Şimdi Ara

OSMANLI ROBOT YAPIP JAPONYAYA GÖNDERMİŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hikaye

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orjinalden alıntı: bingo crepuscule

aymazlığında bu kadarına pes doğrusu lozan ile vatanı satan adamlara ses yok ama mağdur hatta mazlum pozisyonundaki padişahlara tu kaka

eğer bu söz banaysa, enver paşa ve arkadaşlarına karşı düşüncelerimi bilmeden yapılmış talihsiz bir yorum.

2.si, lozan ile vatan satılmamış, bağımsızlığa kavuşmuştur, demek istediğin mondros ile sevr herhalde.

eklenecek birşey daha vardı da unuttum

sana değil hashus sana olsa alıntı yapardım

gelelim lozana dair bi kaç gerçeğin ifadesine misakı millîye dahil oldukları halde batum, batı trakya, adalar, kıbrıs, antakya ve halep in bize bırakılması istikametinde lozanda murahhaslarımızca söylenilmiş bir tek cümle mevcut değildir..üstelik ismet inönü batı trakyayı yunanlılardan kurtarıp bulgarlara vermek için çalışmıştır.. sahillerimize sekiz yüz metre mesafedeki istanköy adasını talep etmezken

romanyada tuna nehri içinde mevcut olan “Adakale” adındaki kuş gözü kadar bir ada için gereksiz ve mantıksız bir gayret sarfetmiştir..çanakkale boğazının trafiğine hakim olduğu cihetle resen ve münakaşasız bir surette "bize terk edilmiş olan" ve dört adadan biri olan “Limni”.. murahhaslarımızın onu "unutarak" kayda geçmemesi sebebiyle kaybedilmiştir. musul için vaki talep ve ısrarlarda ise..sayısız hatalar yapılmış ve bugüne kadar kerkük türklerinin çektiği eziyete zemin hazırlanmıştır..fazlası da mevcut itibar etmezseniz araştırmanız sonucu bu ve benzeri gelişmelere şahit olursunuz ..lozan bize atılan en büyük kazıklardan biridir..ama heyhat nasıl aktarıldı yeni nesle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 20 Haziran 2009; 14:53:00 >

• Sanırım bingo misak-i milli sınırlarımızı elimizde tutmak için mütakere sırasında fazla çabalamadığımızı kastetmiş. Haklı bencede.

En büyük örneği zabıtlara geçirilmeyi unutulduğu için elden çıkan limni adası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 20 Haziran 2009; 14:55:23 >
  • Neee. Osmanlı mı yapmışş. Nasıl olur böyle bir şey? Onlar vahşi, barbar, diktatör, yobaz değil miydi yaa? Zavallılar. Kendi küçük beyinlerinde yetişen küçük düşünceleriyle sırf dindar bir toplum oldukları için DEDE'lerine küfrediyorlar. Minicik beyinleriyle; 600 yıl yaşayan, dünya tarihine yön veren, şu an var olmalarının sebebi olan ATA'larını ideolojik saplantıları sebebiyle aşağılıyorlar. İnsanlığa tek faydaları burada oturup saçma sapan yazılar yazmak olan bazı insanlar, tarihin gelmiş geçmiş en büyük devletini kuran ve şu an yaşadığımız ülkemizi bize bahşeden kahramanları ve DEDE'lerimizi akılları sıra küçültüyorlar. Sırf daha fazla Müslüman oldukları için. Nasıl robot yaparlarmış. Resmi var, belgesi var. Avrupalı yapsa idi vay bee derdiniz. Adamlar 120 yıl önce yapmışlar. Ama söz konusu Osmanlıysa yuhh yaa, yok artık. O yobazlar nasıl yapar bunları. Bravo size.

