Şimdi Ara

Osman Gazi Köprüsü'nün Maliyetini Birde Metin Feyzioğludan Dinleyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
3
Favori
5.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Bu adam hesaplama uzmanı mı yoksa avukat mı?? Amacı nedir bu adamın bir ara göze batıyordu unutuldu şimdi prim yapmak için çıktı yine sahneye.. LA CHP 'de ya da diğerlerinde bir hesap uzmanı çıksa bir milletvekili hesap uzmanı çıksa bunları araştırsa eyvallah muhalafet yapıyor diyeceğim de bu adama ne oluyor!!

E imam devlet yönetiyor (!), milletin kaderini belirliyor, hukukçu iki hesap yapmış, bu mu rahatsız ediyor?

Tamam o zaman imam ya da kimse yönetme yetkisi olan bütün hakları taşıyor mu taşıyor burada sorun nedir.. Fevzi 'de işini bırakacak gidecek siyasete girecek istiyorsa ülke yönetecek burada başkalarının kuklası olup karşımıza çıkarak alay konusu olur çıkar..

Nerede taşıyor? Rüya mı görüyorsun sen? Başkanlık sistemi henüz yürürlükte değil. Baş imam tarafından yapılan her şey, alınan her karar hukuken yok hükmünde. Efelenme öyle boş boş.

Onunda zaten şuan cumhurbaşkanlığı sıfatında görevini yaptığını biliyorsundur herhalde kimse ona başkan tayyip dediğini duymuyorum çağırılırken bile cumhurbaşkanı olarak takdim ediliyor ha tezaurat yaptıkları zaman yer yer başkan kelimesi çıkıyor ağızlarından onda da sorun yok bunu dikkate almıyorsunuzdur herhalde, yakında avusturya ya da avustralya 'ya ziyareti olacak oraya gittiğinde de cumhurbaşkanı sıfatı ile ağırlanacak o yüzden daha başkanlık gelmedi herkes biliyor ve seçim zamanı olup olmayacağını da göreceğiz..

https://www.memurlar.net/arama/?SearchLocation=title&SearchText=cumhurba%FEkan%FD&x=0&y=0

Burada nasıl ismi zikredildiğini de az çok okuyabiliyorsundur herhalde..

Kimseninde efelendiği yok sizler bu ülkenin seçilmiş insanını aşağılamaya devam ettiğiniz sürece hayallerinizin hiçbiri gerçek olmayacak neden çünkü insanın içinde birine karşı kötülük var ise o insanın hayalleri hep hüsranla biter..

O yüzden önce insana insan gibi bakın insan değeri görmeyi de öğrenin derim.. Gerçi bu yazdığımı anlar mısın bilmem ama yazalım belki birinin içindeki unutulmuş duyguları ön plana çıkar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuvaletSifonu

Halkını düşünüyor!

Ne yazık ki bu halk bundan daha akıllı anlatırken bile nasıl anlatsam diye düşünen biri, sıkıştırmışlar önüne yazıları tahtaya koyup kaldırıp duruyor.. Demek ki köprü yapmay kalksak bu kadar basit bir hesapla yapabileceğiz.. Maliyet, kâr 19 yıl banka kredisi 40000 20000 geçiş 20000 devletten oldu bitti..

Tayyip bey kendine saray yaptırmayıp köprü yaptırsaydi o zaman. Yetmemiş gibi bir tane daha yaptırıyor. Sen söğüşlenmeye alışık olabilirsin ama biz geçmediğimiz köprünün parasını ödemeye mecbur değiliz.

Ülke büyümüş demek ki saray yapılıyor her şey dengeli yapılır.. ABD 'de ilk saray yapılmış sonra ilk ford açılmış.. Onlar da ilk otomotiv fabrikasını kursalar idi ya o zaman ama o işler öyle olmuyor..

Ha bu arada o saray 'ı yani külliye 'yi kendi üzerine alırsa tapulu olarak o zaman gel yaz bana o yüzden o güne kadar boşuna bağırınma neden diyorum bu adam şimdi orada oturuyorsa yarın belki sen belki başkası gelecek o da orada oturacak çünkü orası devlet erkanının mekanı.. Kendi evi değil.. Ama bunu algılayamıyorsunuz işte işinize böyle geliyor.. Yarın chp iktidar olursa gitsin o otursun orada bu kadar basit..

Ülkenin neyi büyümüş acaba? Borç batagindayiz herşeyi sattılar bi şeker fabrikaları kaldı onlarıda satacaklar. Devlet büyüyünce saray yaptırıyormuş zihniyete bak madem öyle niye o zaman ABD 1800 yılından kalma sarayı hâlâ kullanıyor? Paraları mi yok? Yoksa büyümediler mi? Verdiğin örneğe bak önce saray yapılmış sonra araba fabrikası kurulmuş. Sarayın yapım tarihi 1792 Fordun kuruluş tarihi 1903 arada 111 sene var zaten sarayı yaptıklarında araba halen icat edilmemişti 1800 lü yılların sonuna doğru icat edildi. Muhattap olduğum kişiye bak hey allahım diğer yazdıklarına cevap vermeye bile değmez bu zihniyette olan biriyle tartışılmaz

Tamam arkadaş ne haliniz varsa görün vikipedia bile ülkenin milli gelirini 2.29 trilyon dolar olarak açıklıyor kalkmış ülke battı diyor ya bırakın artık ne haliniz varsa yaşayın hiç acımam sizlere bu kafa ile yaşadığınız sürece.. Araştırmalar yabancı kuruluşlar Türkiye ilk 10 'a girecek diyor geliri şu olacak diyor ama hala buradakiler hükümet devirme peşinde bir şey kazanacak diye algı peşinde her şey müstehak size yeminlen hak edityorsunuz bilal bilal diyenler kendileri ben bilalim diye bağırıp duruyorlar ya daha ne diyeyim vallahi akp bu icraatleri yapıyor mu yapıyor neyi kanıtlayacaksın ki bunlara gözüne soka soka göstere göstere bu devlet yapmaya devam edecek anca bunlar kulp takacak motoru yerli değil diyecek cıvatası yerli değil diyecek desin ne haller varsa görsün.. Yeyin birbirinizi..

