Şimdi Ara

Orkun Işıtmak ve 3 Adam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: So Good.

yabancı youtubelari taklit etmeye çalışan ağır liseli anca çocukları eglendirir.

Hocam bu konuda haklı değilsiniz her ne kadar türkiyedekiler yabancıların düzeyinde olmasa bile bir yerden başlanması gerekiyordu
    bundan önceleri hiçbirşey yapılmıyor diye çok eleştri vardı bence bunlara şükür etmemiz lazım ancak bu kadar oluyor
  • 2010da Orkun'la LoL'de tanışmıştık yaklaşık 6-7 ay kadar oynadık sonra o Poker Face videosuyla ilk bi yayılmıştı , ve kanal açtı falan bugünlere geldi ben gurur duyuyorum şahsen onla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allstarumut

quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

yabancı youtubelari taklit etmeye çalışan ağır liseli anca çocukları eglendirir.

Hocam bu konuda haklı değilsiniz her ne kadar türkiyedekiler yabancıların düzeyinde olmasa bile bir yerden başlanması gerekiyordu
    bundan önceleri hiçbirşey yapılmıyor diye çok eleştri vardı bence bunlara şükür etmemiz lazım ancak bu kadar oluyor

Sükretmek mi? Bu "ağır liseli" den daha iyi Türk Yayıncılar var.
    Ama maalesef ülkemizde bu tarz yapmacık hal ve tavırları olan saçma tipler iyi prim yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: Casping

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Bunu buraya yazan oxi champion yalakasaydi simdi orkun un reklamini mi yapiyorsun

oxichampion yalakasımı ? hiç bi zaman oxici olmadım zamanında subscribe olmuşluğum var

Moderatoru olmadiginda mi yalan

hiç bi zaman moderatoru olmadım? neyin kafası bu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.