Şimdi Ara

Osman bey tarafından dolandırıldım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zibartan

Bildiğim kadarı ile yeterli hafıza olmama sorunu xiaomi'den kaynaklı. Xiaomi'nin orijinal sitesinden takip ederseniz bu konudan çok yakınan var. Bildiğim kadarı ile tam bir çözüm yok ama bazı yollar var.

şöyle izah edim xiaomi nin yeterli hafızası var burdaki olay sistemin kurulduğu hafızanın (misal 2.5 gb diyelim) daha fazla depolama alanı elde etmek için küçültülmesi(1.5 oldu diyelim) bu 1.5 gb alan mi4 ün orjinal romuna yetmiyor o yüzden rom flashlarken size too large gibi bi hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• söz konusu şahıs benide dolandırdı. bu kadar kibirli birini görmedim. oneplusa imei attı 2 g sorunlu. eski haline geri cevir dedim. bana xda linkini ve kendisinde duran orjinal imei dosyamı yolladı al yap diye. yaptım. kendiside sorunun üzerinde çalıştıgını çözemezse geri ödeme yapacağınız söyledi. aradan epey vakit geçti. çözüm yok.orjinal imeim kopyalandı. yedeği sadece bu osmanda vardı.sanırım benim orjinal imeiyi başkasına atmış. kendisine ulaştım. kopyalanan imeiyi hiç söylemedim bile. çünü kibrinden üste çıkacak biliyorum. sadece 2g ye çözüm bulamadıysa paramı istedim. "vay sen nerde yaşıyon senin yaşadığın bölgede 3 g iyi çekmiyorsa ben ne yapayım"ç. yahu arkadaş ben 2 g diyorum bu 3g diyo. anlaşamadık
    en komiğide paramı ver dedim imeiyi eskiye döndürmüşüz ne parası dedi. yahu kendi s.tın batırdın ben xdadan kendim temizledim.dahada hede hödö. buna işimiz kalsa 10 yıl açıklamazdı. vay ilk ben buldum atılamaz deneni attım. çıkışlar sağdan evladım.

• hocam şöyle bişi var oneplus larda imei atılınca 2G olmaz belki ilk zamanlar bilinmediği için mağdur olmuş olabilirsiniz sonuçta bunu anlamak için birilerinin başına gelecek bu sorunki öğrenilsin(söz konusu imei değişimini yapan şahıs bana imei at dedi bende attım 2G olmaması firmayla alakalı vs. diyebilir) ha bu durumda etik olarak paranın iade edilip telefonun orjinal haline döndürülmesi gerekir.. 2G olmayacağı söylenip bile bile atılmışsa sizde böyle bir şikayette bulunmazdınız muhtemelen.. ayrıca bende çok kibirli biri olduğunu söyleyebilirim

Orijinalden alıntı: cepAnkara

yaklaşık 400 mb rom açılınca o kadar büyüyor mu ki sığar belki

sığmadı hocam.. önce mi pc suite ile denedim fastboot moduna alınca zaten otomatik bi pencere açıldı iki tane rom çıktı biri stabil biri geliştirici için sanırım ikisinde de sanırım system.img dosyasıydı takılıp kaldı program dondu sonra.. miflash la denedim yine aynı dosyaya gelince hata verip size to large gibi bi uyarı veriyor yani sonuç itibariyle sığmıyor hocam

• Hocam mi3 için olanı sizde bilgisayar üzerinden mi4 e uygulayabilirsiniz aslında... biraz emek istiyor o kadar... Zaten evrensel olarak benzer mod lar farklı markalarda kullanılabiliyor... meselâ bende lg g2 telefonum için 16 ya düşen hafızamı 32 ye yükseltmiştim Nexus 4 anlatımı ile...Tabi hazır script/zip varsa öyle yapmak en kolayı ama en düzgünü Adb üzerinden halletmek böyle durumları... Tabi satan kişinin de ürünü size kız oğlan kız şeklinde vermesi gerekirdi, eğer Custom rom ile verdiyse oluşabilecek herşeyi mırın kırın etmeden halletmesi lazım...
    Geçmiş olsun umarım hallolur sorununuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

genelde samsunglar icin kullaniliyordu bu sey dogru olan hafizayi o sekilde elle yazman lazim bende cok hakim degilim o konuya bisey doyemicem linuxden iti anlayan biri belkj bi aciklama yapabilir bu konuda bu sorun linux ile alakali cunku

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.