Vikipedia mi Hani oradaki bilgiler yalan dolandı o yüzden yasaklamadılar mı? Az bile demişler alınan vergiler ortada. Madem ülkenin durumu çok iyi niye o zaman herşeyi sattılar? Madem ilk 10 a girecek ekonomiye sahibiz niye şeker fabrikalarıni satıyorlar? Yahu saman bile ithal ediliyor hâlâ gelmiş burada yok şöyle yok böyle diyorsun ülkenin durumunu görmemek için kör olmak lazım

Sizler oralarda besleniyorsunuz yabancıların uşağısınız, o yüzden sizlere takip ettiğiniz mecralardan cevap veriyoruz ne oldu rahatsız mı oldun kendi silahınızla sizi vuruyoruz diye.. Ben 2 trilyon 290 milyar dolar olduğuna inanmıyorum ama iş size cevap vermek ise en doğru yol bu oluyor.. Çünkü sizler sabah akşam buralardan okuyup gaz gelip boş konular açıyorsunuz..

Tam ergence bir cevap verdin. Yabancıların uşağı olan bir partiyi savunan birinin beni yabancı uşakligiyla suçlaması ne kadar ironik Beni kendinle karıştırma en azından senin gibi Aktrol olupta inkar edecek kadar düşmedim. Niye yabancı uşağı diye de sorgulamayı düşünürsen samana kadar yabancılardan alıyoruz ithal etmediğimiz şey kalmadı. Ülkenin kime çalıştığı ortada

Tabi tabi yav he he.. Sen bilgisayar başında otur üretme , bu saatten sonra ben mi inek sağacağım yaaaaa diyenlerden ol sonra niye ithal ediyoruz.. Geçen gün Tekirdağ yine anguslar geldi haberini okumuşsundur akrabalarım aynı hayvanlara sahipler azalma yok artma var ama et tüketemniyoruz diyen toplum var ya ohoo öyle bir et tüketiyoruz ki et ihtiyacını karşılayamıyor ülke üstüne ithal etmek zorunda kalıyoruz açız et alamıyoruz diyenlere gelsin bu da.. İki de bir yabancıların verilerini alıp buraya koyanlar da yabancı uşağıdır.. Bu ülke de tüik 'e inanmayıp wiki 'ye güvenirim ben diyenler düşünsün ben değil..

Dediğim gibi sen git bir sor abd ye niye saray yapmışsın bakalım sana cevap verecekler hadi yürü ergen mi diyecekler öğrenmiş ol..

Bu ülke de saray yapıldı diye ağlayanlar bu ülkenin gelişmesini istemeyen kesimdir açık ve nettir..

Makarnayı bırakmaları güzel olmuş. Madem üretim yok diyorsun niye o zaman akp gelene kadar tarım ve hayvancılık iyiyken şimdi bu durumlara düştük diye sorgulamıyorsun? Zenginin yatına verilen mazottan vergi alma çiftçi den al oh ne ala memleket sonrada niye üretim yapmıyorsunuz diyen senin gibi ergenler türesin. Benim ailem de hayvancılıkla uğraşıyordu ama getirisi yok artık herşey pahalı astarı yüzünden pahalıya geliyor. Etin kilosu olmuş 50 lira gelmiş herkes et alıyor diyor. Herkes senin gibi milletin aklını bulandırp bilgisayar başında aktrollük yaparak para kazanmıyor. Ülkede hayvancılık yok mecburen ithal ediyorlar gelmiş çok fazla tüketim var diye dışardan alıyoruz diyorsun başka ne yapmalarını bekliyorsun ki. Senin akraban tüm Türkiye ye et mi yetiştireçekti? Zeka seviyene hayran kalmamak elde değil takdire şayan bir zekan var tebrik ederim

ABD konusuna gelirsek neyini sorayım niye icat edilmeyen birşeyi yapmadınız da saray yaptınız diye mi sorayım ya da şunu sorabiliriz. Ekonominiz bu kadar iyiyken niye 200 yıllık sarayı kullanıyorsunuz bak reise itibar da tasarruf olmaz deyip bastırdı devletin parasını 1000 odalı saray yaptırdi yetmedi bir tane de yazlık saray yaptırayım dedi nasıl olsa ekonomi coh eyi. Siz niye yapmıyorşunuz diyeyim. asıl soruyu senin sorman lazım cari açık bu kadar fazlayken elde kalan şeyler satılıyorken ne bu saray sevdası diye ama nerde....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İşine gelmeyince geç bunları de Ben hepsi öyle mi dedim. Senin üç beş diye küçümsedigin okullar okul değil mi? Niye onlarda aynı şartlarda eğitim görmüyor? Görmezden mi gelelim? Tablet dağıtmışmiş git bak bakalım o tabletleri ne için kullanıyorlar hepsi oyun için kullanıyor çocukları aptallaştirmaktan başka birşey değil. Eğitime hiç gitmeyecektin her yıl sınav sistemi değiştiren başka bir ülke var mı? Görüyoruz verilen eğitimi tembel ve bilgisiz bir nesil yetiştiriyorlar.

Neyse sen bunları kafana takma bu konuya çok emek verdin iyi prim alırsın. 2023 te de ekmek arası borlarimizi alıp Konya da ki uzay üssüne gider bu konuları detaylı konuşuruz

Sen geç dalganı akp başta olsun yine ben değil sizler sayesinde orada bu adam.. Eğitimde sorunlar var yok değil o okullara da eğitim gidecek gitmeyecek değil herkes tabiki eşit haklar da eğitim alma hakkına sahip ama bazen her şey bir şıplatma ile olmuyor yapacak bir şey yok.. Bu olay istanbul 'un belediyelerinde de oluyor şişli halkı zengin git bak sokaklara caddeler binalara her şey anında oluyor anında düzeltiliyor çünkü oradaki kesimde esnafta dükkanlar da her şey zenginlerin kesimi o yüzden biz vergi veriyoruz diyorlar öncelikte bizim diyorlar çünkü en yüksek para onlardan geliyor bu birkaç belediye de daha böyle ama istanbul 'da küçük belediyeler de var yatırımın az gittiği neden çünkü oranın halkı az vergi veriyor kesimi belli halkı belli benimde hoşuma gitmeyen bir tablo bu ama parası olan ben iyi hizmet alırım bu benim hakkımdır deyip geçiyor o da kendine göre haklı ama bu böyle olmamalı o yüzden Türkiye 'nin her yerine aynı kalite gitmiyor, gitse idi akp öncesi olanlar doğuya deli yatırım yapmaları lazımdı ama napmışlar hep batı hep batı demişler işte bunları düzelten akp oldu havaalanları bile ilk defa oraya gitti.. Ama sizler bunları da görmezsiniz o yüzden o tren kaçtııııı çok kaçtııııı.. Vursunlar şimdi kafalarını biz nerede hata yaptık diye..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Halkını düşünüyor!

