Şimdi Ara

OTOBÜS KAZALARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eggy13

GEREKSİZ BİR KONU AÇMNIŞSIN MELİ ABİ

moral bozucu

bence hiçde gereksiz bir konu değil tam aksine gerekli bir konu. moral bozmaya filanda gerek yok. bunları göreceğiz bazı şeylerden ders çıkartalım dikkatli davranalım.

eğer sen kötünün ne olduğunu bilmezsen iyiyide bilemezsin. kötü olmazsa ayırt edecek bir nokta oluşmaz. kötü olacak ki arada bir değişim noktası olsun ve iyi ile kötü ayırt edilebilinsin.
  • çok haklısın anaconda ben bu konuyu acma sebebim otobüslerin dıs görünüşü ne kadar güzelmiş ne kadar pahalımıs gibi konulardan uzak otobüs kazalarında ölenler için onları unutmamak için açtım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

quote:

GEREKSİZ BİR KONU AÇMNIŞSIN MELİ ABİ

moral bozucu

bence hiçde gereksiz bir konu değil tam aksine gerekli bir konu. moral bozmaya filanda gerek yok. bunları göreceğiz bazı şeylerden ders çıkartalım dikkatli davranalım.

eğer sen kötünün ne olduğunu bilmezsen iyiyide bilemezsin. kötü olmazsa ayırt edecek bir nokta oluşmaz. kötü olacak ki arada bir değişim noktası olsun ve iyi ile kötü ayırt edilebilinsin.

ya bizim insanlarımız bilinçsiz ve sorumsuz sen bizim insanımızın önüne beşyüz tane fotoğraf koy vidyo koy ver arabayı eline yine basmazsa adım Egemen değil bu kadar büyük konuşuyorum kurallara uymak desen sıfır daha bir saat önce yoldan geldim işte neler neler var toplumumuzun %65 SORUMSUZ KURALSIZ ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM
  • hayatın acı yönlerinide görüp ibret almak lazım

bir otobüs kaza yaptığı zaman ilk iş,firmanın ismi kapatılır,oysa bunların açıklanması lazım
  • evet dostum örneğin ulusoyun yanan otobüsü saklanmıstı
  • Allah bir daha göstermesin bir daha
  • bu topiği en iç karartıcı ve en faydalı topik seçiyorum
  • ben bu konuyu acma sebebimi genede söylüyorun otobüslerde ölen vatandaslarımızı unutmamak için onları hatırlamak için actım
  • Hayır ulusoy un kazasında herşey ortada buyrun ;

aciaya ramak kaldı 16 Nisan 2007

Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Kocaeli'nde TEM'de lastiği patlayan otobüs bariyerleri aşarak karşı şeride daldı. 4 otomobile ardından da elektrik direğine çarparak yanmaya başladı.

TEM yolunun İzmit- Kandıra turnikeleri yakınında lastiğinin patlaması sonucu kontroldan çıkıp bariyerleri aşarak karşı yöne geçen otobüs, 4 otomobilin ardından elektrik direğine çarparak alev aldı. Zincirleme kazada 1 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı, kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

İstanbul'dan Zonguldak'a giden Birol Türk yönetimindeki Ulusoy firmasına ait 34 YM 322 plakalı otobüs, saat 18.00 sıralarında TEM yolunun Kocaeli geçişi Kandıra tunrikeleri yakınına geldiği sırada henüz bilinmeyen nedenle lastiği patladı. Aşırı hızın da etkisiyle sürücü Birol Türk'ün kontrolünü yitirdiği otobüs, bariyerleri parçalayıp karşı yöne geçti. Otoyolda kontrolsuz şekilde ilerleyen otobüs, 4 aracın ardından yol kenarındaki elektrik direğine çaparak durabildi.

Bu sırada otobüsün çarptığı eletrik direği de Ahmet Sılay yönetimindeki 34 AU 0426 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Herşeyin 10-15 saniyede gerçekleştiği kazada otobüs alev aldı ve ortalık can pazarına dönüştü. Çevreden yetişenler camları kırarak otobüstekileri kurtarmak için seferber oldu. Alevler arasından çıkarılan yaralılar otobüsten uzak bir yere taşınarak ambulansların gelmesi beklendi. Kazada bazı yolcuların ayaklarının koptuğu görüldü.

Resimler :

http://img185.imageshack.us/img185/7159/untitledtx0sr7.png

http://img530.imageshack.us/img530/5762/54254245af2ao2.png

http://img530.imageshack.us/img530/461/82317898gl7zb9.png
  • arkadasım ok hersey açıklandıda o gün tvlerde verileb haberlerde neden denilmedi ulusoy firmasına ait diye izledim haberleri ama bu dikkatimi cektin sizlerin cektimi arkadaslar soruyorum sizlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

arkadasım ok hersey açıklandıda o gün tvlerde verileb haberlerde neden denilmedi ulusoy firmasına ait diye izledim haberleri ama bu dikkatimi cektin sizlerin cektimi arkadaslar soruyorum sizlere

bir ara kanun çıkmıştı hatta kazaya karışan otobüsler ifşaa edilecek diye ama nerdeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

arkadasım ok hersey açıklandıda o gün tvlerde verileb haberlerde neden denilmedi ulusoy firmasına ait diye izledim haberleri ama bu dikkatimi cektin sizlerin cektimi arkadaslar soruyorum sizlere

bir ara kanun çıkmıştı hatta kazaya karışan otobüsler ifşaa edilecek diye ama nerdeee

kaza bu oluyor ama dikkatli olmak hız yapmamak kurallara uymak lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

kaza bu oluyor ama dikkatli olmak hız yapmamak kurallara uymak lazım

takdir Allahtan,tedbir kuldan
  • aslında otobüs üreticeleri her koltuk arkasına hava yastıkları koysalar bu ölümler azalır ancak maliyet yükselicek ya birde türkiyede insan hayatına ne kadar önem veriliyor
    böyle bir uygulamayı büyük şirketler yapsa devamı gelir ve yolcu potansiyeli artar
  • Fransada otobüs kamyona carpti ( fren izleri yok,suc otobüs soföründe )

seyir halindeyken Soförün cep.tel.konusmasinin bedeli :

3 ölü ( ikisi cocuk ),4 agir yarali

OTOBÜS KAZALARI
  • quote:

aslında otobüs üreticeleri her koltuk arkasına hava yastıkları koysalar bu ölümler azalır ancak maliyet yükselicek ya birde türkiyede insan hayatına ne kadar önem veriliyor
    böyle bir uygulamayı büyük şirketler yapsa devamı gelir ve yolcu potansiyeli artar

46 koltuk ve 46 hava yastığı herhalde 100bin € daha koyarlar fiyata
  • 100.000euro aslında yolcu potansiyeli çekmek bakından harcanabilir bir para o parayı çıkartır ancak bizde anlayıs para para para insan canı önemli değil
  • quote:

100.000euro aslında yolcu potansiyeli çekmek bakından harcanabilir bir para o parayı çıkartır ancak bizde anlayıs para para para insan canı önemli değil

biz kendi canımıza önem vermiyoruz ki işletmeciler versin dostum,gideceğin yere iki firma gidiyor diyelim,birisi işini dört dörtlük yapıyor bilet fiyatı 50ytl,diyeri SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA TURİZM,bilet 40 ytl, halkımızın çoğu gider 40lığı tercih eder
  • inanki yapar dostum 1 ytl için insanların canlarınla feda ediyorlar
  • http://www.youtube.com/watch?v=hSMe2UEM1kA

fazla söze gerek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.