Şimdi Ara

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 2014 Girişliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • osmaniyeliyim arkadaşlar şehir hakkında sorularınız olursa yardımcı olabilirim
  • tpnrck kullanıcısına yanıt
    ankaradan gelıyorum ama mersınde anneannemler var yakın olarak.
  • Adana, antep, hataya çok gidip geleceğiz anlaşılan
  • bekir9606 B kullanıcısına yanıt
    ilk 1 ay bi şok içinde kalırsınız :D şaka bi yana çok fazla bişey beklemeyin şehirden
  • tpnrck kullanıcısına yanıt
  • osmaniyedeki yurtları, apartları vs iyi bilen birisi mesaj atabilir mi bir apartı soracağım
  • apartlar mı iyi oluyor yurt mu ?
  • enerji sistemeleri mühendisliği
  • ysf44_44 Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir9606

hayırlı olsun kardeş :)

eyvallah saolasın kardeş :)
  • ben araştırdığım kadarıyla şehirden herkes fazla bişey beklemeyin diyo ama üniversite konumu ve imkanları iyiymiş sınıf geçmesi daha kolay diyolar ne kadar doğru bilmiyorum onu ama kampüsü güzeldi baktığım kadarıyla adana antep mersin iskenderun gidilir bende hatayda oturuyorum 2 saatlik yol oda merkezden. iskenderunada 1-1.5 saattir
  • gotersen G kullanıcısına yanıt
    hımm teşekkürler bilgilendirme için.
  • tıpkı karabük üniversitesi gibi hızlı gelişen imkanları olan bi üniversite ben biraz bizimkilerin gazına geldimde yazdım ama pişman olmayız inşallah
  • enerji sistemleri baya varmış şaşırdım hoşgeldiniz ben 3. sınıf oldum enerjide. sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
    Sıkılacaksınız beyler çok sıkılacaksınız büyük bir şehirden geliyorsanız özellikle zor olur . Alışırsınız yavaş yavaş . Yurt çıkmazsa bolca apart mevcut. PM atabilirsinizz
  • up up
  • Harita Kadastro (İÖ)

herkese hayırlı olsun..
  • üniyi bilmemde il çok kötü be kankiler 1yılım kaldı ayrılmak için can atıyorum piyasa ucuz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 31 Ağustos 2014; 18:13:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.