Ne yazık ki bu halk bundan daha akıllı anlatırken bile nasıl anlatsam diye düşünen biri, sıkıştırmışlar önüne yazıları tahtaya koyup kaldırıp duruyor.. Demek ki köprü yapmay kalksak bu kadar basit bir hesapla yapabileceğiz.. Maliyet, kâr 19 yıl banka kredisi 40000 20000 geçiş 20000 devletten oldu bitti..

Tayyip bey kendine saray yaptırmayıp köprü yaptırsaydi o zaman. Yetmemiş gibi bir tane daha yaptırıyor. Sen söğüşlenmeye alışık olabilirsin ama biz geçmediğimiz köprünün parasını ödemeye mecbur değiliz.

Ülke büyümüş demek ki saray yapılıyor her şey dengeli yapılır.. ABD 'de ilk saray yapılmış sonra ilk ford açılmış.. Onlar da ilk otomotiv fabrikasını kursalar idi ya o zaman ama o işler öyle olmuyor..

Ha bu arada o saray 'ı yani külliye 'yi kendi üzerine alırsa tapulu olarak o zaman gel yaz bana o yüzden o güne kadar boşuna bağırınma neden diyorum bu adam şimdi orada oturuyorsa yarın belki sen belki başkası gelecek o da orada oturacak çünkü orası devlet erkanının mekanı.. Kendi evi değil.. Ama bunu algılayamıyorsunuz işte işinize böyle geliyor.. Yarın chp iktidar olursa gitsin o otursun orada bu kadar basit..

Ülkenin neyi büyümüş acaba? Borç batagindayiz herşeyi sattılar bi şeker fabrikaları kaldı onlarıda satacaklar. Devlet büyüyünce saray yaptırıyormuş zihniyete bak madem öyle niye o zaman ABD 1800 yılından kalma sarayı hâlâ kullanıyor? Paraları mi yok? Yoksa büyümediler mi? Verdiğin örneğe bak önce saray yapılmış sonra araba fabrikası kurulmuş. Sarayın yapım tarihi 1792 Fordun kuruluş tarihi 1903 arada 111 sene var zaten sarayı yaptıklarında araba halen icat edilmemişti 1800 lü yılların sonuna doğru icat edildi. Muhattap olduğum kişiye bak hey allahım diğer yazdıklarına cevap vermeye bile değmez bu zihniyette olan biriyle tartışılmaz

Tamam arkadaş ne haliniz varsa görün vikipedia bile ülkenin milli gelirini 2.29 trilyon dolar olarak açıklıyor kalkmış ülke battı diyor ya bırakın artık ne haliniz varsa yaşayın hiç acımam sizlere bu kafa ile yaşadığınız sürece.. Araştırmalar yabancı kuruluşlar Türkiye ilk 10 'a girecek diyor geliri şu olacak diyor ama hala buradakiler hükümet devirme peşinde bir şey kazanacak diye algı peşinde her şey müstehak size yeminlen hak edityorsunuz bilal bilal diyenler kendileri ben bilalim diye bağırıp duruyorlar ya daha ne diyeyim vallahi akp bu icraatleri yapıyor mu yapıyor neyi kanıtlayacaksın ki bunlara gözüne soka soka göstere göstere bu devlet yapmaya devam edecek anca bunlar kulp takacak motoru yerli değil diyecek cıvatası yerli değil diyecek desin ne haller varsa görsün.. Yeyin birbirinizi..

Vikipedia mi Hani oradaki bilgiler yalan dolandı o yüzden yasaklamadılar mı? Az bile demişler alınan vergiler ortada. Madem ülkenin durumu çok iyi niye o zaman herşeyi sattılar? Madem ilk 10 a girecek ekonomiye sahibiz niye şeker fabrikalarıni satıyorlar? Yahu saman bile ithal ediliyor hâlâ gelmiş burada yok şöyle yok böyle diyorsun ülkenin durumunu görmemek için kör olmak lazım

Sizler oralarda besleniyorsunuz yabancıların uşağısınız, o yüzden sizlere takip ettiğiniz mecralardan cevap veriyoruz ne oldu rahatsız mı oldun kendi silahınızla sizi vuruyoruz diye.. Ben 2 trilyon 290 milyar dolar olduğuna inanmıyorum ama iş size cevap vermek ise en doğru yol bu oluyor.. Çünkü sizler sabah akşam buralardan okuyup gaz gelip boş konular açıyorsunuz..

Tam ergence bir cevap verdin. Yabancıların uşağı olan bir partiyi savunan birinin beni yabancı uşakligiyla suçlaması ne kadar ironik Beni kendinle karıştırma en azından senin gibi Aktrol olupta inkar edecek kadar düşmedim. Niye yabancı uşağı diye de sorgulamayı düşünürsen samana kadar yabancılardan alıyoruz ithal etmediğimiz şey kalmadı. Ülkenin kime çalıştığı ortada

Tabi tabi yav he he.. Sen bilgisayar başında otur üretme , bu saatten sonra ben mi inek sağacağım yaaaaa diyenlerden ol sonra niye ithal ediyoruz.. Geçen gün Tekirdağ yine anguslar geldi haberini okumuşsundur akrabalarım aynı hayvanlara sahipler azalma yok artma var ama et tüketemniyoruz diyen toplum var ya ohoo öyle bir et tüketiyoruz ki et ihtiyacını karşılayamıyor ülke üstüne ithal etmek zorunda kalıyoruz açız et alamıyoruz diyenlere gelsin bu da.. İki de bir yabancıların verilerini alıp buraya koyanlar da yabancı uşağıdır.. Bu ülke de tüik 'e inanmayıp wiki 'ye güvenirim ben diyenler düşünsün ben değil..

Dediğim gibi sen git bir sor abd ye niye saray yapmışsın bakalım sana cevap verecekler hadi yürü ergen mi diyecekler öğrenmiş ol..

Bu ülke de saray yapıldı diye ağlayanlar bu ülkenin gelişmesini istemeyen kesimdir açık ve nettir..

