gel benimle takıl ankaradayım :D şaka bi yana vakit öldürmek yapılacak en kötü şey
merakın varsa bi enstrüman kitap vs vaktini değerlendir ama pek öyle görünmüyosun :)
olmadı madden yatırım yap kendine git bi salona sporunu yap dinç ol zinde ol bişey yapmaya kudretin olsun gece zevkine kızın evinde kalıp babası geldiğinde balkondan 3 kat aşağı sarka sarka atlayabilecek ve babasından kaçabilecek gücü hisset hiç değilse fiziksel olarak :D
kafandaki yüklerden kurtul kendi ayağına çelme takmaktan vazgeç..
arkadaşların berbat bi hayatın içindeki çarklar arasında ezilmeye devam etsin ama sende onları izleme onlar mutlu oluyoruz sandıklarında onları kıskanma kendin için üzülme..
kendin için yapacağın en iyi şeyi yap kendini düşün ve kendine yatırım yap..
işe başla biyerden geç kalmadan vakit kaybetmeden..
bi kızın elini tutmayı, bi kitap okumayı, canın sıkıldığında bi enstrüman çalmayı, stresliyken bi kum torbası hırpalamayı, insanlar telaşa kapıldığında sakin olmayı, herkes bitti derken onlarca insanı tekrar ayağa kaldırmayı, sevdiklerine destek olmayı, yaşa ve o hazzı hisset.
ama unutma herşey seninle var, sen yaşadığın için dünya var sen gittiğin için okul var sen olduğun için ailen var.. herşeyin ölçütü sensin!
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
sen nerde yaşıyorsun
ankara ?
kardeşim bende ankaradayım hangi ilçe? liseye geçtim kanadadan gelmiş biriyim aynen ordada olduğu gibi başkalarını ezmeye çalışan burada popi dediğimiz tipler ama farkı buradakiler adam dövemiyor zaten kanadada da dayak yemedim oradakilerde kavga etmesini bilmiyor zaten kick boksçuyum onlara bulaşma dicemde onlar sana bulaşıyo geçen burger a gittim bi tip yerine oturduk diye bana laf attı sonra 6 kişi falan çağırdı tabi sözde hepsi artis tipler 6 sının birden yüzünü dağıttım
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
sen nerde yaşıyorsun
ankara ?
Bende Ankara'da yım ve aynı sorun var çaktık kardeşim sanırım
Dostum benimde hayatım boş geçiyor. Millet denize gidiyor, geziyor eğleniyor ama benim öyle bir imkanım yok. Ama hedeflerim var. Biraz daha büyüdükten sonra Bisikletle İstanbuldan başlayarak ege sahilini gezmek ve antalyaya ulaşmak. Geceleri çadırda kalırım. Yapanlar var imkansız değil. Ama biraz daha büyümem lazım. Ayrıca motorsiklet alıp onunla da karadeniz turu yapmak istiyorum. :)
çok çılgınsın birader bana pm at :D bende böyleyim:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme