Şimdi Ara

ortaköy, bebek sahillerinde kullanılacak motorsiklet? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viper17

Sandığın kadar sakin bi yer değil

dostum bi gun istanbula gel yada geldiginde pm at. gel bi kullan burda ya. 2 turda bana ver motoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

dostum bi gun istanbula gel yada geldiginde pm at. gel bi kullan burda ya. 2 turda bana ver motoru

Dostum plajda sürmüyoruz biz de motoru sanki Erzurum dedim

• quote:

quote:

quote:

Dostum plajda sürmüyoruz biz de motoru sanki Erzurum dedim

niye erzurumunda trafigi baya var

• Trafikle alıp veremediğin ne dostum senin

Araba sürerken şu çarpacak bu çarpacak diyormusun Tak hella kornanı tiger egzoz u nu bak bakalım kim yol vermiyo sana

ortaköy, bebek sahillerinde kullanılacak motorsiklet?

• quote:

oncelikle merhabalar arkadaslar.

hic motor kullanmadim. ehliyetimde yok. yeni alacagim insallah. dun arabayla dolmabahce sahilindeki trafikten sonra motorla gidip gelmeye karar verdim. oncelikle motorsiklet 6-7 bin tl civari kaliteli ve dış gorunumu iyi olmali.pahali mekanlara girecegiz sonucta. otomatik vites olmali..birde beylikduzunden gidip gelmek 100 km yi buluyor. sizce tehlikeli olur mu? yada aracimla motoru bi yere kadar tasiyip motorla mi devam etsem daha mantikli?

degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

Kesinlikle vespa öneririm eğer yeni başlıyorsanız ve sadece zevk içinse.
    Ama eğer gerçekten bir motosiklet zevkine varmak isterseniz, kişisel tercihinize göre değişir tabi ama düşük cc`li bir spor motosiklet alabilirsiniz daha sonra kendinizi geliştirdikçe cc`yi yükseltebilirsiniz ama Piaggio Vespa`ları düşünmenizi öneririm. Trafikte araba gerçekten çekilmez halde can sıkıyor ama hiçbir motor bir arabanın verdiği rahatlığı veremez bu motor goldwing bile olsa..

• adam sizle kafa buluyor sizde ugrasıyorsunuz dh ahalisi.

beylıkduzunden gelıceksın benım semtımde pahalı mekanlara girerken paket olursun birader
  • onerileriniz icin tek tek tskler arkadaslar. aklima honda cbr 125 yatti. hem spor hemde cok hizli bir motor degil. tek problem bebekle beylikduzu arasi gidis gelis 100 km olmasi sizce fazla bir degermi yeni ogrenen biri icin bu kdr yol arkadaslar?

• quote:

onerileriniz icin tek tek tskler arkadaslar. aklima honda cbr 125 yatti. hem spor hemde cok hizli bir motor degil. tek problem bebekle beylikduzu arasi gidis gelis 100 km olmasi sizce fazla bir degermi yeni ogrenen biri icin bu kdr yol arkadaslar?

Eger kask konusunda ayni dusunuyosan insallah almazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

onerileriniz icin tek tek tskler arkadaslar. aklima honda cbr 125 yatti. hem spor hemde cok hizli bir motor degil. tek problem bebekle beylikduzu arasi gidis gelis 100 km olmasi sizce fazla bir degermi yeni ogrenen biri icin bu kdr yol arkadaslar?

Eger kask konusunda ayni dusunuyosan insallah almazsin

kardes bu sicaklarda nasil kask takiyorsunuz? bi taktigi filan varmi? ne biliyim bu sicaklarda cehennem gibi olur kaskin ici.

• bu sıcakta kask mı takılırmış ne demek arkadaşım ? bırak kaskı shoei, arai markaları var hiç duydun mu bilmiyorum ? shoei xr1100 modelini kullanıyorum fiyatı 1200 tl , sence ben manyak mıyım hem sıcakta 1200 lira bayılıp kask alıyorum hemde kafama takıyorum, haa dirseğine takıpta gezersin ama fazla yaşamazsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

bu sıcakta kask mı takılırmış ne demek arkadaşım ? bırak kaskı shoei, arai markaları var hiç duydun mu bilmiyorum ? shoei xr1100 modelini kullanıyorum fiyatı 1200 tl , sence ben manyak mıyım hem sıcakta 1200 lira bayılıp kask alıyorum hemde kafama takıyorum, haa dirseğine takıpta gezersin ama fazla yaşamazsın ;)

tamam onemli bir gerec ama terlemiyormusunuz icinde? ben onu merak ediyorum.

• quote:

quote:

bu sıcakta kask mı takılırmış ne demek arkadaşım ? bırak kaskı shoei, arai markaları var hiç duydun mu bilmiyorum ? shoei xr1100 modelini kullanıyorum fiyatı 1200 tl , sence ben manyak mıyım hem sıcakta 1200 lira bayılıp kask alıyorum hemde kafama takıyorum, haa dirseğine takıpta gezersin ama fazla yaşamazsın ;)

terliyoruz ama yapcak bisey yok ustte ve cene bolumunde hava girisleri var yuksek suratlerde cok terlemiyosun ama duran trafikte fena :)

• quote:

quote:

İstedigin kadar terle takmak zorundasin simdi mantigin almiyor ama kaza yaptiginda anlarsin ne demek oldugunu. Eger terlemeyi bu kadar kafaya takiyosan arabaya bin klimayi ac

• Honda pcx modeli hem gorunusu guzel gsterisli hemde otomatik bites tavsiye ederim

• Kask korumuyor diyorsun terletiyor diyorsun korumalar korumuyor diyorsun motor istiyorsun.İnşallah motordan düştüğünde kaskın ve kıyafetlerin olurda anlarsın korumanın faydasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domelyan -- 3 Ağustos 2012; 20:41:57 >
  • honda pcx full otomatik sunroof lu kanka:)

şaka bir yana hem görünüş olarak hemde motor olarak çok tatminkar ve kaliteli fiyatta sana uygun 150 lilik motor
  • quote:

quote:

emin ol terlemek,peter cech gibi gezmekten iyidir

• aklim honda pcx e kaydi. cunku otomatik vites ve tam acemi işi:) peter cech ornegi iyiydi:D geceleri yollar bosken kaski cikaririm. zaten geceler cikarim

birde arkadaslar merak ettigim bu scooter turu motorsikletler hizli giderken cukura girdiginde devrilme olasiligi varmi dengeyi kaybedip?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

honda pcx full otomatik sunroof lu kanka:)

şaka bir yana hem görünüş olarak hemde motor olarak çok tatminkar ve kaliteli fiyatta sana uygun 150 lilik motor

oncelikle yukariya mesaj yazdim onuda oku dostum:)

konudaki arkadas kymco scooter onerdi tekerlekleri daha buyuk diye. sizce kymco ile honda scooterlarinin kalite farki varmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

honda pcx full otomatik sunroof lu kanka:)

oncelikle yukariya mesaj yazdim onuda oku dostum:)

konudaki arkadas kymco scooter onerdi tekerlekleri daha buyuk diye. sizce kymco ile honda scooterlarinin kalite farki varmi?

kymco iyidir ama honda ya göre kalite farkı da vardır ayrıca hondanın motor ömrünü düzgün kullanımlarda 300.000 km olarak belirliyorlar kymco da ise bu rakam biraz daha düşük kalıyo ayrıca kymcoda vibrasyon yani titreşim pcx e nazaran bariz ortada ikisinide kullanan birisi olarak söylüyorum param olsa pcx den şaşmam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.