Makarnayı bırakmaları güzel olmuş. Madem üretim yok diyorsun niye o zaman akp gelene kadar tarım ve hayvancılık iyiyken şimdi bu durumlara düştük diye sorgulamıyorsun? Zenginin yatına verilen mazottan vergi alma çiftçi den al oh ne ala memleket sonrada niye üretim yapmıyorsunuz diyen senin gibi ergenler türesin. Benim ailem de hayvancılıkla uğraşıyordu ama getirisi yok artık herşey pahalı astarı yüzünden pahalıya geliyor. Etin kilosu olmuş 50 lira gelmiş herkes et alıyor diyor. Herkes senin gibi milletin aklını bulandırp bilgisayar başında aktrollük yaparak para kazanmıyor. Ülkede hayvancılık yok mecburen ithal ediyorlar gelmiş çok fazla tüketim var diye dışardan alıyoruz diyorsun başka ne yapmalarını bekliyorsun ki. Senin akraban tüm Türkiye ye et mi yetiştireçekti? Zeka seviyene hayran kalmamak elde değil takdire şayan bir zekan var tebrik ederim

ABD konusuna gelirsek neyini sorayım niye icat edilmeyen birşeyi yapmadınız da saray yaptınız diye mi sorayım ya da şunu sorabiliriz. Ekonominiz bu kadar iyiyken niye 200 yıllık sarayı kullanıyorsunuz bak reise itibar da tasarruf olmaz deyip bastırdı devletin parasını 1000 odalı saray yaptırdi yetmedi bir tane de yazlık saray yaptırayım dedi nasıl olsa ekonomi coh eyi. Siz niye yapmıyorşunuz diyeyim. asıl soruyu senin sorman lazım cari açık bu kadar fazlayken elde kalan şeyler satılıyorken ne bu saray sevdası diye ama nerde....

AKP öncesine kadar et yiyemiyorduk biz köy de teyzemler bayram da hayvanb kesiyorlardı da et görüyorduk bir de ay da iki ay da et görüyorduk o da kıyma ha kuşbaşı falan değil ama şimdi son birkaç senedir çok şükür ete doyuyorum kilo bile çok aldım be sebeple etle büyümedim çünkü geçen ay et alışverişimiz 127 tl 'lik et alımı yapmışız ekstre söylüyor bunu ha o ekstre de ödeniyor merak etme ödenmese idi et yiyoruz diyemezdim.. O yüzden et üretimi aynı devam ediyor çok az artma olmuştur ama et tüketimi son yıllar da feci arttı bu da talepleri karşılamıyor o yüzden ithalat bunu adınız gibi evlerinize bakarak çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.. Gören de et ithalatı bitmiş gider bakarsın bu kurban bayramında say bakalım sayabilecek misin o hayvanların sayısını oraya da gerek yok git sor kasaplara aylık ne kadar ton et giriyor size ne kadar satıyorsunuz diye cevabını versinler size öyle algı yapmaya benzemez bu işler..

O cari açığı da bizler yaptık haberleri aç bak abd yi zengin edne ülkelerden biri de biziz, Türkiye 'de son birkaç yıl da alınan telefonlar ile bak bu ithalat oluyor 6 tane 3. havalimanı yapılabiliyormuş senin yani benim kudurmuş gibi halkım telefon alıp duruyorsa devlete suçu atamazsın bu kadar basit.. 3. havalimanından 6 tane yapılacak olan parayı telefona gömen bir ülke.. ama anlamazsın bunun ne demek olduğunu cari açık neden yüksek dersin.. Devletin tek suçu herkes alamaz diyecek kota koyacak işine gelen alsın gelmeyen almasın amaaa bugün 15 yaşında çocukta bile iphone var ve bu ülke aç haa geç bunları da başka sorunu alayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Mart 2018; 2:53:56 >

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Çok afedersin de bir anda olmuyor diyorsun ama 16 yıl geçti eşit haklara sahip olmak için 100 yıl mı geçmesi lazım? Sosyal devlet dediğin herkese eşit davranır sen az vergi verdin sana okul yok, yol yok diyemez ama senin savunduğun adamlar tam da bunu yapıyor

Akp öncesinde et yiyemiyorduk mu Sallamanin da bir usulü var. Eskiden babam tek çalışırdı et eksik olmazdı şimdi 3 kişi çalışıyor ne zaman gitsem tavuk eti yiyiyorlar. Çevremde de durum böyle. Herkes senin gibi kolay para kazanmıyor biz yiyemiyoruz sürekli. Et ithalatinin çok olmasının nedeni nüfusun 15 milyondan fazla artması ve hayvancılığın bitme noktasına gelmesi olabilir mi acaba?

Neyse seninle tartışmaktan sıkıldım zaten birşeye yaradığı yok para verip yazdırıyorlar size. Herşeyde sen haklısın

• quote:

Çok afedersin de bir anda olmuyor diyorsun ama 16 yıl geçti eşit haklara sahip olmak için 100 yıl mı geçmesi lazım? Sosyal devlet dediğin herkese eşit davranır sen az vergi verdin sana okul yok, yol yok diyemez ama senin savunduğun adamlar tam da bunu yapıyor

Onu 80 yıldır yapamayanlara sor bayrak ipi yaptık diye övünen dedelerine sor hesabını ve ondan sonra gel akp iktidarına sor bende yanında olacağım ama önce onlara sor 80 yıl da yapılanları 16 yıl da yapan akp kadar niye yapamadınız diye git sor.. Onlar atam izindeyiz demiş ler paso izin yapmışlar yattıkları yerden maaş almışlar.. demek ki istenildi mi 16 yıl da da yapılabilyormuş bunlar.. O yüzden şimdi kafalarını vuruyorlardır biz niye düşünemedik bunları diye ama onların işine geliyordu enflasyon yüzde 170 'ler de faizler yüzde 85 'ler de al parayı yatır bankaya faize sonra seneye git ye onu bu kafa ile yaşayan Türkiye nasıl 80 yıl da akp nin yaptıklarını yapsın dimi?? istanbul 'da 2002 'de metro 14 km idi gör rezilliği abd de 1950 'ler de yapılan metrolar biz de 1990 sonlarında başlanıyor üstüne 2002 'ye kadar 14 km yapabilen bir ülke sonraaa akp geliyor 142 km 'ye çıkarıyor 2019 'da 440 km hedefi var amaaaa bunları kimse görmez işte.. Sorun değil birileri icraat yapar birileri de burada her gün forum köşelerinde ağlar..

• quote:

Akp öncesinde et yiyemiyorduk mu Sallamanin da bir usulü var. Eskiden babam tek çalışırdı et eksik olmazdı şimdi 3 kişi çalışıyor ne zaman gitsem tavuk eti yiyiyorlar. Çevremde de durum böyle. Herkes senin gibi kolay para kazanmıyor biz yiyemiyoruz sürekli. Et ithalatinin çok olmasının nedeni nüfusun 15 milyondan fazla artması ve hayvancılığın bitme noktasına gelmesi olabilir mi acaba?

Neyse seninle tartışmaktan sıkıldım zaten birşeye yaradığı yok para verip yazdırıyorlar size. Herşeyde sen haklısın

Tabi tabii işçi kesimiyiz babam işçi emeklisi bu halde bile yiyemeyen aile iken bugün yiyoruz sen gel onu külahıma anlat demek ki sizin işler kesat gitmiş anlaşılan istediğiniz kişiler başta değil o yüzden işler kesat gidiyor demek ki bu ağlamaların sebebi de buradan mı geliyor nedir..

