Şimdi Ara

ösym'nin puan hesaplama sistemine en yakın olan puanmatikler hangileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açıda benim ygs 3 aynıydı. ygs4 se 1 puan az çıktı. güvenebilirsiniz..
  • Kendin hesapla :D. Netice de yüzdelik oranlar belli, 1-2 puan standart sapmadan oynayabilir.

Bu arada açıda virgüllü sayı yazamadım. Virgül yazamayacaksak nasıl en iyi açı hesaplıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKD -- 5 Temmuz 2011; 12:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Kendin hesapla :D. Netice de yüzdelik oranlar belli, 1-2 puan standart sapmadan oynayabilir.

Bu arada açıda virgüllü sayı yazamadım. Virgül yazamayacaksak nasıl en iyi açı hesaplıyor anlamadım.

Arkadaşım şakamısın sen ya virgülmüşşşşşş
    nokta denen birşey var onu deneseydin yaaa akıllım.
    bilmeden konuşma tamam mı?
    istediğin yerden hesaplarsın ben fikrimi söyledim hesapladığım yeri söyledim konunun başlığı olduğu için söyledim. seninle polemiğe giremiyeceğim k.bakma
    o siteye girip virgül koyamayanlara tavsiyem NOKTAAAAA koyun benimki kadar yakın çıkarsın arkadaşlar ben daha ne diyebilirim ki.

• Sen virgüllerle uğraşırken, ben çoktan noktayı koyup kayıplara karışırım ve sana öyle bir eşittir bırakırım ki, eşitleyecek hiçbir şey bulamazsın!!!!!!!!!!! vay bee nickimde ne kadar uyumlu olmuş fkd nin virgül benim nokta meseleme tesadüfün bu kadarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 5 Temmuz 2011; 13:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sltnn

quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Kendin hesapla :D. Netice de yüzdelik oranlar belli, 1-2 puan standart sapmadan oynayabilir.

Arkadaşım şakamısın sen ya virgülmüşşşşşş
    nokta denen birşey var onu deneseydin yaaa akıllım.
    bilmeden konuşma tamam mı?
    istediğin yerden hesaplarsın ben fikrimi söyledim hesapladığım yeri söyledim konunun başlığı olduğu için söyledim. seninle polemiğe giremiyeceğim k.bakma
    o siteye girip virgül koyamayanlara tavsiyem NOKTAAAAA koyun benimki kadar yakın çıkarsın arkadaşlar ben daha ne diyebilirim ki.

Ben yazamadım dedim zaten. Bir de normalde numerik klavyenin oradaki noktadan da olması gerekirdi.

Üslubuna dikkat et lütfen internet kafe değil burası. Sen niye kendine cevap verilmiş gibi algıladın onu da anlamadım. Açı diyen bir tek sen değilsin ve ben onu ortaya söyledim. Konunun dışına çıkmamak için başka birşey yazmayacağım başlığa. Cevap vermek istersen pm at.

• gidipte pmne yazamam üslubumu korumaya çalıştım internet cafe ne alaka :) direkt benim yorumumun altına yazınca algılamam normal. kabul et haksızsın neyse son cvbm.
  • açının puanmatiğine baktim ygs puanım 305 aynı netleri girdim 320 çıktı sanırım katsayılarla alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouxhn -- 5 Temmuz 2011; 16:54:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.