Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Orjinal Xiaomi Redmi Note 8 4GB RAM/64GB Çiziksiz Satın Al 13 Eylül 2022 22:49 1 1 Satılık Orjinal Xiaomi Redmi Note 8 4GB RAM/64GB Çiziksiz Orjinal amazon.trden (orjinal satıcı)dan alınmış tertemiz kullanılmış çiziksiz Xiaomi Note 8 64GB mavi. İlk defa fotoğrafını çekmek için kılıfı çıkarılmıştır. Hiçbir yerinde çizik yoktur. Eksiksiz yazmak söylüyorum: Daha önceden ekranı çatlamıştı garanti kapsamına girmediği için ekran değiştirildi. Şuan garantisi biteli 2 3 ay oldu. Hiç bir problemi yok. Telefonu yükseltmek için satıyorum. Fiyat son. Kutusu orjinal şarj aleti faturası ve 2 kılıfı ile birlikte eksiksiz teslim edilecektir.Takas düşünmüyorum şehiriçi elden satış öncelikli tercihimdir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steam cüzdan kodu alınır ( %85 ) Note 11 128GB (Temiz Garantili Kutulu Faturalı resmi satıcıdan alınmış) SATILIK KUTULU ACER XB241H (24", 1080p, G-Sync, 144hz, 1ms) ViewSonic XG2402 144hz 1ms satıldı