bu dönem teşekkür alacakken geometri 1 geldiği için alamadım ve ortalama epeyi yüksek. geometri birinci dönemde 1'di yani tek sıkıntı geometri sizce geometriden ortalama yükseltme sınavına girmelimiyim ?
Lise 2 - Sayısal - Anadolu Lisesi
dipnot: geometriden tüm konuları çok iyi biliyorum ve testleri çözüyorum ama sınavda bir türlü yapamıyorum.
bi kere teşekkürü hak etsen bile vermiyorlar yani eline teşekkür belgesi geçmeyecek. istiyorsan gir dene nasıl olsa 1 düşürme ihtimalin yok. yükselirsede yıl sonu puanın artar. ama ben hiç 2 tane birim olmasına rağmen girmiyorum . nasıl olsa ortalamam 3,40.
quote:
Orjinalden alıntı: jackal971
bi kere teşekkürü hak etsen bile vermiyorlar yani eline teşekkür belgesi geçmeyecek. istiyorsan gir dene nasıl olsa 1 düşürme ihtimalin yok. yükselirsede yıl sonu puanın artar. ama ben hiç 2 tane birim olmasına rağmen girmiyorum . nasıl olsa ortalamam 3,40.
yok geçen senede aynısı matematik dersinden oldu hem böyle oluyor (2.dönem) geçen sene hocaların ısrarıyla girmiştim ama sınavdaki tutumları hiç hoşuma gitmedi sanki sınıfta kalmışız gibi konuşuyorlar. ( Sınıfta kalan arkadaşlar kusuruma bakmasın. )
çok ısrar ediyolar gel kurtar diye ama ben gitmiyom ne gitçem bana uzak kalıyo okul 3 ytl yol parası + sınav için 2x2=4 ytl. toplam 7 ytl niye veriyimki hem geçiceğimide sanmıyorum. dersler: felsefe,ingilizce