Şimdi Ara

OTEL İÇİN MODEM TAVSİYE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tp link acces pointlerim mevcut ana modemim bozuldu çekim gücü yüksek olan 3 katlı binaya yetecek bir modem arıyorum hız sınırlama ve 50 60 kişi bağlansa bile çökmücek bi modem lazım fiyat makul olursa iyi olur tavsiyeniz nedir ?



  • Sizin ayrıca 5651 nolu kanuna uygun modem almanız gerekıyor..
    http://www.beyaz.net/tr/tabdetay/5651-sayili-kanun.html


    ucuz model ; https://forum.donanimhaber.com/asus-dsl-n17u--106527120

    pahalı model : http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-ac68u-cift-bant-kablosuz-ac1900-gigabit-adsl-vdsl-modem-router-p-BD801548



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 22 Haziran 2017; 16:8:22 >




  • Selamlar ;

    Modem'den ziyade 5651 kanuna uygun log tutmanız lazım şöyleki ben müşteriyim internete baglandım ve internet uzerınden bırısıne sıfır actıgım bir mail adresinden tehditvari bir mail yazdım ve maili alan kişi savcılığa suç duyusurunda bulundu mailin sizin otelin ip adresinden gonderıldıgı tespıt edildi ve siz yasal olarak o maili atan bilgisayarın kayıtlarının bulunduğu ınternet erısım loglarını emniyete vermek zorundasınız. Katlardaki AP ler kablosuz ag dagıtımı için yeterli ise Boşta kullanmadığınız 2Gb ram'li bir bilgisayara Firewall ve Hotspot yazılımı yuklenebilir Kablosuz ağa bağlanan müşterileriniz Tc kimlik numarası bilgilerini girdikten sonra internete erişebilir ve bu sisteme entegre edilen loglama yapısı ile internet erişimlerini loglayabilirsiniz. Bilgisayarda 2 adet ethernet olması yeterli olacak ve standart 20-30 dolarlık ethernet girişli herhangi bir modem de kullanabilirsiniz tüm internet erişim yönlendirmesini bilgisayar yapacağı için standart bir modem yeterli olacaktır.




  • Köprü modunda çalışan bir modem alıp loglama cihazı ile beraber logların tutulması ve hotspot görevlerini gören bir sistem kurman lazım. Microtik ile bunu sende yapabilirsin. yada loglamanet gibi bir sistem satın alabilirsin fiyatı uygun ve işlevi büyük bir sistem. boxnet gibi loglama ve hotspot görevi gören birçok sistem var ama bunlar yasaya uygun değil facebook, twitter, gibi sistemlerle login yapanlar bile var :) btk nufus müdürlüğünün tc kimlik doğrulama apisi ile çalışan bir sistem istiyor.

    Önerimwww.loglama.net ,www.turkhotspot.com ,www.turkmesh.com.tr bunlara bakmanı tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangunes4 -- 21 Mart 2018; 15:35:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.