Şimdi Ara

Oscar Balıklarım Yan Yatıyor Ama Neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar ben bundan 2gün öncesine kadar 4Adet Tiger Oscar aldım. Akvaryum yaklaşık 300 litre

    vede astronot balıklarım yaklaşık 4,5 cm civarı hepsi. Akvaryumda Bir Büyük Vatoz var. Neyse su dinlenmiş su gayet sağlıklı ısı ayarı 26 - 28. Gelelim soruna 2gün önce oscarlarımı akvaryuma koydum hepsi mağaranın arkasında yan yatmış bitkin bi şekilde durdu her halde ortama alışmak içindir dedim akşama kadar bekledim akşam olunca hiç balıklara bakmadan direk suya küçük pastırma parçaları vede pul yem attım. Kapış kapış yediler fakat balıklar tekrardan aynı yere geçtiler beni görünce korkmuyolar ama hareketde etmiyorlar ve bu gerçekten beni rahatsız ediyor . Konu hakkında bilgisi olan var mı ? Hastalığı var mıdır diye merak ettim şimdi yardımcı olursanız sevinirim.




    Ek Bilgi: Gece odanın ışığı kapalıyken hepsi geziniyor ben ışığı yakıp girince hepsi mağaraya doluşuyor. Bugün saat öğlen 4 ve 7 arası gözlemledim balıkları . Suyun üst ve orta bölümlerinde harika bir şekilde yüzüyorlar gözüme çok güzel gözüküyorlar. Fakat beni farkettikleri anda bi duraksama yapıp hareketsizce bekliyolar ve sonra yan yatıyolar.







  • Kesinlikle haklısınız @OguzhanY bugün sabah izleme fırsatım oldu bir kaç saat izledim çok keyifle izledim üstelik yem yemeleride çok güzel yalnız biraz pasaklılar :DD olsun o kadar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.