Şimdi Ara

Oto amfi ve midrange bağlantı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracımda soundmax 5 kanal amfi ve reiss oval midrange var en verimli bağlantıyı nasıl ve ne şekilde alabilirim ?

Amfi değerleri:

65wx4+350wx1 @ 4ohm

Power@ 4 ohm 65W x4+350W x1

Power@ 2 ohm 100W x4+400W x1

Bridged Power 300W x2 + 400W x1

Min Speaker Impedance 2ohm

THD Distortion 0.01%

Frequency Response 20Hz-20khz

Impedance 10k

Noise Ratio 100db

Channel Separation 50db

Reiss oval midrange değerleri:

RMS Power 100W

MAX Power 250W

Frequency Response 95Hz - 20KHz

Impedance 4 Ohm

Sensitivity 92dB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ana ünite nedir? araba marka model? midrangeden başka hoparlör yokmu sistemde? tam bilgi verin bu şekilde sağlıklı tavsiye verilemez.

• Araç Renault Laguna .Pioneer mıxtrax teyp var hocam. Şu anlık sadece bu midrangelar ile 1000 watt soundmax woofer var. Amfimin 2 kanalı boşta kablo tesisatını kendim çektim elimden geldiği kadar fakat şu an en verimli gücü nasıl alırım bilmiyorum

• tolga.43 T kullanıcısına yanıt

tweetersız sağlıklı ses alamazsınız. 1 çift bullet tweeter eklemelisiniz. illa o anfi ile devam edecekseniz, anfinin 1 ve 2 kanalı ile 3 ve 4 kanallarını köprüleyip 1 midrange 1 tweeter bir tarafa, diğerleri diğer tarafa paralel girebilirsiniz. ama gaini çok kısık tutmanız gerekir yoksa yüklendiğinizde hepsini yakarsınız. teypde kaç çift rca çıkışı mevcut?

• Teypte tek rca çıkışı mevcut amfinin üzerinde kanal çoğaltmak için tuşlar var. Şu anlık sadece midler ile devam etmek için köprü yapmalımıyım ?

tweeter eksikliğini müzik dinlerken her türlü hissedeceksin. iyi kötü tweeter eklenmeli. gaini kısıp köprüleyerek midrangleri gir. yüksek watt verdiğinide midranglerin daha canlı çaldığını hissedersin. cihazları yakacak kadar gaine yüklenme yeter.

• Bilgileriniz için teşekkürler. Amfinin değerlerinde 2 ohmda 100watt rms görüyorum nasıl 2 ohm bağlantısı yapacağım peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bişey değil. 2 adet 4ohm hoparlörü paralel bağladığınızda ohmaj 2 ye düşer. paralel ve seri bağlantıyı googlede araştırın. 1 tweeter ve 1 midrange paralel aynı kanala paralel girerseniz 2ohma düşecektir. ohmaj düştükçe kalite azalır bilginiz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.