Şimdi Ara

Örnek CV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum elinizde örnek cv varsa yollayabilir misiniz? teşekkürler

• Microsoft Office de örnek cv var.. Boşluklarını doldurabilirsin..
  • saol cvp için teşekkürler.
  • www.manpower.com.tr/isarayanlar/ornekcvtr.doc

Hazır halini netten buldum. Örnek olması amacıyla ekliyorum.
  • Kardeş şu sayfalara gir
    www.kariyer.net
    www.secretcv.com
    www.insankaynaklari.com
    www.yenibiris.com

ayrıca yukarıdaki sayfalarda CV bırakabilirsin.Daha sonra hazırladığın CV'leri Word'e aktar senin için yeterli

• İngilizce CV örneği, içerisinde "iş kabul etme", "iş reddetme" ve "cv yazımı" gibi konular var. Konuyla alakalı diye veriyorum, kendi uploadım Umarım işinize yarar.

edit: linki unutmuşum

http://rapidshare.com/files/35070037/09-job_applications.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 3 Haziran 2007; 23:19:12 >
  • cvplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CV Oluşturmak ??
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suzanna demek sende Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümüne kananlardansın.

Bizde kandık bir halt olmadı güya bilgisayar bölümü. Rezillik resmen.
  • Ben de istanbulda bir universiteden ayni bolumden mezun oldum ancak gereksiz bence de, yaptik bi hata . Simdi muhendislik okuyorum , meslek yuksekokullari zaman kaybindan baska bisey degil.
  • Şu CV meselesinden o kadar çok nefret ediyorum ki...

Türkçe öğretmeniyim. Özgeçmiş vb. şeyler yazsanız olmaz mı?
  • Kajmer88 hem Türkçe Öğretmeni olmuşsun bir de konuşuyorsun.

Ne güzel kadrolu öğretmensin işte maaşını alıcan az da olsa.

İşten atılma derdin yok. Hayatın kurtuldu vay be. :((

Biz de Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okuyabilseydik harika olurdu :((
  • cv nedemek bilen varmı?
  • Sadece yanlış kullanıldığını ve dilimizde giderek yaygınlaştığını vurgulamak amacıyla söylemiştim. Umarım herşey dilediğinizce olur...

Ayrıca o kadar zor değil okumak. Benim hayatım okulla geçti Hala okuyorum. Üniversite sınavlarını kazandıktan sonra ben öğretim üyesi olmak istiyorum dedim içimden. Sonra notları biraz yüksek tuttum. Bölüm başkanının gözüne girdim. Şuan hala tezimle uğraşıyorum ve hatta şuan yazıyorum da. İş birazda beşerin kendisinde bitiyor gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: METALLICA

Kajmer88 hem Türkçe Öğretmeni olmuşsun bir de konuşuyorsun.

Ne güzel kadrolu öğretmensin işte maaşını alıcan az da olsa.

İşten atılma derdin yok. Hayatın kurtuldu vay be. :((

Biz de Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okuyabilseydik harika olurdu :((

• quote:

Orjinalden alıntı: Maxat

cv nedemek bilen varmı?

curriculum vitae
  • bence bilgisayar tekn ve progr.güzel bir bölüm en azından çok yerde iş bulma imkanın var tabi işi biliyorsan 4yıllığa bile gerek kalmıyor ama tabi keşke 4yıllık mezunu olsaydım ozmn daha rahat olurdu ve daha çok bilgi sahibi olurdum tabiki..hmm buarada söylim suanda bilgisayar öğretmenliği yapıyorum :) cv istediğime bakmayın ama kadrolu değilim:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.