Şimdi Ara

Ortalama 85 lvl olma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba günde 3 saat oynayarak 85 ne zaman olurum sizce üst karakterlerim var aynı accountda class warlock

• adam gibi oynarsan 5-6 gün heralde en fazla
  • warlock ile bu sürede hangi tanlentla oynamalıyım
  • gunde 2 3 saat oynayarak hızlı bı sekılde lvl kasmak ıstıyorsan tank yada healler olmanı tavsıye ederım dungeon sırası felan dps lerde 10 20 dk da felan gelıyor tankda healde en fazla 2 3 dk tabı sen bılırsın
  • her dungeona girişte quest alınabiliyor mu ? 1 den fazla yapmak mümkün mü?
  • hemen hemen her dungeon girişi quest var ama sadece 1 kere yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lpburak

warlock ile bu sürede hangi tanlentla oynamalıyım

En çok hangisiyle oynamaktan zevk alırsan onla oyna, levelingde kötü olan bir spec yok.

Dotlarını dizip fearlayarak oynamak istiyorsan affli ol,
    Daha çok petine odaklanmak istersen demo ol,
    Mage gibi daha fazla burst damage ile oynamak istersen destro ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 14 Temmuz 2011; 11:13:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Undead Warlockumu açtım. Undead açtım çünkü PVP için en güzel faction skillerden birine sahip olması. İçimde hala bir Bloodelf isteği var gibi. Dün akşam 3 saat oynadım ve 20 lvla ulaştım. Gerçekten keyif aldığım bir quest macerası oldu Lady Sylvanas Windrunner questleri ile. Elite npclerin yardımları ile questleri çok hızlı gidiyor. Bu akşam 30 olurum herhalde. Talent olarak Des verdim hızlı şekilde combat bitirebilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lpburak

Undead Warlockumu açtım. Undead açtım çünkü PVP için en güzel faction skillerden birine sahip olması. İçimde hala bir Bloodelf isteği var gibi. Dün akşam 3 saat oynadım ve 20 lvla ulaştım. Gerçekten keyif aldığım bir quest macerası oldu Lady Sylvanas Windrunner questleri ile. Elite npclerin yardımları ile questleri çok hızlı gidiyor. Bu akşam 30 olurum herhalde. Talent olarak Des verdim hızlı şekilde combat bitirebilmek için

Undeadin görünüşü çok çok mükemmel ve neredeyse bütün classlara çok yakışıyor. Racialları da güzel dediğin gibi, ama blood elfin racialları da undeadinkilerden kötü değil, eğer blood elf oynamak daha çok istiyorsan hazır daha yüksek level olmamışken blood elf açabilirsin.

Ufak bir not: Konu racial olursa en iyi warlock racialları orc'undur. Ayrıca warlockların reyizi Gul'Dan da bir orctu.

• Sadece quest yaparak toplam oynamasuresi olarak 4gunde olursun oda 2-3 hafta yapar sadece dungeon yaparak bu sure uzar ozellikle de dps isen. Yani suan dungeon sirasindayken quest yaparak ilerlemek en mantiklisi. Ama bana gore levelling demek quest demek oldugu icin quest yapmayi daha cok seviyorum.
  • Warlockta cidden spec pek önemli değil hepsinde rahat kasarsın sonucta hepsi dps . zevkine göre oyna
  • Warlock en iyi leveling talenti şu an Demonology. Battlegroundlarda yanında Felguard ı gören dalmadan önce tereddüt eder.Manan çabuk tükenmez, agro kolay kolay kaymaz,Hp in yüksek aldığın damage az olur.Elite questlerini zorlanmadan tek başına yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contik -- 15 Temmuz 2011; 17:39:47 >
  • 5 6 günde imkansız 85 e gelmen max 60 civarina gelirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.