• konu ile direkt ilgisi olmasada bazı kafalardaki şüpheleri izale etmek amaçlı olarak

İlk kağıt fabrikasını kuran alim İbni Fazıl

Kızamık ve çiçek hastalığını keşfeden; alim Razi

Mikrobu ilk tanımlayan alim Akşemseddin

Cüzzamı bulan alim ... İbni Cessar

Vebanın bulaşıcı olduğunu bulan alim İbni Hatip

Verem mikrobunu bulan alim Kambur Vesîm

Retina tabakasını bulan alim İbni Rüşd

İlk göz ameliyatını yapan alim Ammar

İlk kanser ameliyatını yapan alim Ali bin Abbas

Küçük kan dolaşımını bulan alim İbnünnefis

İlk Tabipler odası başkanı Ali bin Rıdvan

Sıfırı ilk kullanan alim Harizmi

Trigonometriyi ilk bulan alim Battani

Tanjant, kotanjant ve kosekantı ilk kullanan alim Ebul Vefa

Trigonometri kitabını yazan alim Nasiruddin Tusi

İlk trigonometrik dönüşüm formülünü bulan alim İbni Yunus

Binom formülünü ilk bulan alim Ömer Hayyam

İlk difransiyel kitabını yazan alim. Sabit bin Kurra

Ondalık kesiri ilk bulan alim Gıyaseddin Cemşid

İlk usturlabı yapan alim Zerkali

Dünyanın döndüğünü keşfeden ilk alim Biruni

Dünyanın çevresini ilk ölçen alim Musa kardeşler

Güneşin yüzündeki lekeleri ilk bulan alim Fergani

Yıldızların yer ve açıklıklarını ölçen ve ilk cetveli geliştiren alim Cabir bin Eflah

İlk otomatik kontrol sistemleri tasarlayan alim Ahmet bin Musa

Sibernetiği ilk kuran alim. İsmail-El Gezeri

İlk optik temellerini koyan alim İbni Heysem

Sesin .fiziki açıklamasını ilk yapan alim Farabi

İlk torna tezgahını yapan alim İbni Karara

Kanatlarla uçan ilk alim Hazerfen Ahmed Çelebi

İlk uçağı yapan alim Ebu Firnas

Yer çekimini ilk bulan alim Razi

Sarkaçlı saati ilk yapan alim İbni Yunus

Maddelerin özgül ağırlığını ilk hesaplayan alim Hazini

Atomun parçalanabileceğim ilk bulan alim Cabir bin Hayyan

Gök kuşağını ilk açıklayan alim Kutbettin Şirazi

İlk kimya laboratuarını kuran alim. Cabir

Saf alkolü ilk elde eden alim Razi

Fosforu ilk bulan alim Beşir

Havan topunu ilk bulan alim Fatih Sultan Mehmed

İlk kıta seyahatnamesini yazan alim İbni Battuta

İlk dünya haritasını çizen alim Mürsiyeli İbrahim

İlk ecza kitabını yazan alim İbni Baytar

hemen hemen her bilgi kaynağından da teyid edebileceğiniz bu isimleri ve icraatleri gerek geçmişimizden gerekse dinimizden şüphe ile bahseden kesime ibretlik levhadır daha fazlası da mevcuttur..biz müslümanlar ne vakit dinimizi gereği gibi yaşamayı bıraktık gerek ilmi gerek ekonomik gerekse diğer alanlarda geriye düştük suç kabahat bizimdir ne geçmişimizin nede dinmizin evroplaı ilim adamlarının bizim geçmişimize kendi geleceklerini inşaa maksadlı sahip çıkmış olması bile bizler adına utanç vesilesidir..son 200 yıldır islam alemi her alanda uykuya dalmış üstüne düşen vazifeleri terk etmiş ve bunun neticesi içinde bulunduğu acziyete ve perişanlığa düçar olmuştur

• quote:

konu ile direkt ilgisi olmasada bazı kafalardaki şüpheleri izale etmek amaçlı olarak

