Bildirim
Orjinal windows alacağım oem tam olarak nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: weros
Merhabalar. Orjinal Windows almayı düşünüyorum oem versiyonunı mu alıyım.
Oem versiyonu sadece bir bilgisayara yükleniyor muş. Şimdi benim harddiskim bozulsa yeni harddisk alsam ona windows u kursam kabul etmiyecek mi? Anakart vb. şey aldığımda da mı böyle olucak?
Yardımcı olursanız sevinirim!
xp versıyonları 3 e ayrılır
1.toplu lısans genelde kurumsal ve ınternet cafeler ıcındır
2. kutulu box versıyon sadece 1 pc ıcındır
3.oem yanı sadece cd ve lısans etıketınden olusan en ucuz surumdur
1 pc ye yuklenır
aynı pc ye defalarca yukleyebılrsın
orjınal lısans aldıgın zaman sana tavsiyem bılındık bır yerden al
bimeks gibi
aldıgın zaman lısans etıketı ıle cd mutlaka olsun ve paket acılmamıs olsun
-
Peki ben anakartı değiştirdim diyelim peki ne olucak -
lisans üç parçaya kadar değiştirmeyi kabul eder merak etme. üçü geçerse yeni bilgisayar sayar ve tekrar lisanslaman gerekir. -
weros kardeşim selamlar böyle bir soru sorduğun için ne hissediyorsun 1630 mesajın var forumda ve rütben binbaşı mesaj geçmişine baktığımda çoğunluk konu dışı ve gereksiz mesajlar bunları rütbe amaçlımı yapıyorsun :)
şaka bi yana The_WeB nikli arkadaşa katılıyorum.. lisans senin ismine olacak yani tekrar yüklediğinde aynı bilgilerini girersen kabul edildi diycek zaten eğer sorun çıkarsa microsoft türkiyeyi ara hallolur.. güvenilir biryerden ve yeni bir buildini al sp2 içinde olsun en azından evde yapmak için uğraşma.. iyi forumlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: manowarif
weros kardeşim selamlar böyle bir soru sorduğun için ne hissediyorsun 1630 mesajın var forumda ve rütben binbaşı mesaj geçmişine baktığımda çoğunluk konu dışı ve gereksiz mesajlar bunları rütbe amaçlımı yapıyorsun :)
şaka bi yana The_WeB nikli arkadaşa katılıyorum.. lisans senin ismine olacak yani tekrar yüklediğinde aynı bilgilerini girersen kabul edildi diycek zaten eğer sorun çıkarsa microsoft türkiyeyi ara hallolur.. güvenilir biryerden ve yeni bir buildini al sp2 içinde olsun en azından evde yapmak için uğraşma.. iyi forumlar..
web tasarım konusunda yazdığım postları görürsen eskiden anlarsın rütbemin nerden geldiğin
gereksiz ve konu dışında post artmıyor ayrıca.
Herşeyi bilmek zorunda da değilim. Post sayımın fazlalığı mükmemmel olmam la alakası yok istersen bak bu bölümde kaç mesajım var.
Post arttırmak amacım olsaydı
artı 1 der hemen geçerdim
-
quote:
Orjinalden alıntı: The_WeB
quote:
Orjinalden alıntı: weros
Merhabalar. Orjinal Windows almayı düşünüyorum oem versiyonunı mu alıyım.
Oem versiyonu sadece bir bilgisayara yükleniyor muş. Şimdi benim harddiskim bozulsa yeni harddisk alsam ona windows u kursam kabul etmiyecek mi? Anakart vb. şey aldığımda da mı böyle olucak?
Yardımcı olursanız sevinirim!
xp versıyonları 3 e ayrılır
1.toplu lısans genelde kurumsal ve ınternet cafeler ıcındır
2. kutulu box versıyon sadece 1 pc ıcındır
3.oem yanı sadece cd ve lısans etıketınden olusan en ucuz surumdur
1 pc ye yuklenır
aynı pc ye defalarca yukleyebılrsın
orjınal lısans aldıgın zaman sana tavsiyem bılındık bır yerden al
bimeks gibi
aldıgın zaman lısans etıketı ıle cd mutlaka olsun ve paket acılmamıs olsun
-
arkadaşım windowsun key i elinde oldugu müddetce istediğin bilgisayarda istediğin başka bir orjinal cdyle keyini girerek yüklersin bende mesela orjinal yazılımlı win xp pro sp2 ve win xp home edition sp2 her ikiside başka bir arkadaşımın ama kendi keyimi girdiğim için sorun çıkmıyor orjinal windows her zaman iyidir yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X