Şimdi Ara

Oto Halı Döşeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Oto Halı Döşeme


    Oto Halı Döşeme

    Yeni aldığınız aracın halı döşemesini mi yaptırmak istiyorsunuz? Yoksa eskiyen oto halı döşemenizi mi yenilemek istiyorsunuz tek yapmanız gereken cem halıyı tercih etmek. Cem Halı 1994 yılından beri hizmet vermekte olup, 2004 yılında şirket haline gelmiştir. CNC Lazer makine sistemi ile çalışmakta be oldukça hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Kalitesinin Belgesi olarak da ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir.

    Cem Halı Ürünleri?

    Cem Halı Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeye paspas ihracatı yapmaktadır. Ayrıca özel sipariş üzerine aracın ölçüleri alınarak ve lazer makinelerle o ölçülerde kesilerek oto halılar hazırlanır. Bunun dışında otobüs ve minibüsler için, ayrıca tır kabinleri için halı döşeme yapmaktadır. Hepsinin ölçüleri alınır ve ona göre kesim yapılır. Bunun dışında aynı şekilde; yat, tekne, ofis ve fuar zemini için de özel halı döşeme uygulanır.

    Oto Döşeme Nasıl Yapılır?

    Araçların ölçüleri alınarak, öncelikle makinelere bu ölçüler girilir ve kalıplar oluşturulur. Daha sonra bu kalıplarla CNC Lazer makineler ile halılar ölçülere uygun bir şekilde kesilir. Eğer nakışlı ve benzeri farklı özelliklerde uygulama yapılacaksa onlar içinde gerekli işlemler uygulanır ve oto döşemesi araca birebir uyumla gerçekleştirilir. Bunun yanı sıra isterseniz aracınıza deri döşeme de yaptırabilirsiniz. Cem Halı bütün oto halı ve deri döşemelerinde güvenle tercih edebileceğiniz üstün hizmet kalitesi ile hizmet veren bir şirkettir.

    cemhali.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.