İlk kağıt fabrikasını kuran alim İbni Fazıl

Kızamık ve çiçek hastalığını keşfeden; alim Razi

Mikrobu ilk tanımlayan alim Akşemseddin

Cüzzamı bulan alim ... İbni Cessar

Vebanın bulaşıcı olduğunu bulan alim İbni Hatip

Verem mikrobunu bulan alim Kambur Vesîm

Retina tabakasını bulan alim İbni Rüşd

İlk göz ameliyatını yapan alim Ammar

İlk kanser ameliyatını yapan alim Ali bin Abbas

Küçük kan dolaşımını bulan alim İbnünnefis

İlk Tabipler odası başkanı Ali bin Rıdvan

Sıfırı ilk kullanan alim Harizmi

Trigonometriyi ilk bulan alim Battani

Tanjant, kotanjant ve kosekantı ilk kullanan alim Ebul Vefa

Trigonometri kitabını yazan alim Nasiruddin Tusi

İlk trigonometrik dönüşüm formülünü bulan alim İbni Yunus

Binom formülünü ilk bulan alim Ömer Hayyam

İlk difransiyel kitabını yazan alim. Sabit bin Kurra

Ondalık kesiri ilk bulan alim Gıyaseddin Cemşid

İlk usturlabı yapan alim Zerkali

Dünyanın döndüğünü keşfeden ilk alim Biruni

Dünyanın çevresini ilk ölçen alim Musa kardeşler

Güneşin yüzündeki lekeleri ilk bulan alim Fergani

Yıldızların yer ve açıklıklarını ölçen ve ilk cetveli geliştiren alim Cabir bin Eflah

İlk otomatik kontrol sistemleri tasarlayan alim Ahmet bin Musa

Sibernetiği ilk kuran alim. İsmail-El Gezeri

İlk optik temellerini koyan alim İbni Heysem

Sesin .fiziki açıklamasını ilk yapan alim Farabi

İlk torna tezgahını yapan alim İbni Karara

Kanatlarla uçan ilk alim Hazerfen Ahmed Çelebi

İlk uçağı yapan alim Ebu Firnas

Yer çekimini ilk bulan alim Razi

Sarkaçlı saati ilk yapan alim İbni Yunus

Maddelerin özgül ağırlığını ilk hesaplayan alim Hazini

Atomun parçalanabileceğim ilk bulan alim Cabir bin Hayyan

Gök kuşağını ilk açıklayan alim Kutbettin Şirazi

İlk kimya laboratuarını kuran alim. Cabir

Saf alkolü ilk elde eden alim Razi

Fosforu ilk bulan alim Beşir

Havan topunu ilk bulan alim Fatih Sultan Mehmed

İlk kıta seyahatnamesini yazan alim İbni Battuta

İlk dünya haritasını çizen alim Mürsiyeli İbrahim

İlk ecza kitabını yazan alim İbni Baytar

hemen hemen her bilgi kaynağından da teyid edebileceğiniz bu isimleri ve icraatleri gerek geçmişimizden gerekse dinimizden şüphe ile bahseden kesime ibretlik levhadır daha fazlası da mevcuttur..biz müslümanlar ne vakit dinimizi gereği gibi yaşamayı bıraktık gerek ilmi gerek ekonomik gerekse diğer alanlarda geriye düştük suç kabahat bizimdir ne geçmişimizin nede dinmizin evroplaı ilim adamlarının bizim geçmişimize kendi geleceklerini inşaa maksadlı sahip çıkmış olması bile bizler adına utanç vesilesidir..son 200 yıldır islam alemi her alanda uykuya dalmış üstüne düşen vazifeleri terk etmiş ve bunun neticesi içinde bulunduğu acziyete ve perişanlığa düçar olmuştur

Arkadaşım emin misin bunların doğru olduğuna? Hepsi müslüman bunların. Hem de çoğu Arap. Mümkün değil böyle bir şey. Bir müslüman nasıl bir bilim adamı olabilir. Bilim adamı dediğin Avrupalı ve hristiyandır. ( Birazdan gelecek bazı yorumlardan )

• quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Dünya tarihindeki ilk denizaltıyı da Türkler yapmıştır ancak bu robot olayı pek inandırıcı gelmedi.

Da Vinci yapmamış mıydı?Konu Dışı'nda böyle bir konu görmek çok hoşuma gitti valla.

Edit:

@imaginary:Tam "Ne diyosun sen manyak" diyecektim en son cümleyi okudum Allah'tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 20 Haziran 2009; 15:11:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Dünya tarihindeki ilk denizaltıyı da Türkler yapmıştır ancak bu robot olayı pek inandırıcı gelmedi.

Da Vinci yapmamış mıydı?Konu Dışı'nda böyle bir konu görmek çok hoşuma gitti valla.

Edit:

@imaginary:Tam "Ne diyosun sen manyak" diyecektim en son cümleyi okudum Allah'tan.

