Şimdi Ara

Ortalama 1500TL'ye Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Babamı, geçen sene ilk defa akıllı telefona geçtiği Samsung S3 Mini'den kurtarmak ve sınıf atlatmak istiyorum. Ayrıca iş için bir de Nokia X2 kullanmakta olduğundan çift simli bir telefon alarak onu çift telefon yükünden kurtarmak istiyorum.

    Kendisi akşamları sosyal medyada fazlaca zaman geçirip bol bol internet üzerinden tavla oynayan tipik baba figürü sergiliyor. Şarj her ne kadar önemli bir konu olsa da zaten 18.00'dan sonra evde olduğundan 3000mAh ve üzeri bataryaya sahip ve 5 inç'den büyük her telefon işini görecektir. Bu noktada bütçem ortalama 1500TL civarında ve aşağıdaki telefonları gözüme kestirdim. Siz hangisini önerir siniz acaba?

    Gözümü her ne kadar Xiaomi Mi 6'ya diksem de operatör sorununun olduğunu duydum zira babamın Turkcell ve Turk Telekom olmak üzere iki ayrı hattı olduğundan bu durumun sorun olabileceği kanısındayım. Gene de kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Lakin gönlüm Samsung C7 Pro'dan yana.

    Sizce bu şartlarda hangi cihaz tercih edilmeli yada bu dördü dışında başka bir tercihiniz var mı? Ve distribütör yahut Türkiye garanti durumları ne denli önemlidir? Tavsiyenizi bekliyorum.

    Ortalama 1500TL'ye Telefon Önerisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 15 Mart 2018; 0:39:36 >







  • bence lenovo p2 veya samsung j7 pro alınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 liraya gm5 plus fazlasıyla yeterli olur daha fazla para vermeye gerek yok bence , benim peder de okeyci lenovo a7000 ile
    mutlu mesut yaşamakta ...
  • ben de mi6 dışındaki 3 telefon arasında kaldım arkadaş için bakıyorum
  • HTC 10 ITHALATCI GARANTILI 1600 TL BENDE BUNU DUSUNUYOM
  • Tekrar merhaba arkadaşlar. Mi 6'nın ekranının babam için gerçekten de küçük olabileceği kanısına vararak F/P babında aşağıdaki 2 modelden birini almaya karar verdim. Sizce tercihim hangisinden yana olmalı?

    Ortalama 1500TL'ye Telefon Önerisi
  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde ki bilgilere fazla takılmamak gerekir. Bu ikisi arasından Samsung daha mantıklı olacaktır.
  • Sabır ile yardımcı olmaya çalıştığınız için canı gönülden teşekkürler arkadaşlar. Lakin Xiaomi'nin diğer modellerini araştırdıkça F/P olarak düşünüp daha da çıkmaza giriyorum. Hemen hemen hepsinin babamın işini göreceğinden emin olduğum diğer daha ekonomik seçenekleri de ekledim. Hazırladığım son 6 telefon arasından hangisini alacağım konusunda o kadar kararsızım ki. Son bir kez önerileri alabilirsem kafamda bir şeyler şekillenecek.

    Ayrıca Xiaomi Redmi Note 4 ile Rexmi Note 4X arasındaki fark nedir anlamış değilim ikisi de çift sim'li sonuçta. Hatta 6 model de çift simli. Bir bilgisi olan var mı?

    Ortalama 1500TL'ye Telefon Önerisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 1 Nisan 2018; 18:4:39 >




  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Hocam Xiaomi marka telefon almayı kafana koymuşsun anlaşılan. Benim tavsiyem ithal telefon almaman yönünde. Ama madem ki niyetine girdin; alacağın telefonun forumlarını dolaşıp sorunlarını bir araştır mobil operatörlere göre internet bağlantılarında sıkıntılar olabiliyormuş. Ve alacağın telefonu youtube üzerinde "bend test" olarak araştır, en azından malzeme kalitesi konusunda bir bilgin olur. Daha öncede belirttiğim gibi; sadece kağıt üzerindeki bilgilere bakarak telefon seçmemelisin. Eğer yapabiliyorsan almaya karar verdiğin ürünü, teşhir de bulup incelemeyi dene kasa ve ekran kalitesini. Bunları senin iyiliğin için söylediğimi de unutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.