Akp den önceki 80 yılda türkiye yi kim yönetiyordu sadece sol partiler mi iktidara geldi? Erdoğan bile 1994 te istanbul büyükşehir belediye başkanı değil miydi? Daha ülkenin tarihini bile bilmeyen hatta savunduğu para aldığı adamların geçmişini bilmeyen biriyle tartışıyorum Yazık çok yazık harcadığım bunca vakit boşuna gitti...

• quote:

quote:

Tabi tabii işçi kesimiyiz babam işçi emeklisi bu halde bile yiyemeyen aile iken bugün yiyoruz sen gel onu külahıma anlat demek ki sizin işler kesat gitmiş anlaşılan istediğiniz kişiler başta değil o yüzden işler kesat gidiyor demek ki bu ağlamaların sebebi de buradan mı geliyor nedir..

Merak etme namusumuzla para kazanıp yaşıyoruz senin gibi birilerinin uşağı değiliz. Herkesi kendin gibi sanma , senin gibi para alıp birilerinin uşağı olacağıma aç kalmayı tercih ederim. Ama çok şükür rabbime alnımın akıyla çalışıp kazanıyorum iyi bir işim var. Keza ailem de öyle sağolsun eski hükümetler sayesinde 45 yaşında emekli oldu babam ona yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V-for-vandetta -- 7 Mart 2018; 3:27:41 >

• quote:

Akp den önceki 80 yılda türkiye yi kim yönetiyordu sadece sol partiler mi iktidara geldi? Erdoğan bile 1994 te istanbul büyükşehir belediye başkanı değil miydi? Daha ülkenin tarihini bile bilmeyen hatta savunduğu para aldığı adamların geçmişini bilmeyen biriyle tartışıyorum Yazık çok yazık harcadığım bunca vakit boşuna gitti...

Geçeceksin o işleri, belediye yöneten adamı ülke yönetiyormuş gibi görmek bak bizim burada da belediye başkanı chp ama Türkiye 'yi yönetmiyor..

80 yıl da gelenleri çok iyi biliyorsun her seferinde darbeden sonra sol kesime al yönet denmiş ama iki yıl dayanamamış çünkü atam izindeyiz sistemini uygulamışlar takkk ülke yine tepe taklak meclis düşüyor yine sol başta kalamadı.. Ve hatırlatırım ki akp öncesi sol kesim vardı ülkenin durumunu hepimiz biliyoruz kişileri suçlamam haddime değil ama başarısız bir yönetimin sonuçlarını yaşadık.. Eğer olaya chp olarak bakarsak 1.5 2 yıl toplamda iktidar olmuşlar öyle biliyorum zamanında okuduğumda.. Sende fazla zorlama istersen cevaplarını çok iyi bildiğin soruları sormanın anlamı hiç yok..

• quote:

quote:

quote:

Merak etme namusumuzla para kazanıp yaşıyoruz senin gibi birilerinin uşağı değiliz. Herkesi kendin gibi sanma , senin gibi para alıp birilerinin uşağı olacağıma aç kalmayı tercih ederim. Ama çok şükür rabbime alnımın akıyla çalışıp kazanıyorum iyi bir işim var. Keza ailem de öyle sağolsun eski hükümetler sayesinde 45 yaşında emekli oldu babam ona yetiyor

İyi bir işim var deyip eskiden 3 kilo et yiyorduk şimdi yiyemiyoruz diyen birine daha ne diyebilirim ki, insan kendi kendini mi ele verir, ha inşallah namusunla para kazanıyorsundur benim için sorun değil ama senin için büyük sorun olur çıkar acısı..

Keşke birilerinin uşağı olabilsek köşeyi dönerdik akp liler döndü ya köşeyi sorsan nerede onalr diyorum gösterin köşeyi dönenleri diyorum kimse bir şey gösteremiyor gösterdikleri de zaten eskiden ailece zengin insanlar haliyle bu insanlar zenginliğine zenginlik katar çünkü böyle bir yerden gelmişler bana bunu örnek gösterirler ahaaha gülüyorum resmen böyle yapanları gördükçe.. evet 39 yaşında 38 'de bile emekli olan var yok değil onların sistemini çekiyoruz ne oldu bizi 58 59 60 65 e ittiler neden geçmişin açığı anca böyle kapanır sen birilerini 38 de emekli edersen bu bir yerde patlar bunu da gelecek nesil kapatır ve bende o trendeyim 48 yaşında da babamı emekli ettik çok şükür hala işinde iki maaşla anneme bana bakıyor bende harçlık çıkaracak işlerle yolumu bulmaya çalışıyorum ama işim olmadığı halde ağlamıyorum çünkü suçu kendimde görebiliyorum ama buradakiler kendi beceriksizliklerini başarısızlıklarını hemen bir kişiye yüklemeyi çok iyi biliyorlar haa şu da var çok ah alıyorlar bunun farkında değiller ve bunu yaşayarakta çekiyorlar bununda farkında değiller geç olacak aydıklarında.. Bu son olsun ben işimle uğraşacağım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Halkını düşünüyor!

Salla bahaneleri salla 111 yılmış şuymuş buymuş bugün araba icat edildi ne oldu Türkiye araba yapabildi mi ama yapamadı çünkü bu işlerin sırası vardır sıra ile işler ABD önemsese idi arabayı önce yapalım derdi saray saray diye kudurmazdı niye yapmışlar madem değersiz boş bir şey vbergilerle yapılıyor madem niye yapıyor abd ha abd yapar dimi abd olunca haklı Türkiye yaptı mı haksız hadi oaradan yaa siz bu kafa ile aynen gidin çok iyi yol çiziyorsunuz 16 senedir akp yi başa getirmekten başka bir işe yaramayan bir kesim işte.. Acıyorum resmen halinize bu kadar düşmenize.. Benim hiç umrumda değil akp gelmiş chp gelmiş kim gelirse gelsin icraat isterim ben istikrar isterim ben bunu chp de yapsa oyumu alır yeter ki yapsın ama onların işi akp yi başa getirmek yıllardır ezberledik artık..

