Albüm bir şekilde sızdı ve şu anda dinlemekteyim. Ekşide yazdığımı aynen kopyalayarak başlıyorum:
son albüm all is one malum ortamlara düşmüş olan gruptur ve an itibariyle dinlenmektedir. ama yok vurmayın hemen, all is one'ın türkçe versiyonunu da içeren dijipack siparişi de verilmiştir almanyalardan.
albüm bir önceki albümdeki ağzı açık bırakan akışkan ve sanat dolu havadan biraz uzaklaşıp çoğunlukla ortadoğu ezgilerine ağırlık vermiş ve kanun, gırtlak nameli vokal ve bizim de kullandığımız akorda yaylılarla türk müziği dediğim duruma alışmış olanlara hiç yabancılık çektirmemektedir. ayrıca koro kısımlar da öne çıkmıştır.
Albüm bir The Never Ending Way of ORWarriOR değildir arkadaşlar kabul edelim. Daha arabesk olmuş ve baştan aşağı buradan vokal tipleriyle enstrümanlar üstüne kurulmuştur. Tabi bir grubun her labümü aynı olacak diye birşey yok.
Bu arada Kurban Bayramında ayın 15'inde Anakra 16'sında İstanbulda olacaklarmış.
Duyurulur ;)
Konsere bir aksilik olmazsa akacağım. Albüm çok güzel, yazıdaki gibi bir The Never Ending Way Of OrWarrior ya da ne bileyim bir Mabool olmasa da onların bir tık altında, kendisini dinleten, beklediğime değen bir albüm. Daha önceden verilen şarkılarda Brother ile The Simple Man son derece tatlı son derece güzel şarkılar. Onların yanı sıra Let The Truce Be Known ve de Ya Benaye de severek dinlediğim şarkılar. Dün gecemi neşelendirdi bu albüm. Türkiye'de en kısa sürede görmek üzere.
Brother Albümde favori şarkım bence albümün geneli güzel parçalardan oluşuyor ...
Baya iyi olmuş albüm, Our Own Messiah favorim.
Eveet, bugün itibariyle beklediğim oldu. Ve
Renkler, kontras ve önde Cd arkada DvD olması, şarkı kitabıyla tüm kutunun aslında kitap kapağı yumuşak malzemesiyle tasarlanması göz doldurdu.