Forumda bazılarında İslam ve Osmanlı düşmanlığı histeri boyutlarına ulaşmış. Bu kelimeleri gördükleri anda konuya atlayıp hakaretler ve aşağılamalar dolu yazılar yazıyorlar. Sırf bu düşmanlıkları sebebiyle böylesine bilgilendirici bir topiği bile propagandalarını yaparak başka yönlere çekiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary -- 20 Haziran 2009; 15:19:34 >

• quote:

quote:

quote:

aymazlığında bu kadarına pes doğrusu lozan ile vatanı satan adamlara ses yok ama mağdur hatta mazlum pozisyonundaki padişahlara tu kaka

eğer bu söz banaysa, enver paşa ve arkadaşlarına karşı düşüncelerimi bilmeden yapılmış talihsiz bir yorum.

2.si, lozan ile vatan satılmamış, bağımsızlığa kavuşmuştur, demek istediğin mondros ile sevr herhalde.

eklenecek birşey daha vardı da unuttum

sana değil hashus sana olsa alıntı yapardım

gelelim lozana dair bi kaç gerçeğin ifadesine misakı millîye dahil oldukları halde batum, batı trakya, adalar, kıbrıs, antakya ve halep in bize bırakılması istikametinde lozanda murahhaslarımızca söylenilmiş bir tek cümle mevcut değildir..üstelik ismet inönü batı trakyayı yunanlılardan kurtarıp bulgarlara vermek için çalışmıştır.. sahillerimize sekiz yüz metre mesafedeki istanköy adasını talep etmezken

romanyada tuna nehri içinde mevcut olan �Adakale� adındaki kuş gözü kadar bir ada için gereksiz ve mantıksız bir gayret sarfetmiştir..çanakkale boğazının trafiğine hakim olduğu cihetle resen ve münakaşasız bir surette "bize terk edilmiş olan" ve dört adadan biri olan �Limni�.. murahhaslarımızın onu "unutarak" kayda geçmemesi sebebiyle kaybedilmiştir. musul için vaki talep ve ısrarlarda ise..sayısız hatalar yapılmış ve bugüne kadar kerkük türklerinin çektiği eziyete zemin hazırlanmıştır..fazlası da mevcut itibar etmezseniz araştırmanız sonucu bu ve benzeri gelişmelere şahit olursunuz ..lozan bize atılan en büyük kazıklardan biridir..ama heyhat nasıl aktarıldı yeni nesle

1. si, ismet inönü konusunda, yine düşündüklerim genelden farklı. bazı noktalarda da ortak düşünüyoruz, ancak...

milli mücadele ve sonrasında, bu noktaya kadar kazanılan başarıların hiçbirisine tek kelime söylemem.
    batum'un elden çıkması lozan ile değil, daha öncesi ile alakalıdır. batum benim memleketimdir, bu forumun tamamından daha çok isterdim batumun bizde olmasını, o konuda ben de hassasım.

batı trakya konusunda, suçlu ittihatçılardır. balkan savaşlarının ardından elimize geçen batı trakyayı, geçici Türk hükümetini, geri verdiler.
    balkan savaşından sonra "sözde" geçici işgal altına alınan 12 adalar zaten elden çıkmıştı.
    ege adaları işgal edilmişti.

musul ve kerkük olayı lozanda çözülememiştir, taviz verilmedi. daha sonra yapılacak harekat, isyanlar ile önlenmiştir.

benim asıl kızdığım nokta, italyanlar 2. dünya savaşı zamanlarında, 12 adalardan çekileceklerini, adayı almamızı bize bildirdiği halde ismet inönü liderliğindeki ülkemiz bunu yapmamıştır. birçok konuda bize taviz vererek, almanlara krom satmamızı önlemek isteyen ingilizlerden, her isteğimizin kabulünün ardından yeni istekte bulunmuştu, ama bir harekette de bulunmadığımız için birçok tavizi elimizden kaçırdık.

