Şimdi Ara

ösym 140 tane soruya mı kaldı yani?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum eğer bir açıklaması varsa ben asılsız şeyler yazıyorsam uyarın.

fakat ösym diyor ki bir kaç kez sınav sistemine geçecez.o yüzden bir yıl içinde daha fazla sınav yapcağımız için soru havuzu oluşturuyoruz.sorular yayınlanmayacak falan.

32 soru yayınlandı.128 soru kaldı. şimdi merak ettiğim şu. koskoca ösym 128 soruyamı kaldı soru havuzu için. yani başka soru mu kalmadı da bunlar saklanıyor. zaten her yıl birbirbirne benzer sorular çok sayıda geliyor. bu ygs dede yeni soru tipi hiç görmedim ben. belk 1-2 tane vardır onu da fark etmedim yani çok orjinal değilmiş demek ki. hayır senin her sorun bir şaheser olsa eşi benzeri olmasa tamam soru havuzunu bu şekilde oluştur. ama öyle bişey de yok.

ikinci husus da şu. madem soru havuzu oluşturuluyor. bu ne demek bu yıl çıkan soru ileriki yıllarda da çıkabilir demek. zaten branş hocaları falanda sorulara bakmak için giriyordu sınavlara.(gerçi ona da gerek yok da örneği öyle vereyim). örneğin matematikçi.adam giriyo sınava. çıkınca kendi soru bankasına hazırlıyor soruları. rakamları falan değişerek. hatta değişmeden.ee ne oldu.piyasada direk ösym nin soracağı sorular dolaşmış olacak.

anlamadım ben bu sistemi.benim burdan bazı şeyler yazmam en ufak bir etki bile yapmaz biliyorum ama insan sormadan da edemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReedS -- 23 Mart 2014; 15:38:49 >

• +1
  • "...çıkınca kendi soru bankasına hazırlıyor soruları. rakamları falan değişerek. hatta değişmeden.ee ne oldu.piyasada direk ösym nin soracağı sorular dolaşmış olacak. "

vurucu cümle çok haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.