Şimdi Ara

otobüs anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otobüs anıları bana nedense hep komik gelmiştir ben başlıyorum

bikeresinde 3 arkadaş dersaneden dönüyoruz aynı yerde oturuyoruz asil oğuz ve ben üçümüzde ayaktayız yer boşaldı bi tane asil geçti oturdu yolun yarısına geldik otobüs çok kalabalıklaştı yanımda yaklaşık 50-60 yaşında bi teyze 90 kilo civarındaydı binmiş takılıyoruz öyle sohbet ediyoruz biz oğuzla teyze birden asilin üzerine düştü asil birden sinirlendi teyze napıyosun sen ya falan diye bi yandan sırtından ittiriyo teyzeyio an ki görüntüyü görseniz .. bütün otobüs tip tip bakıyodu o an bastım kahkahayı hatırladıkçada gülerim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllameFan

otobüs anıları bana nedense hep komik gelmiştir ben başlıyorum

bikeresinde 3 arkadaş dersaneden dönüyoruz aynı yerde oturuyoruz asil oğuz ve ben üçümüzde ayaktayız yer boşaldı bi tane asil geçti oturdu yolun yarısına geldik otobüs çok kalabalıklaştı yanımda yaklaşık 50-60 yaşında bi teyze 90 kilo civarındaydı binmiş takılıyoruz öyle sohbet ediyoruz biz oğuzla teyze birden asilin üzerine düştü asil birden sinirlendi teyze napıyosun sen ya falan diye bi yandan sırtından ittiriyo teyzeyio an ki görüntüyü görseniz .. bütün otobüs tip tip bakıyodu o an bastım kahkahayı hatırladıkçada gülerim

asil isminin hakkını verememiş insan 50 60 yaşında bi insada yer vermezmi biz yer verilir diye öğrendik büyüklerimizden

• Arkadaşın Azıcık Adam Olaydıda Teyzeye Yer Vereydi. Senin Yaptıgınsa Ayrı Bir Terbiyesizlik Utancağına Birde Buraya Yazmışsın.

Konu Kilit Lütfen.
  • pek otobüsle yolculuk yapan birisi değilimdir.o yüzden şehirler arası otobüs yolculuklarının adetini bilmem.başımdan şöyle bir olay geçti benimde.ısparta dan antalyaya gitmiştim.bir haftalığına gitmiştim ve başıma talihsiz bir olay geldi ve ben kolumu incittim antalyada.kolum sargıya alında önlem amaçlı.otobüsle ıspartaya dönüş günümde kolum sargılıydı.yolculuk bittiğinde muavin bagajımı verirken geçmiş olsun dedi.bende sağol dedim ve anlatmaya başladım işte antalyada şöyle oldu düştüm tarzı falan.muavin gülmeye başladı yok abi ondan değil yolculuklar bitince geçmiş olsun deriz biz dedi.sonra ikimizde otogarda koptuk başladık gülüşmeye.işte buda böyle bir anımdır
  •  otobüs anıları
  • Dedikodu yapmayın la kadın suçluydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otobüs & KAMYON@ Haberleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllameFan

otobüs anıları bana nedense hep komik gelmiştir ben başlıyorum

/>

• 4-5 gün önce antalyada edremite dönüyordum. Birden bi teyze bağırdı. O sırada da kahve kek falan dağıtılıyor, teyze kahvesini önde açılan kapağın delikli kısmına değil de üstüne koymuş. Bildiğin tepsi gibi kullanmış yani. Öndeki adam da uyumak için koltuğu yatırınca birden kahve üstüne dökülmüş yanmış. Neyse adam belki yarım saat döndü özür diledi, ne yapabilirim dedi. Teyze bağırıyor özür dileme bak yandım bak bittim falan. Adam özür diliyor hala. Abartısız yarım saat geçti. Sağ tarafımda bi tane abi de kaldırmış kafayı onları izliyor. Adam dayanamadı, yeter be adam özür diliyor ne uzatıyosun napıyosun diye bağırdı. Bu arada teyze 60-65, özür dileyen otuz, bağıran amca 40-45 yaşlarında. Teyze bi kalktı ayağa salak, snane be gerizekalı .s .s edalarıyla bağırmaya ve garip hareketler yapmaya başladı. Adam da sus be kadın manyakmısın, dökülmüşse dökülmüş napsın adam. Derken teyzenin arkasındaki dedemsi amca (60-65) kalktı ayağa, bağıran adama döndü sana noluyor be terbiyesiz adam annen yaşında o senin dedi. Bu sefer teyze aradan çekildi amca ile dedemsi amca kavga ettiler bi 10 dakika kadar. En son en önde bebeğiyle binmiş bir abla, ben uyuyamıyorum yaaaaa lütfen susun diye bağırdı. Ve ben artık altıma işemiştim gülmekten... Muavin de izliyor bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

