Şimdi Ara

ÖSS de PUANLAMA NASIL YAPILIYOR acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben sözel den 2 yıllık tercih yaptım hiçbiri gelmedi 4 yıllkta yaptım tabide. anlamadığım ben 2 yıllık verince söz 2 den değilde söz 1 den alıyor puanı ama söz 1 zaten 2 yıllık bölümler için ayrılmış bi puan kısmı değilmi neden sözel 1 kısmınında yine 0,3 lü yerinden alıyorlar sözelci olmama rağmen alan dışından tercih ediyormuşum gibi??? yada benmi yanlış biliyorum.birde meslekler ve tercih konusunda uzman olan yada bu işlerden anlayan bi arkadaş varsa bana ulaşabilirmi pm den yada burdan biraz yardıma ihtiyacım varda acilen.

• bende sözelciyim kardeş ilk bölümün 0.3 ile çarpılmasının nedeni önceligin meslek liselerinde olması aynı senin gibi bende ilk söylediginde baya şaşırmıştım yani ilk bölümde 0.3 ile çarpımında eger puanın yetiyorsa her bölümden tercih yapabilirsin tabiki o yerleri meslek liselerinin tercih etmemesi gerekir buna dikkat et ben şu an eşit agırlıktan kütahyada turizm 2 yıllık okuyorum.

TEK AŞK GÖZTEPE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.