Yahu daha icat edilmemiş birşeyi adamlar nasıl yapsın bu nasıl bir zeka örneğidir isteseler yaparlarmış sabahtan akşama kadar akp yi savun sonrada icraat için onları savunuyorum de. Neredeyse on yıldır akp araba üretecem diyor oy topluyor ama gidip araba üretmek yerine saray yapıyorlar bu seni rahatsız etmiyor. Tek icraatleri bizim vergilerimiz ile lüks içinde yaşamak ve yandaşlarıni zengin etmek kendileride zengin oldu gerçi

O zaman git abd ye sor arabayı bulmadan önce ne bu saray sevdası var sende de bakalım ne cevap alacaksın sonra o cevaba bakarak bu ülke de neden saray yapılıyor muşsun da cevabını kendine ver.. Çünkü size kaldı mı abd yapınca süper ülke biz yapınca rte kendine saray yaptırdı geçin bunları yaa geççççç..

Konuyu buralara sen çektin. Kendi söylediklerinle bile çelişiyorsun mantıklı tek bir cevabın bile yok. Ben ABD süper güç demiyorum tüm dünya biliyor süper güç olduğunu dünyanın en büyük ekonomisine sahip. ABD nin bu kadar geliri olmasına rağmen yeni saray yapmıyor çünkü adamlara yetiyor ama bizim ekonomimizin durumu kötüyken dünya dan çok geri bir teknolojiye sahipken ,tezek yakan köy okulları varken, yolları olmayan köyler varken Vs ne diye saray yaptırdı? Bak şimdi şeker fabrikalarini satıyorlar gidip bir tane daha saray yaptırıyor çok mu ihtiyacımız var saraya? Babasının malı değil eyvallah ama ihtiyaç yok. İlkokul öğrencisine anlatır gibi anlatıyorum yine anlamıyorsun nasıl bir kafa yapısı var sizde anlamak mümkün değil

Geç bunları geççç iki tane okulu örnekleyip bütün okullar böyleymiş gibi ağlamayın dağıtılan tabletlerin okullara yapılan akıllı tahtaları da yaz ki niyetin ortaya çıkmasın kime inandığın kimin peşinden koştuğun öyle iki tane kötü örneği alıp ülke böyleymiş gibi yapanlar algıcıdır çünkü işlerine öyle gelir ve okullar da 60 kişiden 24 'e kadar eğitim sayısı düştü ben 53 55 40 kişilik sınıflar da okudum şimdi 24 lük sınıflar var artı okul sayısını aç 2002 öncesi ve sonrası diye araştır.. Tezek yakılan sınıflar ahahahaaa nasıl işinizi iyi biliyorsunuz.. ahahahah günahlar yok mu günahlar yapılanları görme eksik kalan 3 5 i gör yaz buraya millet neden oy veriyor anlayın işte sizin 3 5 gördüğünüze mi yapılanlara mı?? Artııı aç bak 2002 öncesi öğretmen sayısı ile 2002 sonrası öğretmen sayısındaki artışa ve sayıya bakta gör cumhuriyet dönemindeki öğretmen sayısı kadar 16 yıl da öğretmen alımı yapılmış bunları da yazın bana 3 5 okulu yazmayın.. ABD bana göre iyi değilmiş yaa tabiii kim iyi o zaman guatemala 'mı iyi??

Hocam eğitimi ekonomiyi ve diğer her şeyi geçelim tek bir şey soracağım. Zamanında biliyorsunuz ki ensar vakfı adında bir kuruluşun bünyesindeki onlarca erkek çocuğa o kurumdaki "müslüman din öğretmenleri" tarafından cinsel istismarda bulunuldu. Kendine müslüman diyenler 9 10 yaşındaki kendi hemcinslerine hallendiler. Daha sonra bu hükümetin bakanı çıkıp "bir kereden bir şey olmaz" demedi mi? Bu hükümet bu vakfı yargıdan korumadı mı? Nasıl içiniz alıyor bunları savunmayı ben bunu merak ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Halkını düşünüyor!

Salla bahaneleri salla 111 yılmış şuymuş buymuş bugün araba icat edildi ne oldu Türkiye araba yapabildi mi ama yapamadı çünkü bu işlerin sırası vardır sıra ile işler ABD önemsese idi arabayı önce yapalım derdi saray saray diye kudurmazdı niye yapmışlar madem değersiz boş bir şey vbergilerle yapılıyor madem niye yapıyor abd ha abd yapar dimi abd olunca haklı Türkiye yaptı mı haksız hadi oaradan yaa siz bu kafa ile aynen gidin çok iyi yol çiziyorsunuz 16 senedir akp yi başa getirmekten başka bir işe yaramayan bir kesim işte.. Acıyorum resmen halinize bu kadar düşmenize.. Benim hiç umrumda değil akp gelmiş chp gelmiş kim gelirse gelsin icraat isterim ben istikrar isterim ben bunu chp de yapsa oyumu alır yeter ki yapsın ama onların işi akp yi başa getirmek yıllardır ezberledik artık..

Yahu daha icat edilmemiş birşeyi adamlar nasıl yapsın bu nasıl bir zeka örneğidir isteseler yaparlarmış sabahtan akşama kadar akp yi savun sonrada icraat için onları savunuyorum de. Neredeyse on yıldır akp araba üretecem diyor oy topluyor ama gidip araba üretmek yerine saray yapıyorlar bu seni rahatsız etmiyor. Tek icraatleri bizim vergilerimiz ile lüks içinde yaşamak ve yandaşlarıni zengin etmek kendileride zengin oldu gerçi

O zaman git abd ye sor arabayı bulmadan önce ne bu saray sevdası var sende de bakalım ne cevap alacaksın sonra o cevaba bakarak bu ülke de neden saray yapılıyor muşsun da cevabını kendine ver.. Çünkü size kaldı mı abd yapınca süper ülke biz yapınca rte kendine saray yaptırdı geçin bunları yaa geççççç..

Konuyu buralara sen çektin. Kendi söylediklerinle bile çelişiyorsun mantıklı tek bir cevabın bile yok. Ben ABD süper güç demiyorum tüm dünya biliyor süper güç olduğunu dünyanın en büyük ekonomisine sahip. ABD nin bu kadar geliri olmasına rağmen yeni saray yapmıyor çünkü adamlara yetiyor ama bizim ekonomimizin durumu kötüyken dünya dan çok geri bir teknolojiye sahipken ,tezek yakan köy okulları varken, yolları olmayan köyler varken Vs ne diye saray yaptırdı? Bak şimdi şeker fabrikalarini satıyorlar gidip bir tane daha saray yaptırıyor çok mu ihtiyacımız var saraya? Babasının malı değil eyvallah ama ihtiyaç yok. İlkokul öğrencisine anlatır gibi anlatıyorum yine anlamıyorsun nasıl bir kafa yapısı var sizde anlamak mümkün değil

