Şimdi Ara

Orkestra şefi ve sopası olmasa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Metallica'nın San Francisco Senfoni Orkestrası ile yaptığı konseri izliyordum mükemmel bir uyum içinde çalıyorlar gerçekten ben aslında bu soruyu hep merak etmişimdir acaba orkestra şefi olmasa ne yaparlar çalamazlar mı diye kocaman orkestranın başında tek bir kişi ve elinde 30-40 cm uzunluğunda bir sopa bütün orkestraya hükmediyor,bunu nasıl yapıyor orkestrada ki müzisyenler devamli şefi mi gözlüyorlar,yani orkestra şefinin orda bulunuş amacı orkestrayı yönetmek tamamda, nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 28 Kasım 2006; 20:43:53 >

• Bu arada bu bahsettiğim konseri hala izlemeyen varsa bir şekilde mutlaka izlesin,ben böyle birşey görmedim...
  • getirirsen izleriz samo aypsın
  • müzikten çok anlamam ama tahminim şef müziğin hızını, iniş-çıkışları ritmi ayarlıyor ve tüm orkestranın uyum içinde olmasını sağlıyor...müzisyenlerinde bi gözünün şefte bi gözünün önündeki notalarda olması gerekiyor
  • izleyebilecegimiz bi yer var mi acaba?
  • ya bırak o şeflere gıcığım ben..sopayı iki sallıyo alkışı o alıyo bide..o aletleri çalacak adam sopayı bırak şeyini sallasan yine çalar...
  • nerden izleyebiliris
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ya bırak o şeflere gıcığım ben..sopayı iki sallıyo alkışı o alıyo bide..o aletleri çalacak adam sopayı bırak şeyini sallasan yine çalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 29 Kasım 2006; 7:51:51 >

• Ritmi bir an unutan bir müzisyen orkestra şefi olmasa ritmi bir daha tutturması çok zor olur.Diğerleri de ona uyar, herkes yanındakine göre çalar falan tipinden olaylar olur ve konser sonuna kadar hiç aksatmadan çalmak imkânsız olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.