Şimdi Ara

orta çağ strateji oyunu önerisi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar orta-çağda geçen toprak geçirme,savaşma vs.olan strateji önerirmisiniz??

sistem E2140 1.60 ghz,1gb ram,512 mb 8800gt ekran kartı

• yanlış değilse : medieval 2 total war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 26 Eylül 2010; 18:39:21 >
  • stronghold warchest deneyebilirsin veya ek paketi stronghold crusader (ek olarak araplar var)
    daha gerçekçi kendin oynamak istiyorsan mount&blade warband'i dene (fazla oynarsan sıkar :)) strateji değildir ama orta çağ tek adam kullanırsın köy ve toprak sahibi olursun vs.
    napoleon total war (orta çağa girmez ama)
    rome total war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElPresidente -- 28 Eylül 2010; 21:33:51 >
  • ben olsam age of empires 3 derdim ama eğer farklı birşeyler denemek istiorsan medieval 2 total war uygun
  • Stronghold Crusader zevkle bitirdiğim bir oyundu...
  • Aslına bakarsan ardeş age of empires derim ben.Ama bir arkdaşım bana battleflıght (herhalde yanlış yazdım)toprak ele geçirmekten bahsediyordu ama daha eskiden türk olarak bir oyun vardı türkler yapmıştı kardeşim.Adı mounth and blade:warband buda güzel.İmparotorluk kurup ordular alabilir.Kale ve köyleri fet edebiliz ben bu kadar
  • Eskiden seven kingdoms adinda bir oyun vardi.Cok zevkli idi.Bir goz atmani oneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingoflegends

Eskiden seven kingdoms adinda bir oyun vardi.Cok zevkli idi.Bir goz atmani oneririm.

ilk bilgisayar oyunlarımdan biriydi demosunu saatlerce oynamıştım
  • Daha diplomasiden uzak askeri birimleri yönetmek altın taş tahta toplamak gibi işler istiyorsan Rise Of Nations

Daha çok ülke haritasında geçen diplomasi bol savaş birlikleri yüzlerce görünmeyen ve STRATEJi dehası birşey istiyorsan Civilization 4 Beyond The Sword

Savaşları fazla olan Harita ekranında ve Diplomasiyede yeterli yer veren bir oyun istersen Medievial 2: Total War
    Ortaçağda kendi Şövalyenle ordu kurup yavaş yavaş krallığa erişmek ve büyük alanların hakimi olmak istersen Mount And Blade Warband

Ama bu dediğim oyunların hepsi başlıbaşına muhteşemdirler.1 bilgisayarda 4ü yüklü olamaz,eğer birini çok iyi biliyorsan bitirmeden diğerine geçemezsin.
    en Kolaydan en zora doğru;; Rise Of nations,Mount and Blade,Medieval 2 total war,Civilization 4 Beyond The sword olarak dizerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

Orijinalden alıntı: kingoflegends

Eskiden seven kingdoms adinda bir oyun vardi.Cok zevkli idi.Bir goz atmani oneririm.

ilk bilgisayar oyunlarımdan biriydi demosunu saatlerce oynamıştım

Ne oyundu be.Az mi gecelerimizi sabahlamistik.Bu oyunun yeni surumu var mi acaba?
  • ya aga bence orta çağ oynu diyon ama sarmıyo o tür ya . en iyisi antik çağ oyunları mütiş bişe . özellikle stratejini oturttun mu benzersiz tat alıyosun . age of mythology the titans oyna bence bağımlısı olursun ..

en büyük farkı empiresin grafiklerinin cok kötü mitolojinin ise mükemmel olması. yapay zekasıda mütis çalışıyor.
  • yha solediklerinizden 1 tane kötü çıkmadı :D evet ama sonuçta klasiklerden age of empires, seven kingdoms falan bunlar i,yidir pc nin çok iyi olmasınada çok gerek yok :D bunlar tavsiyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

yanlış değilse : medieval 2 total war

+99999
  • Şiddet ile Medieval 2 Total War ;)
  • Anno 1404 araştir sistem özelliklerini kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: =lachesis=

arkadaşlar orta-çağda geçen toprak geçirme,savaşma vs.olan strateji önerirmisiniz??

sistem E2140 1.60 ghz,1gb ram,512 mb 8800gt ekran kartı

Size http://www.antikcag.com ve http://www.eskicag.com öneririm.. Gerçek zamanlı online tarihi strateji oyunları.. %100 yerli sermaye :)

Antik Çağ Strateji oyunu için tıklayın.

• Seven Kingdoms eskiden bende oynardım ama windows 7 de çalışmıyor
  • ortaçağda geçmiyor ama bu oyunuda eminim çok seveceksin: europa universalis 4 ayrıca crusader kings 2(o ortaçağda geçiyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.