Şimdi Ara

ÖSYM SİTESİ OKUL BİRİNCİLİĞİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi sabahlar/akşamlar.2018-2019 döneminin kendi liselerinde diploma puanı olarak okul birincisi olarak görünen ve e-okul sistemine işlenmiş veya işlenecek olan arkadaşlar,ÖSYM başvuru kayıt formunuzda okul birincilik bilgisinde ne yazıyor?Orası hala güncellenmemiş olup '2018-2019 öğretim döneminde okul birinciliğiniz yoktur.'yazanları var mı aranızda?

• Benimki de öyle 26 hazirana kadar vakit var daha güncellemezlerse 25inde felan arayacağım ösymyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzeltildi mi? Hala aynı benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamutq kullanıcısına yanıt
    Hocam hafta sonu olduğu için ÖSYM çağrı merkezi 12'de başlıyor işe sanırım ben bugün arayacağım dönüt alırsam yazarım mutlaka.
  • Alamutq kullanıcısına yanıt
    Yok düzeltilmedi daha

• ÖSYM'yi hafta içi 08.00-22.00 hafta sonu 08.00-17.00 arasında arayabilirmişiz yanlış bilgi vermiş olmayayım öncelikle.ÖSYM'yi aradığımda tüm ooperatörlerin başka çağrılara cevap verdiğini söyleyip arama süresi bir buçuk dakika olunca otomatikmen sonlandırıyor çağrıyı.Başka arkadaşlar bu konuyu sormak için aramayı deneyebilir mi?
  • Okul birinciliği için 11-19 Temmuz tarihlerinin beklenmesi gerekiyormuş.Başvuru kayıt formunda eğitim bilgilerinin güncellenmesi bölümünde okul birinciliğiniz yoktur yazması önemli değilmiş.Ama benim söylediğimle kalmayıp siz de arayabilirsiniz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sisteme işlenmiş çoğu kişinin siz de kontrol edebilirsiniz!..
  • Aynen benimki de eklenmiş.

• arkadaşlar iyi akşamlar

öğle saatlerinde okul birinciliği bilgisi gözükürken akşam saatlerinde tekrar baktığımda ise birincilik bilgisi yoktur diyor. Sizdeki son durum nedir. Acaba sistemsel bir hata mı var?
  • Şu saat itibariyle sistemde tekrar gözükmeye başladı. Birincilik gözüküyor. Herkese bol şanslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.