Şimdi Ara

Orkun Işıtmak tan açıklama geldi (İfşa üzerine açıklama) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

Şimdi eğer Orkunu bitireceklerse bu olay vatan hainliğinden ABD'de idama kadar gider. Lakin öyle bir durum yoksa üstü kapatılır ve unutulur... Hep öyle değil midir zaten?

"ABD'de idama kadar gider"

• FourthJuly kullanıcısına yanıt
    ben şunu anlarım , dersin ki polise molotof atın demiş, polisi öldürün demiş bu yüzden bu çocuk canidir , adam değildir falan dersin anlarım , ama o videoda bariz bir kışkırtma var yani o kelime az bile ana avrat kaysa haklıdır çocuk orada,siz polisi allah falan sanıyorsunuz sanırım, o da herkes gibi görevini yapmakla yükümlü bir çalışan fazlası değil, nasıl doktor yanlış yaptığı için dayak yiyorsa ki yememeli yargılanmalı ,aynısı polis için de geçerli ama polisin yargılanması bu ülkede mümkün değil.geneli akpnin koyduğu fetöcülerden oluştuğunu biz de biliyoruz şimdi :D. polis korumakla görevli , yıkmak dökmekle değildir , sorunları çözer sorunları yaratmaz, ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki , gezide ki gibi olaylar patlak vermese idi şuan hükümet at sürüyor gerçi ama o olaylar olmasa yani ülkenin muhalif kesimi sesini çıkarmasaydı şuan bu interneti bile kullanamazdın belki de .

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

ben şunu anlarım , dersin ki polise molotof atın demiş, polisi öldürün demiş bu yüzden bu çocuk canidir , adam değildir falan dersin anlarım , ama o videoda bariz bir kışkırtma var yani o kelime az bile ana avrat kaysa haklıdır çocuk orada,siz polisi allah falan sanıyorsunuz sanırım, o da herkes gibi görevini yapmakla yükümlü bir çalışan fazlası değil, nasıl doktor yanlış yaptığı için dayak yiyorsa ki yememeli yargılanmalı ,aynısı polis için de geçerli ama polisin yargılanması bu ülkede mümkün değil.geneli akpnin koyduğu fetöcülerden oluştuğunu biz de biliyoruz şimdi :D. polis korumakla görevli , yıkmak dökmekle değildir , sorunları çözer sorunları yaratmaz, ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki , gezide ki gibi olaylar patlak vermese idi şuan hükümet at sürüyor gerçi ama o olaylar olmasa yani ülkenin muhalif kesimi sesini çıkarmasaydı şuan bu interneti bile kullanamazdın belki de .

Bu cocugun baska videolarıda var eylemciler polisi sıkıştırdığı sırada uzaktan öldürün hepsini, p... çekiyorum felan diyor. Muhtemelen o bisiklet kaskı dediği şeyide taş atarken kullanıyordu. O dönemlerde bu hareket gayette normal polis kırabilir. Şimdi sokakta yürü masum masum bisikletini sür hangi polis sana kaskini ver kiracam der? Polisimizin ellerine sağlık. Fetöye metöye girmiyorum hangi ulkenin kolluk birliklerine kufredersen dayak yersin. Küfürden oncede ciyakliyor zaten. Ayrıca sözde ağaç muhabbetiyle başlayıp ağaçlardan yapilan bankları yakıp yıkan dhkpcliler sayesinde internete girdiğimi hic sanmiyorum At koştururdu dediğin hukumet şu an zaten ohal kapsaminda istedigini yapiyor. Hskya hakim atamak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FourthJuly -- 7 Temmuz 2017; 15:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Bu cocuk kim? Ciddi soruyorum, dalga gecmek icin degil.

Mağaradan ne zaman çıktın? Ciddi soruyom dalga geçmek için değil.
    Gibi olmuş.

Valla is guc derken youtuber kardeslerimizi takip edemiyorum. Emin ol ki yatagimda Orkun Isitmak izlemeyi tercih ederim su an. Kusura bakmayasin.

Youtubeye hiç mi girmiyorsun mübarek.
    Daima trendlerde videosu var.
    Bende izlememe rağmen gözüme çarpıyor.

Valla telefondan giriyorum o da linke tiklayarak. Hic trend falan gezmiyorum. Youtube, twitch kulturum yok pek. Telefonda anasayfada sadece kendi izlediklerim ve onerilenler cikiyor. Ama gormedim yani cocugu, niye yalan soyleyeyim ki? Bi seyi biliyorum, 16 yasinda ufak kiz kardesim var o izliyor. Pewdipie mi ne oyle bir eleman var. Komikti bayagi. Onu biliyom.

• 15 yaş neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmek için yeterli Ayrıca 4 yıl önce 15 yaşında olduğunu zannetmiyorum galiba 17 falan oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

İşin komik yanıda instagramda felan millet polisi karşısına alıyor bunun için,yok bir kere yaptı nolucak o zaman gençti siz de genç değilmiydiniz felan saydırıp duruyorlar cidden insanlar nasıl bu kadar bağlanıyorlar anlamıyorum analarına babalarına bu kadar bağlı değildir bunlar.

Yourmove değerli dostum sen ne düşünüyorsun bu olaylar hakkında@YOURMOVE

Kıymetli dostum TİM TİM dediklerine katılıyorum. Sanırım Orkun denen yapmacık insan geçmişte polislere küfür etmiş. Zamanımı ayırıp detaylı bakmadım bile.

Ben zaten çevrımdışı kullanıyorum. Hiçbir kanala abone değilim. Çoğu youtuber yapmacık. Çoğu gösteriş peşinde. Bana samimi gelmiyor.

0-15 yaş grubu çocuklar bunları meşhur ettiler. Yapacak çok bir şey yok. Başa gelen çekilir.

Bu devran nereye kadar gider bilmiyorum ama hiç iyi gitmediği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 7 Temmuz 2017; 16:35:9 >

• Bahsi geçen videoların linklerini paylaşabilecek biri var mı?
  • Bu şimdi hakaretten hapse girmeyecek mi ? Nice ülke para çöpü bile adam yapıyor
  • Bu çoçuğun videolarını izlemişliğim yok ama

Bunu eleştirenlerin %90 bu çoçugu kıskandığı ve çekemediği için eleştiriyor açık net

• Adami en bastan beri sevmedigim kadar varmis."herksssmrbaaaborkun" demesi beni komple youtubdan sogutuyordu.Madem boyle goruntuler cikti ortaya tutuklanmali.

• Koskoca c.başkanı kandırılıyor bu velet kandırılmış çok mu
  • Youtubede dolaşırken karşıma böyle bir haber çıktı doğruluk payı nekadardır bilmiyorum ama sanırım istediğimiz idam devlet tarafından değilde halk tarafından gerçekleştirildihttps://youtu.be/S4Y0JTIwXKE montajdan anlayanlar bakabilirlermi bir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.