Şimdi Ara

ÖSYM için iki çift lafım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O yatarak 90 alan adam belki bişeyler öğrenmek istiyodur ama bi bok anlatan yoktur okulunda.
    Meslek lisesine zaten laf atamazsınız siz öğlen gidip evinizde yatarken meslek lisesi öğrencisi günde 10 saat saçma sapan derslerle uğraşıyo.
  • Konuyla alakalı değil belki ama yinede söyleyim.Benim beynimi yıkamışlardı hangi düz mü meslek lisesine gideyim diye.Mesleğe gittim ve bahsettiğim gibi bu seçenek bana ait değildi.Liseye geçince hayvan gibi çalıştım ama şu da var.Hayvan gibi çalışsam da meslek lisesinde normal dersler kısıtlı.Bir fen lisesi veya anadolu lisesi dersleri bana konsaydı eminim onlarıda başarırdım ve daha fazla avantaj sağlamış olurdum.Okulumdaki bazı hocalarım bir kısmı demişti anneme.Neden başarılı öğrenci bu okulda harcanıyor diye.Ama işte insan bilemiyor.Zaten en büyük yanlış sbs mi ne artık ve onun tercihleri.Liselerde dersler eşit olarak sunulsa ya da öğrencinin isteğine göre olsa o zaman her şey daha güzel olur.Hepinizin görüşü ayrı tabi ama bana göre böyle.Arkadaşa şu konuda katılıyorum.Yatıpta 90 alan ile çok çalışıpta 90 alanın eşitliğine bende kızıyorum.
  • Bizim burada meslek ya da düz liselilere bir laf ettiğimiz yok. 10 saat ders görüyor derken tek taraflı bakıyorsunuz fen liselerinde veya bu tip liselerde yapılan sınavların zorluğu hakkında, 44trn 45e çıkartmak için dökülen terler hakkında hiçbir bilginiz yok. Buma rağmen kalkıp eşit şartlar demeyin bana tatava yapmayın. Eşit şart ayni yazılılara girilip aynı değerlendirmeye tabii tutulunca olur. Bizr her sınav kazık gibi girer 44ten geçmeye çalışırken sizinle eşit muamele mi görmüş oluyoruz? Evet aslında kastetmrk istediğim özel okullardı ama meslek düz tarafı ağır bastı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzdeki adam itle kopukla ugrasirken sen sutlerle birlikte ders isliyon on numara hocalar ve rahatlikla. Daha ne konusuyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oneidiot

    Bizim burada meslek ya da düz liselilere bir laf ettiğimiz yok. 10 saat ders görüyor derken tek taraflı bakıyorsunuz fen liselerinde veya bu tip liselerde yapılan sınavların zorluğu hakkında, 44trn 45e çıkartmak için dökülen terler hakkında hiçbir bilginiz yok. Buma rağmen kalkıp eşit şartlar demeyin bana tatava yapmayın. Eşit şart ayni yazılılara girilip aynı değerlendirmeye tabii tutulunca olur. Bizr her sınav kazık gibi girer 44ten geçmeye çalışırken sizinle eşit muamele mi görmüş oluyoruz? Evet aslında kastetmrk istediğim özel okullardı ama meslek düz tarafı ağır bastı.

    o zor sınavlar sadece sizde yok sadece siz ter dökmüyosunuz sınıftan sadece 3-5 kişinin geçebildiği meslek dersleri de var kardo siz ne kadar zorlanıyosanız biz de o kadar zorlanıyoruz siz çok daha rahatsınız hatta okula çalışırken ygs/lys ye de çalışmış oluyosunuz.,


    quote:

    Orijinalden alıntı: Derek Hale

    Duzdeki adam itle kopukla ugrasirken sen sutlerle birlikte ders isliyon on numara hocalar ve rahatlikla. Daha ne konusuyosun.

