Bildirim
ORTAKLAR ARANIYOR! - Web ve Yazılım Projelerimiz İçin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanacaginiz platform ve yapacaginiz projelerle ilgili biraz dah aciklayici olursaniz bizde daha acik olabiliriz diye dusunuyorum.
Kolay Gelsin -
evet yapacağınız porje hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur...
hangi dil ile yapılacak mesela ? -
evet dostum konuya biraz açıklık getir benim de bazı düşüncelerim var. yer neresi -
quote:
Orjinalden alıntı: kizilelma
evet dostum konuya biraz açıklık getir benim de bazı düşüncelerim var. yer neresi
Aynen -
Öncelikle cevabımızı geç yazdığımız için özür dileriz.
Arkadaşlar düşünmüş olduğumuz projeleri saymaya kalksak baya yer tutar bununla ilgili arzu edenler gmgturkey@hotmail.com adresinden MSN Yoluyla iletişim kurabilir ve bilgi alabilirler.
Yinede kısaca birşeylerden bahsetmek gerekirse;
Yeni yeni yapılandırmaya çalıştığımız firmamızla birçok alanda projeler üretmeyi amaçlıyoruz.Bu projeler genel olarak Internet ve Yazılım alanında olan projelerdir.
Bununla beraber firmalara outsourcing kapsamında hizmetler sunmaktayız.
Duyuruyu yazmaktaki amacımız ; Gerçekleştirmek üzere olduğumuz bu firma hedefimizin içerisinde Ortak veya Çalışan Olarak yer almak isteyen tüm arkadaşlarla iletişime geçerek şimdiden altyapımızı tamamlamak istiyoruz.Bunun içinde mutlaka davetimizi değerlendirmek isteyen arkadaşların bir uzmanlığa sahip olması gerekiyor.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
-
selamlar,
ben pek fazla msn kullanmıyorum ancak projenizle ilgilenmek istiyorum.
işin içeriği hakkında ve çalışmayı düşündüğünüz ortak / personel nitelikleri hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.
iletişim için imzamdaki mail adresini kullanabilirsiniz.
aynı zamanda msn adresimdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X