Şimdi Ara

ÖTENAZİ ANI(AĞLIYORUM ŞUAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KÖTÜ PİTBULL YOKTUR,KÖTÜ SAHİP VARDIR:(

NOT:ÖNCE ŞUNU BELİRTEYİM YENİ DOĞAN BİR ÇOCUĞU HIRSIZ OLARAKDA YETİŞTİREBİLİRSİN(ÖRNEKLERİ VAR),EFENDİ DÜRÜST OLARAK DA YETİŞTİREBİLİRSİN.YETİŞTİRİLİŞE BAĞLIDIR BU.KONUYA CEVAP ATARKEN MANTIKLI DÜŞÜNÜP YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KÖNİGSRASSE_ -- 12 Ağustos 2012; 4:41:01 >

• Kardeş haklı olabilirsin ama sevdiğin birine pitbull saldırsa böyle düşünmezdin eminim.Gerçi 18 yaşındakilere ateşli silahın yasal olduğu bir yerde yaşıyoruz ama neyse..
  • Bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Ağlıyorum yazmasan konuya girmezdim. Şimdi videoyuda izlemedim çıkıyorum.

emin ol izleseydin o köpeğin ölürken gözlerine baksaydın seninde gözlerin dolardı tabi vicdanın varsa.
  • hay allah belanızı versin ne diyeyim içim acıdı lan
  • wat ken ay du samtaymms
    its dı pitbıll dets dı pitbıll
  • çok kötü nasıl bi vicdansızlık bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Kardeş haklı olabilirsin ama sevdiğin birine pitbull saldırsa böyle düşünmezdin eminim.Gerçi 18 yaşındakilere ateşli silahın yasal olduğu bir yerde yaşıyoruz ama neyse..

yukarıda yazdığım gibi kötü,saldırgan pitbull yoktur,ruhsal bozukluğu olan insanlar vardır.köpeklerinide kendileri gibi yetiştirirler.köpeğe kızamazsın.
  • ARKADAŞ KÖTÜ OLDUM
  • bir noktayada değinmek istiyorum videoda pitbull türkiye yazıyo polisin üzerinde chicago yazıyo dikkat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbkk -- 12 Ağustos 2012; 4:33:15 >
  • Pitbull oldugu icin uzulmedim..toptan hepsini oldursunler bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbkk

bir noktayada değinmek istiyorum videoda pitbull türkiye yazıyo polisin üzerinde chicago yazıyo dikkat :D

videoyu upload eden sitesinin reklamını yapmış.ayrıca ha chicago da olmuş ha türkiyede ne farkeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KÖNİGSRASSE_ -- 12 Ağustos 2012; 4:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu_Ne_Oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: mbkk

bir noktayada değinmek istiyorum videoda pitbull türkiye yazıyo polisin üzerinde chicago yazıyo dikkat :D

videoyu upload eden sitesinin reklamını yapmış.ayrıca ha chicago da olmuş ha türkiyede ne farkeder.

HOCAM SEN TÜRKÇE BİLMEYİPTE GOOGLE TRANSLATE DENMİ ÇEVİRİYON ANLAMADIM ??? BAAK BU NOKTAYADA DEĞİNMEK İSTİYORUM YAZIYO YANİ AMAN ALLAHIM SİZ ÇOÇUK MU KANDIRIYORSUNUZ O KÖPEK TÜRK DEĞİL AMERİKALI DEMİYORUM BAŞKA TRANSLETE SİTELERİDE VAR ÖRNEĞİN:http://www.bing.com/translator/ http://translateth.is/ TAMAM MI HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbkk -- 12 Ağustos 2012; 4:41:33 >

• Her canlının yaşamaya hakkı vardır. Ne idüğü belirsiz sahipleri yüzünden saldırgan olarak yetiştiriliyor sonrada sokağa terk ediliyor bu köpekler. Yazık olmuş.
  • Zaten kimse Pitbull'a karşı değil. Bir bok varmış gibi onları besleyen, insanların arasına katan moronlara tepkili herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Her canlının yaşamaya hakkı vardır. Ne idüğü belirsiz sahipleri yüzünden saldırgan olarak yetiştiriliyor sonrada sokağa terk ediliyor bu köpekler. Yazık olmuş.

Bunu herkez anlamıyor işte hocam.
  • Ötenazi “hekimler tarafından belirlenebilecek derecede ümitsiz hasta ya da yaralı durumdaki kişinin, daha fazla acı çekmesini önlemek için ölmesini sağlamaya yönelik yapılan her türlü faaliyet ” olarak açıklanır. Hasta bunu kendi ister.
  • şu iğneden bulmak lazım hemen öldürdü
  • Pitbull niye besliyosunuz lan. Alın bunu besleyin sonuçta köpek.

Pitbullara sonuna kadar karşıyım. Şimdi Pitbullar iyi ama sahipleri kötü diyenler olacak. E zaten olay orda. Adama imkan sağlarsan o da yapar tabii.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.