Geç bunları geççç iki tane okulu örnekleyip bütün okullar böyleymiş gibi ağlamayın dağıtılan tabletlerin okullara yapılan akıllı tahtaları da yaz ki niyetin ortaya çıkmasın kime inandığın kimin peşinden koştuğun öyle iki tane kötü örneği alıp ülke böyleymiş gibi yapanlar algıcıdır çünkü işlerine öyle gelir ve okullar da 60 kişiden 24 'e kadar eğitim sayısı düştü ben 53 55 40 kişilik sınıflar da okudum şimdi 24 lük sınıflar var artı okul sayısını aç 2002 öncesi ve sonrası diye araştır.. Tezek yakılan sınıflar ahahahaaa nasıl işinizi iyi biliyorsunuz.. ahahahah günahlar yok mu günahlar yapılanları görme eksik kalan 3 5 i gör yaz buraya millet neden oy veriyor anlayın işte sizin 3 5 gördüğünüze mi yapılanlara mı?? Artııı aç bak 2002 öncesi öğretmen sayısı ile 2002 sonrası öğretmen sayısındaki artışa ve sayıya bakta gör cumhuriyet dönemindeki öğretmen sayısı kadar 16 yıl da öğretmen alımı yapılmış bunları da yazın bana 3 5 okulu yazmayın.. ABD bana göre iyi değilmiş yaa tabiii kim iyi o zaman guatemala 'mı iyi??

Hocam eğitimi ekonomiyi ve diğer her şeyi geçelim tek bir şey soracağım. Zamanında biliyorsunuz ki ensar vakfı adında bir kuruluşun bünyesindeki onlarca erkek çocuğa o kurumdaki "müslüman din öğretmenleri" tarafından cinsel istismarda bulunuldu. Kendine müslüman diyenler 9 10 yaşındaki kendi hemcinslerine hallendiler. Daha sonra bu hükümetin bakanı çıkıp "bir kereden bir şey olmaz" demedi mi? Bu hükümet bu vakfı yargıdan korumadı mı? Nasıl içiniz alıyor bunları savunmayı ben bunu merak ediyorum..

Özellikle mi sorunsunuz niye sözcü odatv izleyip buraya gelip soruyorsunuz..
    https://www.youtube.com/watch?v=bAUFtDfK6vI

Senin için saniyeyi bile ayarladım.. 2:00 dakikadan itibaren 12 saniye yani 2.14 ' kadar dinle defalarca dinle defalarca diyorum çünkü almıyor kafanız ısıtıp ısıtıp dönüp dolaşıp aynı lafları yazıp duruyorsunuz.. Bana senin yazdığın cümlenin aynısının geçtiğini gösteren bir kare göster burada veya de ki kadın burada 3 dakikalık konuşma da bunu ima ettiğini ispatla tamam diyeceğim.. Ama siz bunu bir yıl olacak aynı muhabbeti dolandırıp dolandırıp duruyorsunuz ki bu olayı yapan bir kişi var diye biliyorum cezası da kesildi haberleri çıktı ama kimsenin işine yaramadı ne ceza aldığı önemli olan burada yıpratma algısı idi o da işe yaramadı tek sıkıntı olan şu kadına oldu harcadılar resmen bir bakanı işte algı denilen bir şey böyledir bu kadın bir anne ve böyle ithamlara dayanamaz ama bunu rte 'ye de diğerlerine de defalarca yaptınız işe yaramadı yarmazda siyaset böyle bir şeydir sen demediğin bir şeyi demiş gibi meydanlarda yayar yayar dururlar çünkü birileri bunun için hizmet ediyor akp gidecek ki ben geleyim çabaları..

Tekrar söylüyorum şu video 'yu izle defalarca izle bu video orijinal video ekranlara çıkıp ne dedi ise o sözler var burada oynama yok montaj yok ama sizleri çok iyi kandırmasını da çok iyi beceriyorlar ben bunu anlıyorum kadının demediği şeyi siz çok iyi empoze etmişler..

Ve dediğim gibi bir kişi idi bildiğim burada bu pisliği yapan ve o da cezasını çekecektir..

Bunu bile bile hala bu sözlerin arkasında isen de diyecek hiç sözüm yok Allah şahidimdir der geçerim.. Allah 'a inancın var ise de burada bu kadının sizin kesimin dediği anlamda demediğini de çok iyi bilir bir daha susmayı seçersin..

Allah 'tan korkmayanlar da böyle bir şey demeyen kadının demiş gibi günahına girer durur ve ilellebette sırtı yere gelmesin böyle inananların duam budur bu kadın için..

Her şeyi geçtim annesi olan bile bu kadının demediği sözü demiş gibi sağ da sol da ağzına sakız gibi dolamaz derim bunları görmeyen biri zaten her şeyi hak ediyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Mart 2018; 4:29:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi bir işim var deyip eskiden 3 kilo et yiyorduk şimdi yiyemiyoruz diyen birine daha ne diyebilirim ki, insan kendi kendini mi ele verir, ha inşallah namusunla para kazanıyorsundur benim için sorun değil ama senin için büyük sorun olur çıkar acısı..

Keşke birilerinin uşağı olabilsek köşeyi dönerdik akp liler döndü ya köşeyi sorsan nerede onalr diyorum gösterin köşeyi dönenleri diyorum kimse bir şey gösteremiyor gösterdikleri de zaten eskiden ailece zengin insanlar haliyle bu insanlar zenginliğine zenginlik katar çünkü böyle bir yerden gelmişler bana bunu örnek gösterirler ahaaha gülüyorum resmen böyle yapanları gördükçe.. evet 39 yaşında 38 'de bile emekli olan var yok değil onların sistemini çekiyoruz ne oldu bizi 58 59 60 65 e ittiler neden geçmişin açığı anca böyle kapanır sen birilerini 38 de emekli edersen bu bir yerde patlar bunu da gelecek nesil kapatır ve bende o trendeyim 48 yaşında da babamı emekli ettik çok şükür hala işinde iki maaşla anneme bana bakıyor bende harçlık çıkaracak işlerle yolumu bulmaya çalışıyorum ama işim olmadığı halde ağlamıyorum çünkü suçu kendimde görebiliyorum ama buradakiler kendi beceriksizliklerini başarısızlıklarını hemen bir kişiye yüklemeyi çok iyi biliyorlar haa şu da var çok ah alıyorlar bunun farkında değiller ve bunu yaşayarakta çekiyorlar bununda farkında değiller geç olacak aydıklarında.. Bu son olsun ben işimle uğraşacağım..

