Şimdi Ara

oto teyp cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben eski bi araba teybini eve bağladım..bi adaptör yardımıyla.ama kolonlardan, arabalardaki bazı teyplerin motor sesini çekmesi gibi benim ki de o tarz bi sesi çekiyor...bende adaptörden geliyordur diye,gittim pasajdan parazit temizleyici aldım.ve sonuç aynı.teybe birde ekolayzır bağlayınca ses hepten artıyor.sanırım ekolayzır parazit sesini de yükseltiyor.ben sadece ekolayzırı adaptöre bağladığımda ekolayzır çıkışlarından o ses gelmiyor.ama teyple beraber bağlayınca yine o ses geliyor.ben bu sesi nasıl engelleyebilirim?

• teyp ile adaptörü uzak tut birbirinden . şase kalın olmalı ilave olrak tey in gövdesinden bir şase daha bağla . teyp e cektiğin artı ile eksiyi birbirinden uzak tut . ve eco kullanma illa kullancaksan eco yu flatta ayarla . teyp ile econun gövdelerinden birbirlerine ilave şase cek ve daha da olmassa adaptörün 220 girişine ve 12 volt cıkışına bir nüve tak
  • bu saydıklarından sadece adaptör ile teybi uzaklaştır dediğini yapabildim.yaklaşık 2metre uzaklaştım ama hala devam ediyor ses.şu an eko takılı değil.sanırım sorun teyb te
  • Bağlantıların nasıl olduğunu anlayamadım ben şahsen.
    Teypten mi çalıyor sadece, yoksa teybe PC mi bağlı?
    PC bağlı ise ses ayarlarından da olabilir.
    Birden fazla yerden ses açılıyorsa, ilk ses kaynağından ses kısık tutulur.
  • yok hayır pc bağlı değil şuan.pc bağlı olunca da seste parazit var.radyo ve kasetçalar modundayken de parazit var.ben en iyisi bu adaptörü başka bir teyp te,ve başka bir teybi bu adaptörde deniyim.o zaman herşey belli olur
  • Evet, beslemedeki DC gerilimin regülesi de önemlidir.
    Tam regüleli değilse, sesi de etkiler.
  • selam arkadaşlar arabamın teybinde parazit sesi var bununla ilgili bir sürü konu bilgi var ama o söylenenlerin hiç biri bnde işe yaramadı teyp cd yada usb çalarken sıkıntı yok on numara ama radyoda parazit yapıyor ara çalışmıyoken yapmıyor çalışırken yapıyor ve hızlandıkça çoğalıyor durduğu yrde ne kadar gaza basarsan bas parazit aynı hızlandıkça çoğalıyor ve önerlen her şeyi denedim sadece parazit kesici bobini denemedim sizce kesin çözüm olurmu bu ona göre alıyım düzelmezse para vermeyim boşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parazit, şebeke gürültüsü ve cızırtı birbirinden farklı şeylerdir. Tam tanımlayabilirseniz yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.