    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarkemal -- 8 Nisan 2014; 0:12:21 >




  • Ya nasıl rahatlıkla diyebiliyorsunuz anlamıyorum toplumun kafasında tek tip fen liseli oluşturulmuş hepiniz aynısını görüyorsunuz sınavların zorlukları verilen ödevler 1 puan artirmaktaki zorluk 20 sözlü veren hocalar varken eşit şartlar diyorsunuz. Itle kopukla bi siz ugrasiyosunuz zaten fendeki adamlar gezmek nedir bilmez 7/24 ders calisir. Kafanizda oluşturduğunuz dar kaliplari kirin biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum safmisiniz taklit mi yapiyonuz. Yatan adam sinavda isterse 100 alsin sen CALISTIYSAN sinavda yaparsin adam yattiysa yapamaz o dedigin siralamalarda zaten yatarak sadece okuldan aldigi sinav puaniyla oralara gidemez. ordaki adam okuldaki sinava sizden daha cok calismis ve daha yuksek almistir belki.ayrica bende duz lise mezunuyum anamizi aglatirlardi bizimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneidiot kullanıcısına yanıt
    Benim sana dediğim yok,bu kendime örnekti.Sende haklısın.Ösym'nin zaten yaptığı hatalar say say bitmez,ben artık ne desem boş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oneidiot

    Arkadaşlar sınavda kötü bir sonuç almadım mezunum ve derecem ygs1 1600 ygs3 800. Edeceğim iki çift laf da ygs lys sınavları için değil obpden gelen puan içindir.
    Aobp bildiğiniz gibi iki yıl öncesine kadar geçerliydi ve herkes kendi okulunun puan ortalamasına göre puan alıp yerleşiyordu. Ancak bu kaldırılıp yerine obp getirilince ne oldu? Normal bir lisede yatıp 90 alan adam fen lisesi/anadolu lisesi/aol lerde canını dişine takıp 80 alan adamdan daha çok puan alır oldu. Sanki her lise aynı sınavı yapıyormuşcasına aldıkları puanlari eşit tutan ÖSYMye yazıklar olsun! Ham lysde 1600. olan adam yerleştirmede 2300e düşüyorsa araya 700 kişi girebiliyorsa orada bir sorun vardır arkadaş! Bir de emeğiniz emanetimizdir diyor. Ulan neresi emanet benim olduğum kazık sınavla daha alt seviyedeki sınavı sen nasıl bir tutarsın? Gram hakkım varsa haram olsun.

    +573155288848752555

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 alıp ağlayanlardan bu arkadaş, böyle yakınıyor ama ortalaması en az 95tir
  •  ÖSYM için iki çift lafım var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ankarada düz lisedeyim ortalamam 65 civarı ; dershanede Atatürk Anadoludan 85 ortalamaya sahip bir arkadaş ile aynı sınıftayız; 3-5 net aşağı yukarı aynı yapıyoruz.


    Ne ben 3 sene yattım nede o çocuk 3 sene yattı ! bana gelecek 42 puan ona gelecek 52 puan ,biz şimdi okul sınavına çalışıyoruz, onlar yazılının ön sayfasını doldurup 85 alıyorlar . Nerede benim adaletim? Birde karşıma çıkıp düz liseler yata yata 70 ortalama alıyor diyosunuz !
  • Henry moseley imamhatipliler gömsün sana tamam mı kardeş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum
  • Duz liseye gidecegine biraz calisip onlarda fen lisesine girseymis o zaman.sonra duzgun egitim alamadik diye agliyolar isteseydiniz de siz de alsaydiniz.vatandas olarak hakkimi helal etmiyom boyle bi devlete.sanki fen lisesinde kafamizi acip icine bilgi koyuyolar hocalar :@ heriflere bak duzgun egitim diye kendilerini acindiriyolar bide :@@ benim girdigim yazililardan 10 al ben uniye hazirlanmayi birakirim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernpalyaco -- 8 Nisan 2014; 8:01:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tammaman kalıtılıyorum bide okul 1. kontenjanlığı var adamın puanı 360 400 ile alan yere gidiyor aradaki bissürü kişinin hakkını yiyor
  • Senin o önündeki 700 kişide meslekte okuyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar katılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derek Hale

    Duzdeki adam itle kopukla ugrasirken sen sutlerle birlikte ders isliyon on numara hocalar ve rahatlikla. Daha ne konusuyosun.

    Heee anadoluda hocalar super he. Ayrica o kadar istekliyse iyi bi lise kazansaydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.