Şimdi Ara

Orta düzey bir anadolu lisesinden TIP kazanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok mu zor beyler ? Herkes,gidemezsin çok zor gibi şeyler söyleyip hayallerimi yıktı biraz babam bile...

• çok çok zor
  • Sıkı çalış sen , sene sonunda şu gifleri göster onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 2 Temmuz 2013; 2:55:01 >
  • kesınlıkle degil bu senınle alakaalı kardes gormedın hrealde forumda bı arkadas meslek lısesı mezunu ılk yıl 50k da 2.yıl 3k ya gırmıs bu kesınlıkle snn calısmanla alakalı mesela bende orta duzey bır anadolu lısesındeyım su an fakat hedefım ılk 5-10k itü veya odtude muhendıslık dusunuyorum bugun yavastan baslladım calısmaya ıns su ramazanda tempomu artıracagım
  • Eczacilik da guzel bolum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam benimle aynı liseden mezun onada herkes kazanamassın vs gibi sözler söylerdi şimdi ankara hukuk ta,yani önümde güzel bir örnekte var aslında...
  • 440 puanla girdim beyler,içinizde tıpta okuyan büyükler varsa onlarda yazsın lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imkansız demek yeridir kardeşim moral bozmak istemem şimdi söyle düşün adam fen lisesinde yazılı soruları ösym den bile zor bu adam sınava yazılılarda hazırlanıyor ama senin lisen kolay sora sora eğitimi kötü vere vere geçiriyor ha sen 3 sene çalışırsın sıkı bi şekilde neden olmasın ama 1 sene imkansız bence
  • bu bence seninle alakalı bi durum evet fen liselerinde kaliteli hocalar var ama bence orda öğretilen en önemli şey ders çalışma temposu öğrencilerin birbirinden gaz alması ve emin ol sana sınavda ne ispatları ne de müfredattan çıkmış saçma sapan şeyleri soracaklar aksine sırf hocaların bile kitaptan okuduğu ve hatta bazen onu bile yapmadığı yıldızsılar hadronlar vs. soracaklar yani bence lise pek de önemli değil taban puanı 400 olan bi liseden bile her yıl tıp çıkarabiliyorlar
  • Benim de aklıma takıldı.liseye geçiş sınavlarında 8000.olmuştum tabi 6.sınıfta yattım ondan da oldu biraz.lise sınavında aynı dereceyi alsam istanbulda tıp tuturma şansın yok.gerçi kendime güveniyorum en azından çalışınca başarabildiğimin farkındayım.8.sınıfta çalışmış ve o yılın 1.si olma şansını basit bir soruyla kaçırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChandlerBing -- 2 Temmuz 2013; 5:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer İstanbul'da düşünmüyorsan kolay bile sayılabilir. Orta yüksek arası bi anadolu lisesi mezunuyum. YGS-2 22k LYS-MF3 9k. Edirne Düzce vs. yerlere yetiyor bu şekilde. İnanırsan olur.
  • artık değil. nasıl bir altyapın olduğu tabi ki önemli ancak olay senin yazın ve son sene içindeki çalışmana bakar.
    fen lisesi mezunuyum. senede 100 mezun veriyorsak, 50 si ilk senesinde 20 si ikinci sene tıp yazar, 10-15 kişi mühendislik, eczacılık, diş v.b. yazar (burda ilk veya ikinci sene ayrımı pek yok, rastgele oluyor? gerisinden de bir halt olmaz. bizim okulun durumu bu. eskiden fen lisesinde olmamız aobp sayesinde bizi anadolu liselerinden öne geçiriyordu lakin artık benim kendimce haklı sebeplerimle karşı çıktığım şekilde obp de okul etkisi kaldırıldı. dediğim gibi benim okulumun yarısı ilk sene açıkta kalır, şehrin 2. 3. ve 4. anadolu liselerinin (tabi burda anadolu lisesinden veya anadolu lisesini kazanabilecekken burs alarak veya almayarak özel liselere gidenleri de dahil ediyorum) derecelik öğrencileri ki toplamda yine bizim kadar eder, bizim öğrencilerle aynı yapar ya da geçerdi.

biraz karışık oldu, özet geçeyim; bizim şehrin ilk 10bine soktuğu adamların üçte biri bizim okulun mezunudur, üçte birinden biraz fazlası bizim okulu yazmak yerine özel fene gitmiş ya da bizim okuldan bıkıp özele gitmiş öğrenciler, son üçte birinen biraz azı da şehrin 2. 3. ve 4. anadolu liseleri ağırlıkta olmak üzere geri kalan okullarından çıkar. senin o son kısma girmen lazım. çalışırsan girersin.

• Hepinize teşekkür ediyorum abiler,ablalar beni yapabileceğime inandırdığınız için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.