Şimdi Ara

OTO CEM - Ford Yedek Parçaları Yetkili Satıcısı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.807
Cevap
4
Favori
207.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet soran kadar olmasa da alan arkadaşlar da var.
    Şehir içinde olanlar gelip kendileri alıyor.
    Şehir dışında olanlara ise kargo yoluyla hizmet veriyoruz.
    Çok yakında da mail-order sistemiyle daha da derin ve ayrıcalıklı hizmet vermeye başlıyoruz...
    Teşekkürler...
  • Merhaba Arkadaslar, Uzun Zaman sonra baktigimda bu alanin cok ama hareketlendigini gordum, mutlu oldum. Umarim faydali olmustur...

Saygilarimla, İyi Günler
  • Sayın otocem..

2006 Focus sedan aracım için;
    1-Ghia Ön panjuru
    2-Sis farlı alt panjur fiyatlarını öğrenebilirmiyim...
  • Sayın drneuro:
    Focus Ghia 2006
    Panjur:190,00
    Tampon ızgarası:45,00
    Teşekkürler,iyi günler....
  • Sayın; Otocem Ghia 2006 Focus Tdci araç için mator karuma kapağının fiyatını öğrenebilirmiyim ? tşk.
  • ford scorpio parcalari bulunuyo mu yoksa sorun olusturuyo mu
    quote:

Orjinalden alıntı: mecsoft

Ford Marka Araçlarına Parça Arayanlar veya Parça Teklifi almak isteyenler OTO CEM LTD. ŞTİ. şirketinden bunları alabilirler.

İletişim;
    Web Sayfası: http://www.otocem.com.tr/
    Telefon: +90 212 481 83 78

SAYGILARIMLA
  • Sayın ÜMİTSEVDA;
    maalesef motor kapağı elimizde mevcut değil,üzgünüm.
    İyi günler,teşekkürler...
  • Sayın omer49:
    şu ana kadar hiç scorpio parçalarına girmedik.
    Maalesef bu konu da size yardımcı olamıyoruz...
  • selam otocem
    bende 2001 otomatik focus var, şanzıman testlerinde selenoid'in bir süre sonra değişmesi gerekebileceği söylendi.Selenoid ve okyucular (devrin çıkıp düştüğünü bildirerek vitesin değişmesini sağlayan okuyucuları kasdediyorum) ayrı ayrı ne kadar?Şimdiden teşekkür ettim
  • sayın otocem telefonla arayıp bi parça sormuştum telefonum alındı fakat geri dönülmedi yogundunuz sanırım bu arada telefon açtıgımızda telefonlara sürekli sizmi çıkıyorsunuz yada size nasıl ulaşırız isim nedir mahsuru yoksa benim araç ford cmax ön kaput kilidinin anahtar giren kısmı şöyle açıklıyayım KİLİT SAGLAM ANAHTARIN GİRDİGİ VE ARKASINDAKİ KİLİDE UZANAN PARÇAYI SORUYORUM ( AYRICA SANAYİNİZDE BANA TAVSİYE EDEBİLECEGİNİZ ÖZEL FORD SERVİSİ VARMIDIR ) TEŞEKKÜRLER
  • Herkese selamlar,
    Buraya yazmak doğru olurmu bilemiyorum ancak Ford Yedek Parçası arayan - satan diye başlık olduğu için ekliyorum;
    Aracımı aldığım zaman 1,5 ay kullandığım sıfır gibi Sony CD-MP3 Player-Radyo Ünitesi satılıktır.
    Ghia modellerinde bulunan üründür,Trend kullananlar için direksiyon kumandası ve ünitenin monte edildiği yer 1'e 1 bir uyumludur.
    Kullanma Kılavuzu ,kodu ve bandrolu ile beraber,hatasız çiziksiz.
    Fiyat 550 YTL
  • Sayın tne,
    Focus otomatik şanzıman parçaları maalesef stoklarımızda mevcut değil.
    İki gündür onun araştırması içersindeyim fakat herhangi bir gelişme kaydedemedim.
    Üzgünüm...
    Teşekkürler...
  • Sağlık olsun, ilginize teşekkür ederim.
  • selam ford spare parts &oto cem
    bilginiz dahilindeyse sormak isterim bu bahs ettiginiz 41/9 ayna mahruti yeni kasa transitlerde (2007 model)kullanılan
    dana difransiyel olarak tabir edilen difransiyelmidir.
    birde bu yeni kasa 2007 model transit sürücü koltuğu kolçak mevcutmudur fiyatı ne kadardır.

quote:

Orjinalden alıntı: ford spare parts

evet otocem...meslektaşız...BENDE FORD CAMİYASININ İÇERİSİNDEYİM...

OTOSAN OLARAK VARMI_?

İTALYAN MALLARINDA BAZEN SORUN YAŞANABİLİYOR GERÇİ OTOSAN AMBALAJININ İÇERİSİNDEKİ MALZEMEDE BİR RİVAYETE GÖRE İTALYAN MALI AMA ;OTOSAN DİYE GEÇİYOR....ZATEN HEMA EATON DA ANKARA TORBALIDA Kİ FABRİKAYI KAPATTI.....

PİYASADA OTOSAN 41/9 AYNA MAHRUTİ SIKINTISI VAR...

telefon numaranız bende var..veb siteden aldım...gerektiği vakit tarafınızdan temin edebilirim......

bol kazançlı ve hayırlı günler dilerim....

SAYGILAR SEVGİLER....

• Arkadaşlar diger connect topiginde yazdım. Connect Turbosu aryorum. 165.000 de araba duman atmaya başladı.. K 230 L arabadan cok memnunum... Acil orjınal turbo ihtiyacım var...Dandik istemiyorum...Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler....
  • Sayın flash220;
    bu bahsettiğimiz diferansiyel yani 41/9 ayna-mahruti
    sadece Transit 12 diye tabir ettiğimiz araca uyar.
    Bu arac ta 93 model ile 2001 model arasındadır.
    Sizin söylediğiniz yeni Transitlere uymaz...
    Teşekkürler...
  • İyi günler sayın taşkafa;
    Ford Connect Turbo-şarj elimizde mevcut.
    Fiyatı ise :1250,00 ytl
    Parçamız Orijinaldir...
    Teşekkürler....
  • verdiğin bilgiler için teşekkürler oto cem,
    bir de yeni transit sürücü koltuğu kolçak sormuştum elinizde varmı fiyatı ne kadardır.
  • Sayın flash220;
    maalesef stoklarımızda kol dayanağı mevcut değil...
    Teşekkürler...
  • sayın otocem.2003 focun ön ve arka tanpon fiyatları ile ön sis farlarının fiyatını öğrenebilirmiyim.ayrıca tanponlar boyalı boyasız diye mi satılıyor.şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.