Nerede eskiden 3 kilo et yiyiyorduk dedim göster bakalım yalanın biri bin para. Ben ailemden ayrı yaşıyorum bak ne demişim orada ne zaman gitsem tavuk eti yiyiyorlar dedim onlarla yaşıyor olsam niye öyle bir cümle kurayım. İyi bir işim var evet ama yinede alim gücüm yüksek değil 1 kilo ete 50 lira verince içi yanıyor insanın ama sen nereden bileceksin hele bir iş bul ayrı yaşa o zaman görürüm ben seni. Öyle yan gelip yatıp babanın eline bakmakla olmuyor o işler

Edit:26 yaşıma geldim. On yıldır ekonomik olarak kimseye muhtaç olmadım. Üniversiteyi 2 yıl önce bitirip direk işe başladım. Çalmadım ,çırpmadim o yüzden benden hiçbirşeyin acısı çıkmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V-for-vandetta -- 7 Mart 2018; 4:45:33 >

• Simdi sorulmasi gereken bi kac soru var??

Müteahhit kim ??

Neden bu taahhut verildi??

Ve son olarak su videoyu izleyip anlamayan, cehaletine yenik düşen vede vakti geldiğinde o vakti biliyorsunuz sandikda yani cevabini vermeyene hakkim haram zehir zikkim olsun.Millet asgari ücrete kole gibicalissin birileri saman altindan deve yukuyle gotursun.

Ah ulan yalan dünya.adaletsiz dünya...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerede eskiden 3 kilo et yiyiyorduk dedim göster bakalım yalanın biri bin para. Ben ailemden ayrı yaşıyorum bak ne demişim orada ne zaman gitsem tavuk eti yiyiyorlar dedim onlarla yaşıyor olsam niye öyle bir cümle kurayım. İyi bir işim var evet ama yinede alim gücüm yüksek değil 1 kilo ete 50 lira verince içi yanıyor insanın ama sen nereden bileceksin hele bir iş bul ayrı yaşa o zaman görürüm ben seni. Öyle yan gelip yatıp babanın eline bakmakla olmuyor o işler

Edit:26 yaşıma geldim. On yıldır ekonomik olarak kimseye muhtaç olmadım. Üniversiteyi 2 yıl önce bitirip direk işe başladım. Çalmadım ,çırpmadim o yüzden benden hiçbirşeyin acısı çıkmaz merak etme

Pardon eskiden et eksik olmazdı demişsin ve 3 kişi yazıyormuş orada dönüp bakmadım bende sana mesaj yazarken ama aklıma da geldi dedim şimdi 3 ü gördüm orada başka bir şeyse o eğer lafı sokar dedim aynısı da başıma geldi benim hatam dönüp bakmamam bedeli ağır olur o konuda ne desen haklısın suçlu benim affette diyemem..

Gelelim diğerlerine.. Tek başıma yaşadım bende İstanbul 'da okuduğuma avcılar da bir süre ikamet ettim eve çıktım yani öğrenci evi klasik ha bir kısmını kendim karşıladım bir kısmını babam öğrenci işlerinde çalıştım 2 sene ve o para çok para değildi anca kirayı ödüyordu yani iki kişi kaldığımızdan dolayı yarı yarıya idi kira ve 600 tl idi 700 tl oldu birkaç ay sonra ayrıldık memlekete döndüm o yüzden biraz hazırcı biriyim yemeksepeti 'nden dominos 25 30 tl ile pelikan avm den mc donalds ikili menü 16 16.5 tl idi onlarla idare ediyordum yemek masrafı günlük 40 tl buluyor aylık harcamlar öğrenci halimle 1000 1600 tl 'leri buluyordu o yüzden zor olduğunu bilirim ev geçindirmek nedir diye o yüzden iyi bir işimiz olsun diye rahat edelim diye doktorlardan sonra en yüksek maaşı alan yazılım işini hem sevdiğim istediğim için hem de mesleğimde başarılı olacağımı düşünerek bu alana kaydım makine ressamlığı mezunuyum eml den üstüne makine bitirdim ama o işi yapmıyorum hem de autocad im iyi idi bir zamanlar cnc operatörü olsam 5 k ya yakın maaşım olurdu şimdi ama istemedim bu mesleği ve başka okullar okuyunca yaş buralara geldi ve çekiyorum da ceremesini arkadaşlarım evlendi bende tık yok para yok kariyer yok ve çok gerideyim millete bakıyorum ağlıyor ben ölmem lazım o zaman diyorum ama hep iyi şeyler olacağını da aklımdan çıkarmıyorum ve çok şükür ne istediysem bu hayatta elde ettim ama geç ama erken..

Ekonomik olarak muhtaç değilsen ne mutlu üstüne düşeni yapmışsın herkes başaramıyor.. Ama daha iyisine sahip olmakta senin elinde.. O yüzden durma daha çok çalış temennim bu olur senin içinde insanlar içinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynistcyln

Simdi sorulmasi gereken bi kac soru var??

Müteahhit kim ??

Neden bu taahhut verildi??

Ve son olarak su videoyu izleyip anlamayan, cehaletine yenik düşen vede vakti geldiğinde o vakti biliyorsunuz sandikda yani cevabini vermeyene hakkim haram zehir zikkim olsun.Millet asgari ücrete kole gibicalissin birileri saman altindan deve yukuyle gotursun.

Ah ulan yalan dünya.adaletsiz dünya...

Bu laflar doğduğumdan beri ya da kendimi bildiğimden beri söylenen laflardır.. Her başa gelen kim olursa olsun aynı şeyler söylenir çünkü başa gelen kişi sanki böyle sihirli bir adammış değneğini nereye dokundursa o refaha ulaşacak o hasta ise iyileşecek o zengin olmak istiyorsa zengin edece o iyi okul sahibi olmak istiyorsa tak dokunacak Türkiye 'nin en iyi ünisine kayıdını yaptıracak umutları ile yaşayınca ve bunlar da olmayınca ah ulaan ahhh beni asgari ücrete mahkum eden ahahhhahahaahahahahaahahahahaha.. Al işte başarısız biri ve suçu kendinde değil başa gelen adamda arayan bitmez hacı bunlar sürü ile dolu bunlardan başarısız ülke olunca başarısız kitle de dolu oluyor ha bende başarısızım ama suçu başkasında değil kendimde görebiliyorum sorun burada bunu görememek işte niye diyorum bunları akp den önce çillere de baykal 'a da yılmaz 'a da ecevit 'e de herkese aynı ithamlar yapıldı özetle bu artık bir gelenek halini almış ağlama duvarları olarak görülen siyasetçilere ağlama yapmaktan başka bir şey değildir..

Dolar tl analizi efsane olmuş:)

• Adam kendini kapatmis halde taraf tutanlar anlasin diye 5dk.'lim konuyu 23dk.'da anlatmis. Ama yapacak baska bir sey yok ... Cunku vaziyet bu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.