Şimdi Ara

ortalama seviye exceli ortalama bir pc kullancisi ne kadar zamanda ogrenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta boyunca sürekli anlayarak pratik yaparsanız öğrenebilmeniz mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icatcikartmayav

1 hafta boyunca sürekli anlayarak pratik yaparsanız öğrenebilmeniz mümkündür.

sagol hocam basladim. calimsya

• Sıfırdan başladığınız için kendinize yazılı bir kaynak bulup sırayla çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim. Bunun yanında her okuduğunuzun da videosunu bulup izlerseniz ve pratik yaparsanız yararınıza olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icatcikartmayav

Sıfırdan başladığınız için kendinize yazılı bir kaynak bulup sırayla çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim. Bunun yanında her okuduğunuzun da videosunu bulup izlerseniz ve pratik yaparsanız yararınıza olacaktır.

hocam youtubedan guzel bir egeitim buldum ondan ilerliyorum videodakile kendim yapihorum daha sonra g

• Excel in greys anatomiden kalin kitaplari var ortalamadan kastin nedir bu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin zamanı olmaz, ne kadar çokilgilenirsen kilgilenirsen o kadar kısa zamanda öğrenirsin, önemli olan öğrenmek değildir deneyim kazanmaktır, yoksa excell 1 haftada da öğrenirsin, zaten kendi kendini öğretiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

www.vidoport.com 'a üye olmanızı öneririm. A'dan Z'ye Excel eğitimlerinizi istediğiniz hızda ve zamanda alabilirsiniz.

Saygılarımla,
    www.vidoport.com
    Ömer BAĞCI
    vidoport.com
    A'dan Z'ye Excel eğitimleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.