Şimdi Ara

OTO LASTİK 2015/16 FIRSATLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
25
Favori
12.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SCORPION07

KORMORAN 225X45X17 KISLIK LASTIK aldım SASMAZ OTO SANAYII, TUNC-EL lastik ten, HASAN TUNC diye bir arkadas var cok ama cok yardımcı oldu, suan 180tl/adet satıyor sanırım hala... ALACAKLARA DUYRULUR.

Dun kayınbiraderin FİESTA ya 19x50x15 taktırdık CONTINENTAL 200tl den bilginiz olsun yine sasmaz'da...
  • 215-55 r 17 jant kışlık lastik lazım uygun fiyata bulamıyorum
  • bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    205 alın geçin. Benimde 215 maddiyat ağır geldi 2015 aldım geçtim. Hiç bir sorun yok geçen kış sürekli kar içerisindeydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kano1453

Eagle sport 195/65/15 godyear lastigi yardim
    Yandan sicak yama yaptilar.pek guven vermedi uygun fiyata goren duyan haber versin.hayra girmis olur.bide bu lastikle devammi etsem yoksa daha kaliteli onerebileceginiz lastik var mi.tabi butce yi cok asmadan.2 on 2 arka yavas yavas degistiririm diorum.gerci ben memnundum lastiklerden taki yarilinca yanaktan biraz sogudum.benimde heyvanligim yok degil tabi.

Bizde bunun 205 olanı var sizinki kaç km deydi hocam 4 5 ay önce tanesini 160 a almıştık diye hatırlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    hiç anlamıyorum 205 olur mu
    bana uymaz falan dediler
  • SCORPION07 kullanıcısına yanıt
    hocam şaşmazın neresinde taktırdınız continentali? aynı araba bendede varda.dükkan ismi varmı?
  • bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şüphe duydum, alsammı almasammı diye ancak 215'lere yetişemedim. O kadar durumu iyi birisi değilim ve 1 ay öncesi yazlık lastiklerimi yenilemiştim. Mecbur kaldım 205 aldım. Araç azda olsa pıştı tabi Ama sıfır sıkıntı. Canavar gibi Kartalkaya, Bolu Dağı, Yayla Yollarını fetih ettik. Bir çok forumda 215/55/16 ebatı olan Passat sahiplerininde 205/55/16 kış lastiği kullandığını okumuştum.

Kullandığım araç : Opel Vectra,
    Orijinal Lastik Boyutu : 215/55/16
    Lastik : Good Year Ultra Grip 9 205/55/16

Memnuniyet : TAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badi Ekrem -- 4 Aralık 2015; 16:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saynın41

hocam şaşmazın neresinde taktırdınız continentali? aynı araba bendede varda.dükkan ismi varmı?

0312 2787007

0545 2787007. Bu numaralarına ulaşırsan tarif ederler adresi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCORPION07 -- 5 Aralık 2015; 12:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

Bu kamuran akkor lastikleri ne mali?
    Bilindik bir firmanın yan urunumu??
    İyimi??
    Ben debica aldım goodyear in yan urunu kliksadan kombi yaptik 205 55 16 kışlık 200/40 bkm döneminde hem de kış yoqqken 2 ay evvelden lastik massallah iyi çıktı sevdim..

Michelin in yan urunu buda, ben memnunum daha once yaz lastiklerini de kullanmıstım iyiydi... romanya yazıyordu sanırım uretim yeri olarak.
  • Continental TS850 ile pirelli sottozero 3 arasında kalmış durumdayım. Aslında dr w4 alacaktım fakat kuru zemin performansının düşük olması nedeniyle vazgeçtim. Hatta bir testte hızlı şerit değiştirmeyin yoksa kontrolü kaybedebilirsin uyarısnı görünce tamamen vazgeçtim. Bu iki lastikten birini kullanan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

Continental TS850 ile pirelli sottozero 3 arasında kalmış durumdayım. Aslında dr w4 alacaktım fakat kuru zemin performansının düşük olması nedeniyle vazgeçtim. Hatta bir testte hızlı şerit değiştirmeyin yoksa kontrolü kaybedebilirsin uyarısnı görünce tamamen vazgeçtim. Bu iki lastikten birini kullanan var mıdır ?

dün 4 adet 205 55 16 ts850 taktırdım. uzun araştırmalar sonunda karar verdim. tavsiye ederim. içeri verdiği ses az. yol tutuşu iyi. ama kar buzda deneme imkanım olmadı ama tedtler zaten heşreyi gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrkycn

215-55 r 17 jant kışlık lastik lazım uygun fiyata bulamıyorum

215 55 r17 ebat kışlık lastikleri fiyatı ucuk bilginiz olsun. Tabi birde aradığınız marka önemli fiyat 2 katına kadar oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Continental TS850 ile pirelli sottozero 3 arasında kalmış durumdayım. Aslında dr w4 alacaktım fakat kuru zemin performansının düşük olması nedeniyle vazgeçtim. Hatta bir testte hızlı şerit değiştirmeyin yoksa kontrolü kaybedebilirsin uyarısnı görünce tamamen vazgeçtim. Bu iki lastikten birini kullanan var mıdır ?

dün 4 adet 205 55 16 ts850 taktırdım. uzun araştırmalar sonunda karar verdim. tavsiye ederim. içeri verdiği ses az. yol tutuşu iyi. ama kar buzda deneme imkanım olmadı ama tedtler zaten heşreyi gösteriyor

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Çok güzel bir lastik seçmişsiniz geçen kış bende bu lastik ile michelin alpin5 arasında gidip gelmiştim.

• Yabancı testlere bakarak continantel ts850 aldım genelde listelerde 1 numara burdaki yorumlara bakınca kafam karıştı nedendir bilmiyorum pek bu lastigi tercih eden yok gibi

• 195/55/R16 için uygun kampanya var mıdır?
  • sorix kullanıcısına yanıt
    continental her durumda, hiç bir araştırma bile yapmadan alınıp kullanılabilecek bir markadır. tercih edilmeme sebebi, fiyatı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

continental her durumda, hiç bir araştırma bile yapmadan alınıp kullanılabilecek bir markadır. tercih edilmeme sebebi, fiyatı olabilir

Bende öyle düşündüm ama 158 tl ye aldım tanesini ucuz lastikte 134 di bana mantıklı gelmedi aradaki farka degecegine inanıyorum açıkcası

• sorix kullanıcısına yanıt
    bence de değer, aracın en önemli parçası bence. avuç içi kadar yer değiyor yere. ben sıfır aldığım araçlarda bile, içime sinmeyen lastik markası olduğu zaman değiştiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Çok güzel bir lastik seçmişsiniz geçen kış bende bu lastik ile michelin alpin5 arasında gidip gelmiştim.

teşekkürler hocam. michelin e bi türlü ısınamadım. gereğinden fazla fiyatı olduğunu düşündüm hep. ben ug9 düşünüyordum bu sene ama 2015 ürün olmaması ve bu belirsizlik beni vazgeçirdi. ts850 yi uygun saylabilecek bir fiyata bulunca hiç araştırmadan aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bende öyle düşündüm ama 158 tl ye aldım tanesini ucuz lastikte 134 di bana mantıklı gelmedi aradaki farka degecegine inanıyorum açıkcası

küçük boylarda fiyat farkı da küçük oluyor. ama boyutlar büyüyünce fiyat farkı açılıyor o yüzden küçük boylar avantajlı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.