Şimdi Ara

OSYM yanlis cevap verip beni sorumu yanlis saymis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar optikler erisime acildi haberiniz vardir, kontrol ederken fizikte bir soru gozume carpti. Şu renk sorusu, ben cevabi D isaretlemisim yani CYAN cevabini isaretlemisim. Ancak OSYM dpgru cevabi B yani YESIL olarak almis ve benim soruyu yanlis saymis.
    Cevap anahtarina baktigimda dogru cevap CYAN yani D sikki.

Simdide cevap kagidima erisemiyorum kontrol esicektim hepsini, girilmiyor suan.

Ne yapiyim arkadaslar cok moralim bozuldu, kim bilir boyle kac soru gitmistir, kac kisinin hakki yenmistir.
    Bence sizde bir kontrol edin optik ile cevap anahtarini.

Edit: tekrar gelince optik form buraya SS aticam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunus61 -- 29 Mart 2017; 11:31:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dava açalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğiniz gibiyse hakkınız falan yenmez itiraz edersiniz rahat olun
    Birden optik erişiminin kapatılması değişik
  • OdellBeckhamJr kullanıcısına yanıt
    Nereye sikayet edicem filan onuda bilmiyorum
    Dostum formlara suan erisilmiyor, erisildiginde bir bak derim.

• krdşsnne kullanıcısına yanıt
    Nereye itiraz edicem onuda bilmiyorum :( tam kontrol ederken kaldirdilar birde kafayi yiycem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunus61

Nereye itiraz edicem onuda bilmiyorum :( tam kontrol ederken kaldirdilar birde kafayi yiycem ya

çok şikayet gelince galiba hatalı okuma ... ben daha bakamadım ben bir yanlış bulsam anında itiraz edecem
  • baya bir hata var geçmiş olsun hepimize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit yargilama hakkinda soru
    3 hafta önce açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 farkli optik okuyucudan geciyor yanlış olmasi zor bence yanlis bakmis olabilir misin

• Bence hata sizde ama siz bilirsiniz yani. Ben ne yaptıysam optik formumda aynı o şekil çıkmış.
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Ösym ye dilekçe yazıp yolluyorsun ptt ile yada bir ösym merkezine gidip dilekçeni veriyorsun ama geri dönüşleri uzun zaman alıyor.Eğer dediğin gibiyse kesin değiştirirler sonucunu
  • Hocam internetteki kitapçıkla sınavda çözdüğün kitapçığın sorularının yerleri farklı. Ais'e gir, yanlış yaptığın soru numarasının üstüne tıkla hangi soru olduğu ekrana çıkıyor. Yanlış bakmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 29 Mart 2017; 11:58:6 >
  • allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    Ss alicaktim sayfayi yeniledim gitti optik form, gelsin aticam ss dostum

• Bende de yanlis yok siz dogru baktiginiza emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykılscofield -- 29 Mart 2017; 11:58:22 >
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Tamamdir merak ettim

• Kontrol etmekten kastınız ne ? Optikte işaretlediğiniz cevapla Ösym'nin onun yanında verdiği cevap anahtarını mı kontrol etmek ?
    Yoksa soruları tek tek açıp Ösym'nin yayınladığı kitapçıktaki soruların cevaplarıylada karşılaştırdınız mı ?
  • Hocam optiğin oradan baktın değil mi hangi soru olduğuna?

Yani bir anlık dalgınlıkla yayınlayan kitapçıkta hangi soruya denk geldiğine falan baktıysan o nedenle diyordum.
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Hocam adim gibi eminim ben o soruyu cyan yaptim, su optik forma tekrardan girebilsem sorunun ustune basip daha detayli bakicam ama suan optik form yok. Geldiginde ss ile editliycem

• V3tra kullanıcısına yanıt
    Direk optikten baktim, bir gorebilsek optikleri aticam burayada ss. Beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunus61 -- 29 Mart 2017; 12:51:01 >
  • Kenarda soru numaraları var ona tıklarsanız sorularınızı görebilirsiniz . Normal cevaplara göre bakarsanız şıklar yanlış gözükebilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunus61

Hocam adim gibi eminim ben o soruyu cyan yaptim, su optik forma tekrardan girebilsem sorunun ustune basip daha detayli bakicam ama suan optik form yok. Geldiginde ss ile editliycem

15. Soruda siz C demişseniz eğer Cevap E ise yukarıdan optikten 15. Soruya ne dediğinize bakın. C demişseniz sıkıntı yoktur. Sonra numaranın üstüne tıklayın bakın. Büyük ihtimal cyan lı soru karşınıza çıkmayacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.