lozan'a fevzi çakmak'ın katılmasını isterdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Arkadaşım emin misin bunların doğru olduğuna? Hepsi müslüman bunların. Hem de çoğu Arap. Mümkün değil böyle bir şey. Bir müslüman nasıl bir bilim adamı olabilir. Bilim adamı dediğin Avrupalı ve hristiyandır. ( Birazdan gelecek bazı yorumlardan )

dileyen araştırır kardeş yahu son 150 yıldır inanılmaz bi batı hayranlığıdır gidiyor

bu evropalılar bizim atalarımızın geride bıraktıklarını geliştirerek bu hale geldiler ama gel gör ki bizim nesil şanlı geçmişinden utanır hale geldi

yahu ben bizzat yaşadım biliyorum fransızlar ibrahim hakkı hazretlerinin astronomi üzerine el yazmalarını almak için erzuruma kadar gittiler yahu nitekim aldılarda

ibrahim hakkı hz hem tıp alanında hem astronomi matematik ve diğer ilimlerde uzman bir insandı üstelik mutasavvıf idi ...

quote:

lozan'a fevzi çakmak'ın katılmasını isterdim.

inan bana harika bir tespit cidden sen başkasın yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 20 Haziran 2009; 15:24:36 >

• Bu robot T1000'in atası olabilir mi ?
  • quote:

quote:

dileyen araştırır kardeş yahu son 150 yıldır inanılmaz bi batı hayranlığıdır gidiyor

bu evropalılar bizim atalarımızın geride bıraktıklarını geliştirerek bu hale geldiler ama gel gör ki bizim nesil şanlı geçmişinden utanır hale geldi

yahu ben bizzat yaşadım biliyorum fransızlar ibrahim hakkı hazretlerinin astronomi üzerine el yazmalarını almak için erzuruma kadar gittiler yahu nitekim aldılarda

ibrahim hakkı hz hem tıp alanında hem astronomi matematik ve diğer ilimlerde uzman bir insandı üstelik mutasavvıf idi ...

evet ben bir konuda batıya hayranım. dini kullananların toplumsal her alanda baskı oluşturmalarına karşı geldiklerinden itibaren, bu hareketlerine hayranım.

evet, müslüman ülkelerde müthiş atılımlar oldu zamanında. mesela ibni sina'nın kitapları 19. yüzyıla kadar avrupa üniversitelerinde temel kaynaktı. en başta başvurulan kaynaktı.

onlarcası var. zamanında, güzel dinimizin bilime verdiği önemin farkında olanlar, ömürlerini bilim uğrunda harcadılar. muazzam bir gelişme söz konusuydu, ama bunun bitmesinin nedeni malum.

malesef bilimi her şeyin önünde tutmadığımız sürece, avrupa hayranları ortada dolaşmaya devam edecek

• quote:

quote:

Ona ben de sinir oluyorum,adamlar 450-500 yıl önce tuvalet denen şeyin varlığından haberdar değildi sokağa pisliyorlardı şimdiyse bizi geçtiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lady_Arwen

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Modern at yaklaşık olarak 3 milyon yıl önce evrimleşti ve bu yarıküreden yaklaşık 10000 yıl önce kayboldu. Atın Kuzey Amerika�ya dönüşü Cortes ve De Soto kâşiflerinin Morocco Barbı, Portekiz Sorraiası ve İspanyol Andalusianı olan müthiş atlara binerek gelmeleriyle olmuştur.Pueblo Kızılderilileri ata binmeyi öğrenmiş ve bu yeteneği diğer kabilelere de geçirmişlerdir.

Kızılderililer ata binmeyi pek sever. Türklerin atla ilişkisi artık ataları gibi binmek düzeyinde olmasa da altılı ganyan düzeyinde son ayağa dek sürmektedir. Bir Kızılderili kadını bile erkeği kadar ok atar. Türk kadını ok atamasa da, mutfaktan eline geçirdiği �oklava�yı gayet hızla atabilir!..

Kızılderililer Mustang atını evcilleştirmişler, ve taşımacılıkta yararlanmışlardır. Bugün kü Mustang arabalarının adı buradan gelmektedir.

http://www.outdoororacle.com/doga-sporlari/kara/atli-doga-gezileri/bilmeniz-gerekenler/at-cinsleri-amerikan-mustang-ati.html
    http://www.sempativet.net/irklar.asp?id=226
    http://damdakimizahci.blogspot.com/2008/04/damdaki-mizahi-yaziyor-kizilderililer.html

günümüze bakıyorsun o da güzel
    Türkler'in olmazsa olmazıdır at.
    kadınlar da Türk geleneklerinde önemli yer tutar, kurultaylara bile katılırlardı. sesleri çok çıkardı. bunlar tabi islamiyetin öncesinde kaldı malesef.
    günümüze bakıp değerlendirmek büyük yanlış olur

saçma saçma konuşma. İslamiyeti yozlaştırdılar sizde hep bu konu üzerinden İslamiyeti değerlendiriyorsunuz. Biraz insaflı olun dinimiz hiçbir zaman kadını ikinci planda tutmamıştır.

