Şimdi Ara

Ortak düşman ''Galatasaray'' ve Galacticos sendromu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapılan son transferlerle ve yakanılan havayla türkiyedeki ortak ''fenerbahçe'' düşmanlığı bile neredeyse 2. plana atıldı farkediyorsanız. Trabzonundan beşiktaşına beşiktaşından fenerbahçesine bursasporuna herkes galatasaray hakkında olumsuz şekilde atıp tutuyor. Ve galatasaray taraftarı 2 sene önceki beşiktaş taraftarının geldiği gaza gelmiş gibi görünüyor bana.

• Dostum 2 sene önceki BJK taraftarı neye dayanarak 17 de 17 dedi anlamıyorum daha hayatlarında 5'te 5 görmüşlermi ? ama bu camia daha önce ne kupalar gördü ne kupalar ve aynı hocayla şimdide biz bjk gibi iskeleti bozmuyoruz dikkat ettiyseniz Defans-Ortasaha forvetteki 1 kişi dahil kadro aynı sadece kanatlara ve yedek forvetler aldık(umut).VE aldıklarımız kendini ispatlamış türk oyuncular bizde şampiyon olduk hesabımızı kitabımızı buna göre ayarladık yani borç falan yapılmıyor.Zaten ünal aysal eğer avrupaya gidersek kaliteli oyuncular gelir ama tr için bu kadromuzu koruruz demişti.

bize olan düşmanlık değil kıskançlık herkesin oyuncusunu parayı basıp alıyoruz ve Fatih Terim faktörüde var bütün yerliiler onlarla çalışmak istiyor.Sercan S. in babası bile fatih terimle çalışmasını isterim demişti.
  • Geçen sezondan kalan iskelet var. Onun üstüne seviye atlatıcak oyuncular alındı veya alınacak. Herşeye sıfırdan başlanmıyor yani bunu herkesin anlaması lazım.
  • Beşiktaş 2 sene önce başında FT gibi bir hocayla mı o kadroyu kurdu, Ünal Aysal yönetimi gibi bir yönetimle mi o kadroyu kurdu? Hayır. O yüzden bu BJK saçmalığını söyleyenler ya futboldan anlamıyor yada rakip takımın çekemeyen taraftarı. Göreceksiniz bu senede şampiyon olacağız, üstüne üstlük CL'de başarı elde edeceğiz.
  • Kömüş'ün günlük provokatif konusuna hoşgeldiniz.. Her açtığı konuya şunu yazıyorum yine yazacağım..

Nick-Mesaj uyumu.. Kömüş..
  • Galatasaray 3 Kulvarı bir arada götüremez diye düşünüyorum.Mutlaka yorulmalar olacaktır
  • Ne Y.D gibi bir yönetime sahibiz, nede defol demirören diyip yıldız oyuncu getirince gaza gelen bir taraftar profilimiz var. Kiminle aynı kefeye koyduğunuza dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

Galatasaray 3 Kulvarı bir arada götüremez diye düşünüyorum.Mutlaka yorulmalar olacaktır

Nasıl götüremez ? Geçen sene as oynayan emre-engin-necati gibi adamlar bu sene yedek olacak..Culio-Danny-Umut bu adamlar da yedek kadroda olacak..Galatasaraydan şuan 2 takım rahat kurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Kömüş'ün günlük provokatif konusuna hoşgeldiniz.. Her açtığı konuya şunu yazıyorum yine yazacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Kömüş'ün günlük provokatif konusuna hoşgeldiniz.. Her açtığı konuya şunu yazıyorum yine yazacağım..

+1http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%C3%B6m%C3%BC%C5%9F
  • Galatasaray şike, teşvik, teşebbüs işlerine girmediği, rakiplerinin temas halinde bulunduğu futbolculara teklif götürmediği, şampiyonluk yarışında olduğu takımlardan birinin diğerine yatacağını ima edip o takımın teknik direktörüne, futbolcularına, yönetimine.. saygısızlık etmediği, stadını elinden almaya çalışanlara karşı dik durduğu için düşman ilan edilecekse şeyimde değil açıkçası.
  • Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan-Melo-Selçuk-Elmander

Problem?

Ne diye havaya girelim? Onlar korkup, her yazdığımızı öyle algılıyorlar.. Yoksa sıkıntı yok, bu takım her türlü liderliğe oynar, kimsenin sıkıntısı olmasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.