Şimdi Ara

Oscar verenler saçmalamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hurt locker gibi bir film oscar alırken Shutter Island gibi mükemmel bir film nasıl oscar almaz aklım almıyor bu zevksizlik nedir anlamadım

• hurt locker konusuna katılıyorum filmi hiç beğenmemiştim.
  • Shutter Island 2010 yapımı diye biliyorum. Bence seneye Caprio'nun ve Scorsese'nin Oscar almaları gerekli.

The Hurt Locker fena film değil ama alt metninden nefret ediyorum.
  • Shutter island oscar adayları açıklandıktan sonra vizyona girdi. Gelecek ödül töreninde aday gösterilirse ödül için yarışacaktır
  • A.B.D propagandası arkadaşlar onun için Oscar aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Shutter island oscar adayları açıklandıktan sonra vizyona girdi. Gelecek ödül töreninde aday gösterilirse ödül için yarışacaktır

Benim cevabımda bu olacaktı.Önümüzdeki sene Oscar'a aday olur diye düşünüyorum.Başarılı bir filmdi
  • Hurt Locker kotu bir film degildi, ancak onu basitlestiren cok dusunce vardi. Filmde ana olarak gecen dusunceler cok basitti. O kadar basitti ki, ancak Oscar odulu veren birilerine "tuyler urperdici" gelebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 28 Mart 2010; 12:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Shutter island oscar adayları açıklandıktan sonra vizyona girdi. Gelecek ödül töreninde aday gösterilirse ödül için yarışacaktır

Benim cevabımda bu olacaktı.Önümüzdeki sene Oscar'a aday olur diye düşünüyorum.Başarılı bir filmdi

önümüzdeki sene aday olması imkansızla eş değer. yapımcılar ve yönetmenler Oscar adaylığı için iddialı olan filmleri, oscar töreninden 3-4 ay öncesine koyuyorlar. tahminim Shutter island oscar'a aday falan gösterilmez seneyeki törenler için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.