Şimdi Ara

Orta seviye matematik denemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3-4-5, metin, apotemi var fakat çok zorlar 3-4-5'in seviyesini beğendim bir tek moralimi bozdular. 3-4-5'e yakın seviye önerisi olan var mı? 3-4-5 keşke 15 tane falan yapsaymış bitecekler diye dokunamıyorum da

• Metinle 345in seviyesi yakin gibi geliyor bana hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Metinle 345in seviyesi yakin gibi geliyor bana hocam.

Hocam ilk 3 deneme güzeldi ama 4. deneme falan ne öyle ilk 5 soruya 15 dk ayırıp 2sini çözemeyince kapattım. Bilmiyorum belki de şu an kafam dağınık o yüzden çözemedim ama hevesim kaçtı.
  • sonuc aldım ben
  • Türkçü Bey kullanıcısına yanıt
    Kırmızı olan mı reis?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çap yayınları nasıldır başlangıç için düşünülebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rick-Grimes-

Kırmızı olan mı reis?

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunları alırken büyük ihtimal zor diye aldın sonra çok zormuş yapamadım diyonuz şu kafayı bi yaşamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

bunları alırken büyük ihtimal zor diye aldın sonra çok zormuş yapamadım diyonuz şu kafayı bi yaşamak istiyorum

Bunları çözmeyeceğim, çöpe atacağım diye bir şey yazmış mıyım ben oraya bak bakıyım aksine çoğunu çözdüm ama sıkıldım artık deneme çözerken ter ter olmaktan kafa dağıtmalık orta seviye deneme önerisi istemişiz sonra kalanları bitireceğim. denemeler zor diye ağlayan falan yok yani anlayacağın boş boş konuşuyorsunuz.
  • Esen 10lu alabilirsin, foruma göre çok kolay ve çöp ama piyasaya göre orta.

• Endemigin seviyesi nasıl acaba?

• Endemik aldım ama o kadar da güzel değil gibi. Ciddi ciddi piyasada deneme yok onu farkettim.
    Metin: 3. deneme sonrası aşırı kasıntı ilk 5 soruda kapattım. İlk üçü güzeldi.
    Sonuç Derece: Çok kasıntı
    Üç-Dört-Beş: Mükemmel
    Apotemi: bu da kasıntı ama bence metin ve sonuç'a göre kaliteli bir kasıntılık
  • Binot bence orta yani türev soruları güzel mat1 kısmından benim daha çok hatam çıktı gerçi 1.denemesinde geosu da orta analitik soruları var 5li bence bunu da çözebilirsin sonra 345 e geçersin ben öyle yapmayı düşünüyorum sonuç metin 345 20 gün kala falan çözücem

• hocam bırakın en zorları çöze çöze kendinizi hazırlayın sınava. 1 hafta zor gelecek 2 hafta zor gelecek maksimum. bi yerden sonra zor falan gelmeyip tık tık yapmaya başlayacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç derece

• Bende sonuc yayinlari kirmizi olani tavsiye edebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.