din tutmamıştır ama islam ile arap kültürü birbirine çok karışmıştır bugün islam diye anlatılan pek çok şey aslında arap kültürüdür.kadının ikinci plana itilmesi de arap kültüründen gelmektedir.Kız çocuklarını diri diri gömen millet anca hz.Muhammed sayesinde insan yerine koymuştur bu bir devrimdir aslında onlar için.neyse...

• quote:

quote:

quote:

evet ben bir konuda batıya hayranım. dini kullananların toplumsal her alanda baskı oluşturmalarına karşı geldiklerinden itibaren, bu hareketlerine hayranım.

evet, müslüman ülkelerde müthiş atılımlar oldu zamanında. mesela ibni sina'nın kitapları 19. yüzyıla kadar avrupa üniversitelerinde temel kaynaktı. en başta başvurulan kaynaktı.

onlarcası var. zamanında, güzel dinimizin bilime verdiği önemin farkında olanlar, ömürlerini bilim uğrunda harcadılar. muazzam bir gelişme söz konusuydu, ama bunun bitmesinin nedeni malum.

malesef bilimi her şeyin önünde tutmadığımız sürece, avrupa hayranları ortada dolaşmaya devam edecek

ama hatırda tutmak gerekir ki islam alimlerinin (ilim adamlarının) bu yöndeki gayretleri yine dinimizin yol göstermesi ile gelişmiştir..

her konuda dengeli olmak daha uygundur zira bilim adına nefsi putlaştırıp yaratıcısını inkar edenleri de biliyoruz !!ne namına güya sözüm ona "bilim" ve akside söz konusu dine muhalif çizgide ilmi gelişmelere kapı kapamak güya " din adına" yine her ikiside yanlış

terazi misali her iki kefede eşit çizgide olursa hem dünya hem ahiret saadeti ele geçiyor

• Yahu arkadaşlar ben bu kadar şaşıranlara nasılş şaşırıyorlar okumuyoruz araştırmıyoruz hazır bekliyoıruz vede bilmiyoruz oktay sinan oğlu nunda dediği gibi astroloji de bunun gibi bir çok şeyde müslüman bilim adamalrı çok ileri idi kurandan uzklaştırılınca deyim size bizdende bu zenginlikler uzaklaşlştı..... Bunun giibi su ile çalışan saaatler insan şeklinde
    hayvan şeklinde
    araştırın şaşırmöayın bu kadar.
  • bilimin sınırı olamaz, fazlası zararlı olmayan birşeydir.
    eğer olay evrim ile ilgiliyse, isteyen istediğini araştırır. hala daha teoride kalmış birşeydir. bilim insanın kişisel yaşamında da rol oynamayacak zaten, orada isteyen istediği gibi yaşar, ona da ben karışamam.
  • quote:

bilimin sınırı olamaz, fazlası zararlı olmayan birşeydir.
    eğer olay evrim ile ilgiliyse, isteyen istediğini araştırır. hala daha teoride kalmış birşeydir. bilim insanın kişisel yaşamında da rol oynamayacak zaten, orada isteyen istediği gibi yaşar, ona da ben karışamam.

ben ilmin bilimin sınırlandırılmasını kastetmedim ki bilim adına dini din adına bilimi bir kenera atmayalım dedim hepsi bu
  • quote:

quote:

bilimin sınırı olamaz, fazlası zararlı olmayan birşeydir.

ben ilmin bilimin sınırlandırılmasını kastetmedim ki bilim adına dini din adına bilimi bir kenera atmayalım dedim hepsi bu

yok ben anlatamadım demek istediğimi
    dinin bir kenara atılacağını zaten düşünmüyorum, söz konusu bile olamaz. insanlar için önemlidir din. bunca zaman istismarcılar bu kadar prim yapabildiyse de insanların dine olan saf inançlarından biraz da. dünyanın en kolay işidir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.