Şimdi Ara

OS X için ms office mi open office mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır open office ve libre office kullanıyorum, fakat slayt sunum hazırlamalarında uyumsuzluklar olabiliyor?

MS office'e geçmeye değer mi acaba bunun için sayın kullanıcılar

• Save as derken hangi programla açıcaksanız onun uzantısına göre çıkartabilirsin hocam. Tam olarak nasıl bir uyumsuzluk oluyor ki? Bende çok hazırladım mac os ta ama office te felan açtığım sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoksoy -- 20 Şubat 2014; 15:40:15 >
  • Genel yaşadığım sorunlar, sunum sırasında projektorden ekrana verdiğimde kaybolan yazılar, resimler veya kaymalar oluyor.

Kaydetme olayını zaten office .odt uzantılı dosyaların açılmasına izin vermediği için belirtiğin şekilde yapıyorum, fakat bazen tam tersi durumda OS X de doc uzantısı açtığım zaman sadece slaytlarda kayma veya göstermeme sorunu değil, word de kopyala yapıştır yaparken veya metin seçimi yaparken de sapıtıyor. Font büyüyor , tam seçemiyor gibi.

Sende veya diğer kullanıcılarda bu tür sorunlar yaşıyor mu acaba? Önceki hızlı cevap için ayriyetten teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Pro ya Windows 10 kurmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.