4-5 gün önce antalyada edremite dönüyordum. Birden bi teyze bağırdı. O sırada da kahve kek falan dağıtılıyor, teyze kahvesini önde açılan kapağın delikli kısmına değil de üstüne koymuş. Bildiğin tepsi gibi kullanmış yani. Öndeki adam da uyumak için koltuğu yatırınca birden kahve üstüne dökülmüş yanmış. Neyse adam belki yarım saat döndü özür diledi, ne yapabilirim dedi. Teyze bağırıyor özür dileme bak yandım bak bittim falan. Adam özür diliyor hala. Abartısız yarım saat geçti. Sağ tarafımda bi tane abi de kaldırmış kafayı onları izliyor. Adam dayanamadı, yeter be adam özür diliyor ne uzatıyosun napıyosun diye bağırdı. Bu arada teyze 60-65, özür dileyen otuz, bağıran amca 40-45 yaşlarında. Teyze bi kalktı ayağa salak, snane be gerizekalı .s .s edalarıyla bağırmaya ve garip hareketler yapmaya başladı. Adam da sus be kadın manyakmısın, dökülmüşse dökülmüş napsın adam. Derken teyzenin arkasındaki dedemsi amca (60-65) kalktı ayağa, bağıran adama döndü sana noluyor be terbiyesiz adam annen yaşında o senin dedi. Bu sefer teyze aradan çekildi amca ile dedemsi amca kavga ettiler bi 10 dakika kadar. En son en önde bebeğiyle binmiş bir abla, ben uyuyamıyorum yaaaaa lütfen susun diye bağırdı. Ve ben artık altıma işemiştim gülmekten... Muavin de izliyor bu arada

Biryerlerden kürek çıkmasını bekledim.

• quote:

4-5 gün önce antalyada edremite dönüyordum. Birden bi teyze bağırdı. O sırada da kahve kek falan dağıtılıyor, teyze kahvesini önde açılan kapağın delikli kısmına değil de üstüne koymuş. Bildiğin tepsi gibi kullanmış yani. Öndeki adam da uyumak için koltuğu yatırınca birden kahve üstüne dökülmüş yanmış. Neyse adam belki yarım saat döndü özür diledi, ne yapabilirim dedi. Teyze bağırıyor özür dileme bak yandım bak bittim falan. Adam özür diliyor hala. Abartısız yarım saat geçti. Sağ tarafımda bi tane abi de kaldırmış kafayı onları izliyor. Adam dayanamadı, yeter be adam özür diliyor ne uzatıyosun napıyosun diye bağırdı. Bu arada teyze 60-65, özür dileyen otuz, bağıran amca 40-45 yaşlarında. Teyze bi kalktı ayağa salak, snane be gerizekalı .s .s edalarıyla bağırmaya ve garip hareketler yapmaya başladı. Adam da sus be kadın manyakmısın, dökülmüşse dökülmüş napsın adam. Derken teyzenin arkasındaki dedemsi amca (60-65) kalktı ayağa, bağıran adama döndü sana noluyor be terbiyesiz adam annen yaşında o senin dedi. Bu sefer teyze aradan çekildi amca ile dedemsi amca kavga ettiler bi 10 dakika kadar. En son en önde bebeğiyle binmiş bir abla, ben uyuyamıyorum yaaaaa lütfen susun diye bağırdı. Ve ben artık altıma işemiştim gülmekten... Muavin de izliyor bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bu güzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.