Şimdi Ara

Oruçluyken Araç Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asagidaki mesaji gecen sene atmistim. Bu sene isler degisti. Bu sene aksine cok sakin kullaniyorum aracimi. Sanirim bu Ramazan in maneviyatini anlamakla alakali bir durum. Darisi benim gibi eski asabi yeni sakinlere
    ---------------------------------------
    Oruçluyken araç kullanmak beni deli ediyor.

Sinirliyim, asabiyim her an kavga çıkartmaya hazırım. Hele bir de trafik yoğunsa o zaman bana kimse yaklaşmasın.

Sizde de aymı sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 10 Temmuz 2013; 1:05:51 >

• o zaman trafiğe çıkma çıkıyorsan kendini kontrol edeceksin

bide mantıksız hareketler yapanlar var onlar tam hıyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Zorunlu haller dışında çıkmam zaten asla kan şekerim bu derece düşükken
  • Ankara'daysan dövebiliriz seni istersen, stres atmış olursun hem

Şaka bir yana, sakin olmaya çalışın; fevri bir davranışınız nedeniyle acı verici sonuçlar doğabilir.
  • Bende böylelerine sinir oluyorum.Tutmayın kardeşim sanki zorla tutturuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ankara'daysan dövebiliriz seni istersen, stres atmış olursun hem

Şaka bir yana, sakin olmaya çalışın; fevri bir davranışınız nedeniyle acı verici sonuçlar doğabilir.

Benim gibi çok kişi var trafikte, görüyorum Ankara'da ve İstanbul'da.
  • Tutmayın arkadasım ozaman oruc sadece ac kalmak degıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç çalışırken LPG almak.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Bende böylelerine sinir oluyorum.Tutmayın kardeşim sanki zorla tutturuyorlar.

Bende böylelerine sinir oluyorum!

Sana soracak tutup tutmayacağını!

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Tutmayın arkadasım ozaman oruc sadece ac kalmak degıl

Sakin olanlar nasıl oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Bi trafik bir de forum geriyor insanı zaten
  • oruçlu iken daha sabırlı olunması lazım, bu bir ibadet, acıktık diye sinirli olacaksak ne anlamı var.
  • Oruçluyken araba kullanılmaz, trafikteki insanları kimsenin tehlikeye atmaya hakkı yok!!!

Böyle ibadet mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Merhaba arkadaşlar;

Oruçluyken araç kullanmak beni deli ediyor.

Sinirliyim, asabiyim her an kavga çıkartmaya hazırım. Hele bir de trafik yoğunsa o zaman bana kimse yaklaşmasın.

Sizde de aymı sorun var mı?

Uzun yolsa seferisin tutma!
    Ama şehiriçiyse zaten saatlerce kullanacak değilsiniz ya sakin olun, aksi takdirde orucunda anlamı yok boşuna aç kalmış olursunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Bi trafik bir de forum geriyor insanı zaten

Trafik hafif kalır DH ın yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Oruçluyken araba kullanılmaz, trafikteki insanları kimsenin tehlikeye atmaya hakkı yok!!!

Böyle ibadet mi olur?

Kusura bakmayın ama çok saçma yorum olmuş.
    Oruçlu olunca ne değişiyor onu anlamadım.Kırmızı da mı geçiyorum.Hız ihlali mi yapıyorum?Milletin canını mı tehlikeye atıyorum?Ben oruçlu olsamda olmasamda aynı şekilde kullanıyorum.Değişmiyor benim için.Ve çoğu kişi içinde böyledir bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

quote:

Oruçluyken araba kullanılmaz, trafikteki insanları kimsenin tehlikeye atmaya hakkı yok!!!

Böyle ibadet mi olur?

Oruçlu olunca ne değişiyor onu anlamadım.Kırmızı da mı geçiyorum.Hız ihlali mi yapıyorum?Milletin canını mı tehlikeye atıyorum?Ben oruçlu olsamda olmasamda aynı şekilde kullanıyorum.Değişmiyor benim için.Ve çoğu kişi içinde böyledir bu durum.

• Aslında oruçlu insanın trafikte daha sakin herkesten daha anlayışlı olması gerekir.Oruçlu olduğunuz ve ibadet içinde olduğunuz düşüncesini unutmayınız yeter bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

quote:

Böyle ibadet mi olur?

Kesinlikle katılıyorum, arkadaşın son sorusu, dinini bilmiyorum ama eğer müslümansa imanı zedeler. Ne demek "Böyle ibadet mi olur?" Çok talihsiz bir yorum olmuş.

Benim için de aynen böyledir durum. Diğer arkadaş da zaten bahsetmiş, uzun yola çıkıldığında seferi olunuyor ve oruç tutulmayabilir. Bizim dinimiz kolaylık dinidir. Yorumlara biraz daha dikkat etmekte fayda var.

Edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 12 Ağustos 2012; 13:20:48 >

• Öfkeyle kalkan zararla oturur..!!

sakin olun...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.