Arkadaşlar merhaba aracımda soundmax 5 kanal amfi ve reiss oval midrange var en verimli bağlantıyı nasıl ve ne şekilde alabilirim ? Amfi değerleri: 65wx4+350wx1 @ 4ohm Power@ 4 ohm 65W x4+350W x1 Power@ 2 ohm 100W x4+400W x1 Bridged Power 300W x2 + 400W x1 Min Speaker Impedance 2ohm THD Distortion 0.01% Frequency Response 20Hz-20khz Impedance 10k Noise Ratio 100db Channel Separation 50db Reiss oval midrange değerleri: RMS Power 100W MAX Power 250W Frequency Response 95Hz - 20KHz Impedance 4 Ohm Sensitivity 92dB < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oto amfi ve midrange bağlantı tavsiyesi

-
-
ana ünite nedir? araba marka model? midrangeden başka hoparlör yokmu sistemde? tam bilgi verin bu şekilde sağlıklı tavsiye verilemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç Renault Laguna .Pioneer mıxtrax teyp var hocam. Şu anlık sadece bu midrangelar ile 1000 watt soundmax woofer var. Amfimin 2 kanalı boşta kablo tesisatını kendim çektim elimden geldiği kadar fakat şu an en verimli gücü nasıl alırım bilmiyorum
tweetersız sağlıklı ses alamazsınız. 1 çift bullet tweeter eklemelisiniz. illa o anfi ile devam edecekseniz, anfinin 1 ve 2 kanalı ile 3 ve 4 kanallarını köprüleyip 1 midrange 1 tweeter bir tarafa, diğerleri diğer tarafa paralel girebilirsiniz. ama gaini çok kısık tutmanız gerekir yoksa yüklendiğinizde hepsini yakarsınız. teypde kaç çift rca çıkışı mevcut?
Teypte tek rca çıkışı mevcut amfinin üzerinde kanal çoğaltmak için tuşlar var. Şu anlık sadece midler ile devam etmek için köprü yapmalımıyım ?
tweeter eksikliğini müzik dinlerken her türlü hissedeceksin. iyi kötü tweeter eklenmeli. gaini kısıp köprüleyerek midrangleri gir. yüksek watt verdiğinide midranglerin daha canlı çaldığını hissedersin. cihazları yakacak kadar gaine yüklenme yeter.
Bilgileriniz için teşekkürler. Amfinin değerlerinde 2 ohmda 100watt rms görüyorum nasıl 2 ohm bağlantısı yapacağım peki ?
bişey değil. 2 adet 4ohm hoparlörü paralel bağladığınızda ohmaj 2 ye düşer. paralel ve seri bağlantıyı googlede araştırın. 1 tweeter ve 1 midrange paralel aynı kanala paralel girerseniz 2ohma düşecektir. ohmaj düştükçe kalite azalır bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X