Şimdi Ara

Osman Pamukoglunun kitaplarını okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unutulanlar dışında Başka birşey yok,Kara Tohum ve Yolcu kitabında tam olarak neler anlatılıyor arkadaşlar?

• ''Ey Vatan'' kitabını okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kubar_ -- 9 Mart 2009; 21:01:51 >
  • internette biraz baktım bu kitaplarını tavsiye edenler oldu ama sıkıcı gelir mi ki ne anlatıyo
  • Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok kitabını okudum ve pkkla olan çatışmalara falan anlatılıyor ve çok etkileyici kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok kitabını okudum ve pkkla olan çatışmalara falan anlatılıyor ve çok etkileyici kesinlikle tavsiye ederim

zevklidir öyleyse peki ya yolcu?
  • sözlüklerde baktım kitabın içerikleri falan var
    (Unutulanlar dışında Başka birşey yok)
    belge, 33 muharebe video kaseti, 28 albüm fotoğraf ve el yazılı 3 büyük cilt defterden kaleme alınmış..
    operasyonların bir çoğunda zaman zaman sıcak temas sağlayarak, tugayının başında, askerinin yanında çarpışan bir tümgeneralin* *, sitemlerle dolu eseri...
    (Kara Tohum)
    Şimdiki savaşların ilerde olmayacağını bu savaşlarının yerini gerilla tipi savaşların yer alacağını anlatmış Osman Paşa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Kubar_

sözlüklerde baktım kitabın içerikleri falan var
    belge, 33 muharebe video kaseti, 28 albüm fotoğraf ve el yazılı 3 büyük cilt defterden kaleme alınmış..
    operasyonların bir çoğunda zaman zaman sıcak temas sağlayarak, tugayının başında, askerinin yanında çarpışan bir tümgeneralin* *, sitemlerle dolu eseri...
    (Kara Tohum)
    Şimdiki savaşların ilerde olmayacağını bu savaşlarının yerini gerilla tipi savaşların yer alacağını anlatmış Osman Paşa.

oha. helal olsun. okuyacagım ben merak ettim. kaç paradır ki kitapları? kitapcılarda vardır degıl mı? Kan Uykusunda anlatılanlar mı anlatılıyor ki orada da vardı bu komutan. Yolcuyu arastırdım Yazarın bilmem kaç yılından beri dergi ve kitaplardan topladıgı yazılardan falan oluşuyor diyor. yanlış anlamadıysam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey yok" kitabını okudum. Tek kelimeyle mükemmel bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim. pkkyla mücadeleyi tüm yönleriyle günü gününe tarihi tarihine anlatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

"Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey yok" kitabını okudum. Tek kelimeyle mükemmel bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim. pkkyla mücadeleyi tüm yönleriyle günü gününe tarihi tarihine anlatıyor.

operasyonlardan sonra günlüğüne not falan mı yazmıs acaba. valla helal olsun. Tek bi tek kan uykusunda gördüm ama genelkurmay başkanı olur umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: australian

quote:

(Kara Tohum)

oha. helal olsun. okuyacagım ben merak ettim. kaç paradır ki kitapları? kitapcılarda vardır degıl mı? Kan Uykusunda anlatılanlar mı anlatılıyor ki orada da vardı bu komutan. Yolcuyu arastırdım Yazarın bilmem kaç yılından beri dergi ve kitaplardan topladıgı yazılardan falan oluşuyor diyor. yanlış anlamadıysam.

Kitapçılarda vardır mutlaka ama fiyatını bilemem.

• quote:

quote:

quote:

(Kara Tohum)

Kitapçılarda vardır mutlaka ama fiyatını bilemem.

tamam tesekkur ederım

• Yok arkadaşım osman paşa emekli oldu daha doğrusu emekli ettirdiler o genelkurmay başkanı olsaydı çok şey değişirdi.
  • quote:

Yok arkadaşım osman paşa emekli oldu daha doğrusu emekli ettirdiler o genelkurmay başkanı olsaydı çok şey değişirdi.

+1
    ve Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok kitabını sanırım 15 TL'ye almıştım ve kitapta operasyonlardan baskınlara her şey çok harika bir şekilde anlatılıyor kesinlikle al pişman olmicaksın
  • quote:

Yok arkadaşım osman paşa emekli oldu daha doğrusu emekli ettirdiler o genelkurmay başkanı olsaydı çok şey değişirdi.

nasıl yani istemeden mi ekemli oldu başarısız falan mıydı

@Burak Sagol kesin alıcam bu kadar sözden sonra hatta haftasonu gidip alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi australian -- 9 Mart 2009; 21:24:36 >
  • quote:

quote:

"Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey yok" kitabını okudum. Tek kelimeyle mükemmel bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim. pkkyla mücadeleyi tüm yönleriyle günü gününe tarihi tarihine anlatıyor.

operasyonlardan sonra günlüğüne not falan mı yazmıs acaba. valla helal olsun. Tek bi tek kan uykusunda gördüm ama genelkurmay başkanı olur umarım

Not almış mı orasını bilmem ama herhalde öyle bir ortamda yaşananlar nota gerek kalmadan bir ömür boyu akıldan çıkmaz. Ayrıca Osman Pamukoğlu Hak ve Eşitlik partisi'ni kurdu. İlk genel seçimlerde meclistedir inşallah.

• quote:

quote:

quote:

Not almış mı orasını bilmem ama herhalde öyle bir ortamda yaşananlar nota gerek kalmadan bir ömür boyu akıldan çıkmaz. Ayrıca Osman Pamukoğlu Hak ve Eşitlik partisi'ni kurdu. İlk genel seçimlerde meclistedir inşallah.

hadi yaa. sağ mı sol mu bu arada ben hiç bir ankette bu hak ve eşitlik partisi diye bir isim görmedim.

• quote:

quote:

Başarısız olurmu arkadaşım örgüt en ağır darbeyi onun zamanında aldı doğuyu temizleyen,basılmaz denen zap kampına baskın yapan bir paşa.Kan uykusunda hepsini anlatıyor zaten.
  • quote:

quote:

Hayır benim bildiğim bir emire karşı geldi ama haklıydı.bunun sonucunda emekli ettirdiler
    önemli değil kardeşim gerçekten çok güzel bir kitap okuyunca nasıl olmuşta pkkya bu kadar büyüme izni vermişler diyorsun

• quote:

Unutulanlar dışında Başka birşey yok,Kara Tohum ve Yolcu kitabında tam olarak neler anlatılıyor arkadaşlar?

Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok ve Ey Vatan isimli kitaplarını okudum.

Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok kitabında doğuda PKK'ya karşı verdiği mücadeleyi çok çarpıcı yönleriyle anlatıyor.Örnek vermek gerekirse devlet binalarından üstlerine ateş açılması gibi.

Ey Vatan isimli kitabında Kurtuluş Savaşını ve daha öncesindeki başarılı savaşlarımızdan bahsederken ABD'nin Irak'a yaptığı haksız işgali eleştiriyor.
  • vay be helal olsun adama gerçekten. kesin alacağım bu kitabı ya hatta haftasonu diyordum ama yarın gidip alayım çok merak ettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.