Daha dün yeni black wii aldım :) ikinici bir WII REMOTE + MOTIONPLUS + NUNCHUK alacağım , yardımınıza ihtiyacım var,
Arkadaşlar ilandaki ürünler orjinalmidir, orjinal ve taklitler arasında ne farklar vardır? Orjinalini sadece Teknosa vb. yerlerdenmi alalım? Orjinale daha fazla para vermeye gerek varmı?
1- Çakmanın kutusunun üzerinde ya Wü yazar, ya da hiç bir şey yazmaz. 2- Çakmanın kumandanın üzerinde muhtemelen bir şey yazmaz, ama yazabilir de. 3- Tuşlar çakmada birinde daha serttir, orjinalde yumuşak. 4- Çakmanın hoparlörlerinden ses cızırtılı çıkar. 5- Çakmada tuşların boyaları çok keskin olur, orjinalde daha beyaza yakındır. 6- Çakmaya nunchuck daha zor takılır. 7- Çakmada imleç çok daha hızlı hareket eder. 8- Çakma Nunchuck'da analog hareket ederken bir yere sürtüyormuş hissi verir. 9- Çakma Nunchuck'ın yandaki tırnakları daha serttir. 10- Motion Plus'lar hakkında bir şey bilmiyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
içinde biyerinde damgası seri nosu falan olmuyormu bu ürünlerin, anca alıp eve gelip takıp sorun çıkıncamı net olarak anlıycaz orjinal olmadığını :(
evet arkadaşlar gittigidiyordan aldım ve pişmanım çünkü dealextreme'de 20 dolara satılanın aynısını 99 tl'ye satıyorlar. çalışıyor ve performans sorunu yok ama sonuçta çakma ve ne kadar gideceği bilinmez. orjinal alacaksanız kesinlikle tr sitelerden almayın ya magazada inceleyin ya dahttp://www.shopto.net/ den alın
Yurtdışında getirtmeyeceksen mutlaka büyük teknoloji mağazalarından alın.Bende en son gamepad aldım vatandan ama öncesinde beşiktaşta sormuştum adamlar sahte dealextreme getirttiği ürünü orjinalmiş gibi satmaya kalkıyorlar.Bu orjinal ondan pahalı diyip diyip durdu kendini çok zeki sanan dükkan sahibi.Bence risk almaya değmez.
anladımki bu işi güvenle ucuza kapatamıycaz, media markt'tan aldım, ama d&r 'ın internet sitesinden alırsanız biraz daha ucuz.. bilginize..
Bende 3 ünü hatta 2 şer adet almayı düşünüyorum. Nerede en ucuz ve orjinal bulunabilir bilen var mı acaba?
10 adet amerikadan getirdim 45 ytl tanesi isteyene bestbuy faturasıda var gosteririm
Wiimote için en basit bir eline orjinali alırsın bir eline de test edeceğin wiimote'u basarsın karşılıklı değişik tuşlarına... çakma olan çakmalığını belli eder zaten anlarsın...
bu testi yapma imkanın yoksa satıcıya sorarsın... çakmayı orjinal diye kakalamaya kalkarsa da üstte yazdığım ve arkadaşların da belirttiği farklara göre satıcının kafasına çalarsın.
Bir de shiro mu ne yazanlar vardı bir ara. Onlar da çakma, öyle değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme