldım standart 15 kilo hakkımın üzerine. Ucuzluğu gitti diye düşünürken uçaktan inip bavulumu alınca fark ettim ki bavulumun tekerlerinden biri kırılmış. Rapor tutturdum ve bana yepyeni bir bavul verdi havayolu. Böylece sıfır maliyetle yolculuk yapmış oldum.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Hadi be benimde tutma yeri kırılmıştı hiç rapor mapor aklıma gelmedi
  • Yaklaşık 1000 km yolu uçakla mı gitsem otobüs ile mi? 13 kez falan uçağa bindim ama Hale'n tırsıyorum ağa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 liraya gidiş dönüş nasıl aldın csb

• Ucak var da biz mi kullanmiyoruz ank

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.